«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Βίντεο αφιερωμένο στις ΜΚΟ και σε όσους "στενοχωρήθηκαν" με τις αλήθειες που μας θύμησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς για την Ισλαμική "αγάπη" !


Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει πλήθος Ταλιμπάν να πετροβολούν μέχρι θανάτου ένα ζευγάρι Αφγανών για υποτιθέμενη μοιχεία, βγήκε σήμερα στο φως της δημοσιότητας από το BBC σοκάροντας ολόκληρο τον κόσμο.

Εκατοντάδες χωριανοί φαίνονται στο βίντεο να έχουν περικυκλώσει μια 19χρονη γυναίκα με το όνομα Siddqa, η οποία είναι θαμμένη μέχρι τη μέση σε έναν λάκκο περίπου ενός μέτρου.

Δυο μουσουλμάνοι ιερείς καταδικάζουν τη νεαρή κοπέλα, πριν το πλήθος αρχίσει να της πετάει με δύναμη τεράστιες πέτρες στο κεφάλι και το σώμα, όσο εκείνη προσπαθεί να αποδράσει.

Η 19χρονη σωριάζεται στο χώμα πλημμυρισμένη στο αίμα, αλλά παραμένει ζωντανή. Τότε, δυο Ταλιμπάν, την πυροβολούν τρεις φορές στο κεφάλι με ένα όπλο AK-47. Το πλήθος ακούγεται να φωνάζει «allahu akbar» (ο Θεός είναι μεγάλος), τη στιγμή που η κοπέλα δολοφονείται.

Στη συνέχεια σειρά έχει ο αγαπημένος της Khayyam. Ο άνδρας περνάει μπροστά από τον κόσμο με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη του. Τα μάτια του καλύπτονται με το δικό του tunic, και σκύβει κοντά στο έδαφος για να προστατέψει το σώμα του από τις πέτρες. Ακούγεται να κλαίει, πριν σωπάσει και αυτός για πάντα.

Ο λιθοβολισμός, ο πρώτος που καταγράφεται σε κάμερα από τότε που οι δυνάμεις των Ταλιμπάν εξασθένησαν, έγινε στη περιοχή Dashte Archi στην Kunduz τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας, η Siddqa το έσκασε από το σπίτι της αφότου οι γονείς της την είχαν πουλήσει για γάμο έναντι 9.000 δολαρίων, παρά τη θέλησή της. Έφυγε για να βρίσκεται μαζί με τον Khayyam, οποίος ήταν ήδη παντρεμένος και είχε δυο παιδιά.

Το ζευγάρι εγκατέλειψε τη χώρα και πήγε στο Πακιστάν. Γύρισαν όμως πίσω, όταν οι αρχηγοί του χωριού τους διαβεβαίωσαν πως δεν θα τους βλάψουν. Δεν κράτησαν όμως το λόγο τους, και έτσι τους έσυραν τα ξημερώματα της επόμενης μέρας από το πατρικό τους και τους δίκασαν τυπικά πριν τελικά τους εκτελέσουν.

Όπως είπε ο Zabiullah Mujahid, εκπρόσωπος των Ταλιμπάν στο BBC «όποιος γνωρίζει από το Ισλάμ και τον Ισλαμικό νόμο, ξέρει ότι ο λιθοβολισμός επιτρέπεται από το Κοράνι» ενώ τονίζει «υπάρχουν άνθρωποι που το ονομάζουν απάνθρωπο, όμως με αυτό τον τρόπο προσβάλουν τον Προφήτη. Προσπαθούν να εισάγουν ξενόφερτες συνήθειες στη χώρα».protothema.gr
anavaseis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου