«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

1225 φορές σηκώσαμε "λευκή σημαία" το 2010 στο Αιγαίο κατόπιν εντολών για "στρατηγική ψυχραιμία"



ImageΜια γεωπολιτική σύγκρουση, ένας ακήρυκτος πόλεμος όπου ο αμυνόμενος συνεχώς υποχωρεί και αφήνει την πρωτοβουλία στον επιτιθέμενο, κατά έναν περίεργο τρόπο που υποδηλώνει πέρα από τις παρόλες περί "στρατηγικής ψυχραιμίας", ότι στην πράξη η πολιτική ηγεσία έχει σηkώσει "λευκή σημαία", δείχνει η αποχή από τις εμπλοκές της Πολεμικής Αεροπορίας το 2010, παρά το όργιο παραβιάσεων και υπερπτήσεων. 
Συνολικά 3024 μαχητικά αεροσκάφη,από τα οποία 421 μπήκαν στο Αιγαίο οπλισμένα, έκαναν 1239 παραβιάσεις και πέταξαν 14 φορές πάνω από το έδαφος ελληνικών νησιών.

Το 2010 οι εμπλοκές με ελληνικά μαχητικά περιορίστηκαν στις ... 14,
και η έλλειψη εμπλοκών σε σχέση με το 2009 που επιβεβαιώνει αυτό που πρώτο έχει γράψει εδώ και 14 μήνες το defencenet.gr: Η Πολεμική Αεροπορία, κατόπιν φυσικά εντολών, αναγκάζεται να "σφυρίζει αδιάφορα" στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος της χώρας!
 
Οι πίνακες του 2009 έχουν περίπου τους ίδιους αριθμούς, αλλά οι εμπλοκές ήταν 237! Η αριθμητική διαφορά είναι τεράστια και αποδεικνύει ότι η Ελλάδα έχει παραδώσει από τον Οκτώβριο του 2009 την εναέρια πρωτοβουλία στην τουρκική Αεροπορία

Στα θαλάσσια επεισόδια είχαμε 60 παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων από τουρκικά έκαναν τουρκικά πλοία, μερικά από αυτά ελάχιστα μίλια από τον ναύσταθμο της Σαλαμίνας. 


defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου