«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ο ακατανόμαστος «μαζί τα φάγαμε» : Δέκα ημέρες σε σουίτα των 5.400 ευρώ την ημέρα με σαμπάνιες, αστακούς κλπ



Ιδιαίτερα παραγωγικός στην κατανάλωση σαμπάνιας, αστακού, καραβίδων και φουαγκρά αποδεικνύεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, αφού επί δέκα ημέρες και ειδικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες από τα παραπάνω εδέσματα και φιλοξενήθηκε σε σουίτα των 5.400 ευρώ στο "hype" ξενοδοχείο του Συντάγματος «King George Palace». 
Μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Χριστοφάκη, πέρασε την βραδιά στην πιο ακριβή σουίτα η οποία καταλαμβάνει έναν ολόκληρο όροφο ενός εκ των ακριβότερων και πολυτελέστερων ξενοδοχείων των Αθηνών.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο οποίος συκοφάντησε συλλήβδην τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων χαρακτηρίζοντάς τους ωες "αντιπαραγωγικούς" απόλαυσε και το λουκούλλειο πρωτοχρονιάτικο δείπνο κόστους 380 ευρώ ανά άτομο, γιορτάζοντας την αλλαγή του χρόνου με ποταμίσιες καραβίδες, χαβιάρι και αστακό!


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε check in στο ξενοδοχείο στις 21/12/2010, γεγονός που επιβεβαιώνεται τόσο από τη φόρμα κρατήσεων του ξενοδοχείου της συγκεκριμένης ημερομηνίας που δημοσιεύει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», αλλά και τους υπαλλήλους που εξυπηρέτησαν τον κ. Πάγκαλο και την οικογένειά του. Στη φόρμα των κρατήσεων που δημοσιεύει η εφημερίδα, στο σημείο όπου αναγράφεται το όνομα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, σημειώνεται ότι η διαμονή ήταν «complimentary» δηλαδή δωρεάν.

Την ίδια στιμή χιλιάδες αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και ΕΠΟΠ μη έχοντας να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους λόγω μη καταβολής του δώρου των Χριστουγένων, πέρασαν "μαύρες" εορτές μη ξέροντας πως θα πληρώσουν δόσεις στις τράπεζες, τα δίδακτρα φροντιστηρίων, τα ρούχα των παιδιών του, τα ενοίκια των σπιτιών τους κλπ.
Αλλά ας πρόσεχαν. Ας ήταν πιο "παραγωγικοί", ΄πως είναι ο αντιοπρόεδρος της κυβέρνησης και υπεύθυνος για το ΚΥΣΕΑ, δηλαδή για το όργανο που αποφασίζει την πολιτική ασφάλειας της χώρας...

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου