«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Καμαρώστε τον! Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος ψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ της ψευδοΜακεδονίας


Σύμφωνα με το σκοπιανό «daily.mk/ Kanal-5», ο Μιχ. Τρεμόπουλος είναι ο μόνος Έλληνας ευρωβουλευτής, που ψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ της άμεσης διαπραγμάτευσης για ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. 
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει η Ελλάδα να αποδεχθεί την ονομασία «Μακεδονία» καθώς και ότι η γλώσσα και η εθνικότητα των Σκοπιανών είναι η «μακεδονική».

Ο Μιχ. Τρεμόπουλος, έδωσε συνέντευξη στον Goran Momirovski, στα γραφεία του αδελφού κόμματος DOM στα Σκόπια, τάχθηκε υπέρ της αυτοδιάθεσης των λαών, της ονομασίας αυτών όπως επιθυμούν και στις σχέσεις καλής γειτονίας, στοιχεία τα οποία αποτελούν τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες κινείται το ελληνικό Κόμμα των Πρασίνων. Υποστήριξε δε ότι σήμερα η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερη από πριν.

Το Kanal-5 σημειώνει ότι ο Μιχ. Τρεμόπουλος έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο πρώτος πολιτικός του «Πράσινου Κόμματος», που θα μπει στην ελληνική Βουλή.

Πηγή: voria.gr
Αναμετάδοση από verianews.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Άλλα διαβάζουμε εδώ:
    http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_8615.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιοτιμε Κυριε ! Καλα τι τον κρατατε αυτον τον
    αλητη τον προδοτη , του Εθνουσ των Ελληνων τον
    ελεεινο Τρεμοπουλο Εγω θα τον στησω στα 6 ,
    Ειμαι διατεθημενοσ να τον μυνησω περι εσχατη
    σ προδοσιασ του Εθνουσ των Ελληνων . Υποστιρηζε
    ται την θεση Μου ? Ευχαριστω ,Οικονομου Αριστο
    Οικονομου pilio@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντως δεν εδιναν τυχαια τα επυθετα ....ποσο φοβαται αραγε για να κανει αυτη την πραξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή