«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η ανατριχιαστική ανευθυνότητα της αποχής των αφράτων νεοελλήνων



Ζήσαμε τις εποχές των παχυτάτων αγελάδων, χωρίς ιδιαίτερους πολέμους και εμφύλιες συμφορές όπως έζησαν οι αμέσως προηγούμενες γεννεές από τις δικές μας.
Μάλιστα κατάπιαμε ανερυθρίαστα και το «μάτωμα» της Κύπρου, δεχόμενοι την ανθελληνική τοποθέτηση του Κων/νου Καραμανλή  του Α΄: «Η Κύπρος είναι μακριά μας», άσχετα αν είχαμε την υλική και τεχνική υποδομή να βυθήσουμε τον τουρκικό κατοχικό στόλο με τα πρωτοπόρα υποβρύχια μας.

Μάθαμε λοιπόν τα παιδιά μας στα χρόνια που ήλθαν στην ανευθυνότητα, στο εύκολο χρήμα μέσω δημοσίου, και μέσω σχέσεων με το δημόσιο, μεγαλώσαμε τα παιδιά μας ευτραφή, με τα κινητά τους, τις τηλεοράσεις τους, τις ανέσεις τους, την καλοπερασή τους, τις γεμάτες τσέπες τους, την χλιδή τους  καθώς και εμείς οι ίδιοι σαν ζωντανό παράδειγμα το ίδιο πράξαμε.



Σήμερα λοιπόν μπροστά στην απειλή ολοκληρωτικού αφανισμού της Ελλάδος, εμείς οι ίδιοι και τα παιδιά μας, συμπεριφερθήκαμε σαν πολίτες άλλης χώρας αδιάφορης με την ζωή της επόμενης ημέρας μετά τις εκλογές.
Και τι κάναμε; Αφήσαμε να αποφασίσει την συνέχιση του μνημονίου, της γενίκευσης της υποδούλωσης της Ελλάδας, ένα 40% του λαού. Δεν λέμε ελληνικού πλέον γιατί ενώ εμείς μάθαμε τα παιδιά μας να κάθονται στον καναπέ, και με το τηλεκοντρόλ στα χέρια να τρώνε έτοιμες κλωνοποιημένες τροφές, οι στα χαρτιά εξελληνισμένοι αλλοδαποί μαζί με αυτό το κομάττι των «Ελλήνων» της νέας συμφοράς, θα αποφασίζουν πλέον για την μοίρα την δική μας και των παχύσαρκων παιδιών μας!

Με πιο δικαίωμα επιτρέπετε σ΄αυτούς να ορίζουν την μοίρα μας; το μέλλον μας; την ζωή των παιδιών μας;
Ποιός φταίει όταν άμυλα, με ένα στείρο αριστερισμό τους μάθαμε να μην κάνουν το εκλογικό τους καθήκον; Με ποιό δικαίωμα από σήμερα, θα διαμαρτύρεστε και θα γρινιάζετε γιατί σας απολύουν; γιατί τα παιδιά σας δεν έχουν δουλειά ενώ θα έχουν των παρανόμων αλλοδαπών;
Με πιό δικαίωμα θα διαμαρτύρεστε για τις αντιανθρώπινες κυβερνητικές επιλογές; Με πιο δικάιωμα θα μιλήσετε για την υγεία; για την παιδεία; για τις ηλεκτρονικές κάρτες -την κάρτα πολίτη, το σφράγισμα;

Άνθρωποι με στείρο λόγο, κάνατε τα παιδιά σας παιδιά του Σόρος, της Νέας Τάξης, της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Όλοι οι άγιοι γέροντες όταν τους ρωτούσαν τι να κάνουν στις εκλογές, πάντα έλεγαν να κάνουν το καθήκον τους προς εκείνους που προκαλούν το μικρότερο κακό στην ορθοδοξία και τον ελληνισμό.

Εσείς τι κάνετε; και τι διδάσκετε στα παιδιά σας; Περιμένετε να βρείτε την απόλυτη, την ορθόδόξη την αγία ελληνική κυβέρνηση και τους άγιους πολιτικούς; Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Είναι το όνειρο μόνο των Σιωνιστών για τους δικούς τους λόγους.
Αυτοί περιμένουν την δική τους κυβέρνηση η οποία με τις ανερυθρίαστες δικές μας ανεύθυνες επιλογές είναι πλέον εντός των πυλών.

Ο άρχων του κόσμου τούτου θα είναι πάντα αυτός που μας δήλωσε ρητά ο ίδιος ο Χριστός.
Πόσο ανεύθυνα λοιπόν κάποιοι περιμένουν τους τέλειους πολιτικούς και τις τέλειες συνθήκες για να κάνουν το υπεύθυνο καθήκον τους;
Είναι ντροπή όχι μόνο να αδιαφορείτε για το μέλλων της επιβίωσής μας, αλλά να το στηρίζετε κιόλας με τα μέσα που ο καθένας διαθέτει.

Βρέθηκα σε εφορευτική επιτροπή και με μεγάλη μου έκπληξη είδα τους απλούς ανθρώπους  να είναι αδιάφοροι, ή και ανθέλληνες, να λοιδωρούν την Εκκλησία, να χλευάζουν τους παπάδες, το 666, να αποκαλούν τους μικρασιάτες τουρκόσπορους, και από την άλλη πολιτικούς που δεν το περίμενα, με αριστερές ιδέες να μας χαιρετούν, να μιλούν για τις παραδόσεις μας, να αντιστέκονται στην αποκαθήλωση των εικόνων, να κάνουν μπροστά μας τον Σταυρό τους, όταν κανείς από εμάς δεν τολμούσε (και ο γράφων), να ομολογούν, και εγώ να ντρέπομαι για το κατάντημα το δικό μου και των υπολοίπων «κοινών θνητών.

Ειλικρινά επιτρέψτε μου, σιχάθηκα την ελληνική αδιαφορία και την αμαρτία, την ανευθυνότητα, την φιλαυτία, την κτηνώδη υλιστική κατάσταση που ζούμε.
Ποιός ευθύνεται που στην Θεσσαλονίκη έβγαλαν έναν δήμαρχο για τον οποίο γράψαμε τόσα τις περασμένες ημέρες; Ο ίδιος;  Ο Παπανδρέου; Η Νέα Τάξη; Η Παγκόσμια Κυβέρνηση; Η σιωνιστές; οι συνωμοσίες;

Τίποτα από αυτά. Εμείς οι ίδιοι δια της τραγικής ανευθυνότητάς μας που εκφράστηκε δια της αποχής μας από κάθε προσπάθεια.
Κύριοι ανεύθυνοι του 60%, μην ξαναγρινιάξετε για τίποτα, δεν έχετε το παραμικρό δικαίωμα.

Και για τους υπόλοιπους που έσπρωξαν τον λαό μακρυά από το καθήκον επιβίωσής του, και οδήγησαν ιδίως τα παιδιά μας να μετατραπούν σε αντιανθρώπινες ανεύθυνες μονάδες, χωρίς πρόσωπο και βούληση, να κατανοήσουν τι έκαναν, και να επανορθώσουν έστω και στο συν πέντε.
Ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να κατανοηθεί το ολίστημα, και να επανορθώσουν.
Αν δεν το καταφέρουν ας κάτσουν και οι ίδιοι, μόνο στον καναπέ τους, ας πάρουν το τηλεκοντρόλ τους για να δουν τα υπέροχα του άμβωνα της Νέας Εποχής (τηλεόραση), και ας ελευθερώσουν και τα παιδιά των υπολοίπων από την σκλαβιά της ανευθυνότητας που τα οδήγησαν, αφήνοντας του υπόλοιπους να παλέψουμε μέχρι να βγει η ψυχή μας.

Σπύρος/  byzantio
εκ της διαχείρισης του Ελληνικού ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου