«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Αντ. Καφετζόπουλος: Το 1990 πήρα ελληνική υπηκοότητα! Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως μέχρι το 1990 ήταν Τούρκος υπήκοος.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος που έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη αποκάλυψε πως ήταν Τούρκος υπήκοος μέχρι... το 1990, οποότε και πήρε την ελληνική υπηκοότητα.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή “Πολύ Μπλά-Μπλά”, ανέφερε πως είναι γεννημένος στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη και μέχρι το 1990 που πήρε την ελληνική υπηκοότητα ήταν Τούρκος υπήκοος. Ωστόσο, όπως ο ίδιος παραδέχεται δεν νιώθει θλίψη: “Συνήθως νοσταλγείς πράγματα που θυμάσαι.

Εγώ από τα 13 μου και μετά είμαι στην Ελλάδα. Η ζωή μου ήταν εδώ και όχι εκεί”.
Παράλληλα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος εξομολογήθηκε ότι μέχρι τα 30 του έκανε διάφορες δουλειές, αλλά και πολλές απόπειρες να γίνει μουσικός. Τελικά, όπως λέει κατέληξε στο θέατρο. “Βρέθηκα
τυχαία στο θέατρο και έπειτα είχα συνέχεια δουλειά. Είμαι από τους λίγους που εδώ και 30 χρόνια ζουν απ΄αυτό το επάγγελμα”, υπογράμμισε.

Τέλος, ο διάσημος Έλληνας ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Σουίτα στο Πλαζα”, δήλωσε πως είναι αγχώδης για όλα, εκτός από τα θέματα υγείας, αλλά και “βαρεμένος” καθώς όπως λέει χαριτολογώντας: "βαριέμαι γενικά". (πηγή)

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ "ΘΕΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ!
hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου