«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Κυριακή Πάσχα στον Αγιο Παντελεήμονα. Αφιερωμενο στον Υπουργό Προστασίας του (Αλλοδαπού) Πολίτη.

Το αναμεταδίδουμε από το koukfamily.blogspot.com

Το έλαβα με email από μια Ελληνίδα του Αγίου Παντελεήμονα......
(παρατηρήστε ότι ανεβαίνοντας η ένταση και η απογοήτευση τα γράμματα γίνονται κεφαλαία....) Οσοι γνωρίζεται λίγο από φιλολογία θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει τέτοιος εκνευρισμός που ίσως κάποιες στιγμες το κείμενο ξεφεύγει.....και γίνεται κραυγή διαμαρτυρίας...λογικό για κάποιον που τον πνίγει το δίκιο....
«Από το πρωί έχει στηθεί ψησταριά στο καφενείο της γειτονιάς με αρνιά κοκορέτσια με τις ελληνικές σημαίες κρεμασμένες (για να μην μπερδευτούν οι αφγανοί και λοιποί μελλοντικοί έλληνες οτι είναι συσσίτιο από το κράτος ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ) με τραγούδια νησιώτικα , τσάμικα, καζατζίδη και πάει λέγοντας.
Οποιος Ελληνας περνάει πίνει και ένα ποτηράκι λέει και χρόνια πολλά και του χρόνου και πάει για το δικό του τραπέζι. Τρώμε, πίνουμε , χορεύουμε και τραγουδάμε, γλεντάμε κατα πως πρέπει στους Ελληνες, με αρχοντιά, λεβεντιά, φιλοξενία κιμπαριλίκι, χαμόγελο και έξω καρδιά, όλοι μαζί μια γειτονιά.

Εχει πάει 6 το απόγευμα και κατεβαίνει ένας Σενεγαλέζος απο μια πολυκατοικία και πετάει μπροστά μας μια σακούλα με σκουπίδια ενώ πιο δίπλα, μα ακριβώς πιο δίπλα υπάρχουν δύο κάδοι σκουπιδιών του Δήμου. Ενας από όλους μας του λέει "πάρε τη σακούλα και πέτα την μέσα στους κάδους". Μας κοιτάει και φεύγει και επιστρέφοντας 5 λεπτά αργότερα και με έναν άλλο ομοεθνή του, του το ξαναλέμε και μας κοροϊδεύουν και γελάνε και οι δύο. Τότε σηκωνόμαστε όλο το μαγαζί και προλαβαίνουν και μπαίνουν μέσα στην πολυκατοικία και να κοιτάνε τις γυναίκες και να λένε σε άπταιστα ελληνικά ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ Γ.........Ε ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" και να κανουν κωλοδάχτυλο και να πιάνουν τα γεννητικά τους όργανα.
Ανέβηκαν στο διαμέρισμά τους και εμείς ξαναγυρίσαμε στο τραπέζι, ώστε να μη χαλάσουμε την γιορτή μας και να μη δώσουμε συνέχεια στον κάθε βλάκα που αυτό ήθελε να κάνει, να χαλάσει αυτό το γλέντι, που έτσι όπως είμαστε όλοι με μαυρισμένη την ψυχή και το μάτι από όλους τους λαθρομετανάστες που μας έχουν πνίξει, είχαμε καιρό να το κάνουμε.
Δεν περάσανε 10 λεπτά και ξανακατεβαίνει με μαχαίρι στα χέρια έρχεται στη γωνία του μαγαζιού και αρχίζει πάλι να φωνάζει "ΕΜΕΙΣ Γ..........Ε ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" να κάνει τις ίδιες χειρονομίες και με το μαχαίρι να δείχνει οτι θα μας κόψει το λαιμό.

Τότε όλοι από τα τραπέζια σηκωθήκαμε και τον προλάβαμε στην είσοδο της πολυκατοικίας που είχε βουτήξει μια κοπέλλα απο την παρέα από την μπλούζα και την πήραμε από τα χέρια του ενώ καλέσαμε και την αστυνομία. Αυτός ξαναμπήκε μέσα στην πολυκατοικία και κούναγε το μαχαίρι και έλεγε οτι θα μας σφάξει.

Η αστυνομία ήρθε τον συνέλαβε και τον πήγε στο ΑΤ. ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Πριν προλάβουμε να πάμε και οι 4 γυναίκες για να του κάνουμε μήνυση ήταν εκεί ο πρόεδρος της ΣΕΝΕΓΑΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ειρωνικός και προκλητικός να λέει σε όλους μας (γιατι ήρθαν και άλλοι γείτονες για συμπαράσταση) οτι:

- ταυτότητα βγάζει όποτε θέλει με μεγάλη ευκολία αλλά δεν τη θέλει
- ότι ο κατηγορούμενος συμπατριώτης του δεν πρόκειται να πάθει το παραμικρό γιατί έχει πολιτικό άσυλο και καλό δικηγόρο
- ότι αυτός είναι εδώ από το 1998 και ξέρει πολύ καλά τους νόμους και τα κόλπα
- ότι αυτός που πουλάει τις τσάντες και τα ξύλινα στην Ερμού και από εδώ και από εκεί, φορολογείται και ότι η Ελλάδα έπεσε έξω από ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
- και φυσικά το αποκορύφωμα όλων ήταν ο φύλακας του τμήματος, ένας μυστικός της ασφάλειας, κουρεμένος γουλί συμφωνούσε με τον αξιότιμο Πρόεδρο της Σενεγαλικής κοινότητας οτι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ πήγαν και στη Σενεγάλη και σε όλο τον κόσμο ΗΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ. !!!!!!!
Αυτός ο φύλακας ο μυστικός της ασφάλειας μετά το κράξιμο που έφαγε από όλους μας μπήκε σε ένα ΜΑΥΡΟ HAMMER ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟΥ ΑΤ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΛΑΚΕ ΧΑΦΙΕ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ " ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ (?????????. )

Μόλις τελειώσαμε τις καταθέσεις μας και οι 4 γυναίκες, πήγε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ με την εθνική ενδυμασία, πήρε τον κρατούμενο και μαζί μπήκανε στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας, λέγοντας "επειδή αυτός, και καλά, δεν μιλάει ελληνικά αλλά μιλάω εγώ πολύ καλά, θα κάνει μήνυση εναντίον των γυναικών".

Και έτσι έγινε.
Σήμερα Δευτέρα 7 το απόγευμα και δεν έχει περάσει ακόμα από τον εισαγγελέα.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΥΟΔΩΣΕ Η ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ»

1 σχόλιο: