«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Θρασύδειλοι της "Νέας Τάξης" βεβήλωσαν πάλι το εκκλησάκι του Αγ. Αθανασίου στην Εγνατία.

 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΙΣΜΕΝΟ "ΚΟΡΑΝΙ";

Χθές  τα "τάγματα εφόδου" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" ...παρήλασαν προκλητικά ΑΠΟΥΣΗΣ της Ελληνικής Αστυνομίας (οι πορείες των αναρχικών ξανάρχισαν να θυμίζουν εποχές Παυλόπουλου με εντολές στα ΜΑΤ: ΜΗΝ εμφανίζεστε, ΜΗΝ προκαλείτε),  με  το γνωστό τους θράσος και τα ρόπαλα στα χέρια  στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Αιτία αυτής της ...διαμαρτυρίας, ήταν οι συλλήψεις των  "συντρόφων" τους , οι οποίοι με την ιδιότητα του "τρομοκράτη" ,εξυπηρετούσαν  τις "άνωθεν εντολές" φορώντας τη μουτσούνα του αντιεξουσιαστή ή του αναρχικού.

Κατά τη διάρκεια της ...παρέλασης  όλο αυτό το συνοθύλευμα της μαυρίλας  και του νεοεποχήτικου ιδεολογικού αποχωρητηρίου, σαν δαίμονες ξέσπασαν  για άλλη μια φορά στις εικόνες του παρεκκλησίου του Αγίου Αθανασίου  στην Εγνατία οδό. 
Δεν μας ενδιαφέρει τι θα πουν οι εθελοτυφλούντες  ψευτοπροοδευτικοί του καναπέ και της θολοκουλτούρας,δεν  περιμένουμε να αρθρώσει  μισή κουβέντα  η παρέα του Τρεμόπουλου  ή του Τσίπρα .
Ούτως ή άλλως  το λαστιχάκι  στα αυτιά τους χαλάρωσε και οι μουτσούνες τους κρέμονται στο σαγόνι δείχνοντας τι κρύβεται απο πίσω.Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει είναι να αφυπνισθεί ο  ελληνικός λαός και να δείξει την ανδρεία που του αξίζει.
 
Δεν χρειάζεται πια να απολογούμαστε στον κάθε  τσόγλανο  που θα μας ρίξει τη λάσπη του οπισθοδρομικού  και του εθνικιστή,ούτε  να αποδεικνύουμε στο φασισταριό των αριστεροδέξιων της "Νέας Εποχής" ότι δεν είμαστε "ελέφαντες".
 Αν εκείνοι αγωνίζονται για να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να βολτάρουν  με τις Harley και  τα πανάκριβα  αντιεξουσιστικά  τους ρούχα  ή να πίνουν σφηνάκια στα καταγώγια  του Κολωνακίου ,εμείς  οφείλουμε να  προστατέψουμε  με θάρρος και ευγένεια  όσα μας παρεδόθησαν  ως παρακαταθήκη απο τους  αληθινούς αγωνιστές και μάρτυρες  αυτού του τόπου.

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου