«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η τελευταία ανάρτηση του troktikou - Καληνύχτα Ελλάδα

Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.


Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω.



Ελληνικό ιστολόγιο:

Τελικά τα κατάφεραν με επαγγελματίες δολοφόνους να φέρουν το πρώτο αιματοβαμμένο πλήγμα στο σώμα της ελεύθερης και ανεξάρτητης ενημέρωσης, και να σιγήσουν το μεγαλύτερο ιστολόγιο, το οποίο όπως μαθαίνουμε ήδη είχε πάρει άδεια για έκδοση εφημερίδας με φτηνή τιμή πώλησης! (0,70€)
Είχε προηγηθεί εδώ και μήνες η αναίτια φυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου που χωρίς αιτία κρατείται φυλακισμένος ακόμη και σήμερα.

Αν παρατηρήσετε με ηρεμία θα δείτε ότι συνεχίζουν με σταθερά βήματα, εναντίον όλων των ελεύθερων φωνών που υπάρχουν μόνο στα ιστολόγια (blogs). Διαβάστε προηγούμενες αναρτήσεις και θα το δείτε.
Οι εντολοδόχοι της «Νέας Εποχής», της «Νέας Τάξης» προσπαθούν με κάθε μέσο να πάρουν τον έλεγχο (που σε μεγάλο βαθμό έχασαν), πάνω στον ελληνικό λαό.
Προσπαθούν να τον ξαναποδηγετήσουν, να τον ισοπεδώσουν, να του ξαναμάθουν ότι το «μαύρο είναι το άσπρο για εσένα και το αντίστροφο»
Σε εμάς όλους μένει να δώσουμε ένα νέο αγώνα για την ανεξαρτησία αυτού του τόπου και του έθνους, με κάθε τίμημα ακόμα και αν το τίμημα αυτό είναι η ζωή μας, ή η ζωή των παιδιών μας.
Το να συνεχίσουμε να ζούμε με σκυφτό το κεφάλι δεν είναι αντάξιο όλων αυτών που έχυσαν το αίμα τους μέχρι σήμερα για το ελληνικό έθνος.

Μην τους επιτρέψετε τουλάχιστον στο θέμα της ενημέρωσης να σας υποδουλώσουν. Βοηθήστε όλοι έτσι ώστε η άνανδρη δολοφονία της ελεύθερης ενημέρωσης να γυρίσει εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου