«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Το νέο θαύμα του pasokιστάν. Κατάφερε να γεννούνται κατευθείαν ενήλικα παιδιά

Από το ιστολόγιο Φιλοτιμία μαθαίνουμε ότι η λαοπρόβλητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εκτός από όλα τα άλλα σημαντικά έργα της, έχει να επιδείξει και την υπερνίκηση των φυσικών νόμων. Δεν πρόκειται για επικοινωνιακό τέχνασμα της Ιπποκράτους. Δεν πρόκειται περί κατασκευής των Μ.Μ.Ε. προκειμένου να εγκωμιάσουν την κυβέρνηση. Η επιστήμη βρίσκεται σε απόγνωση, οι βιολόγοι αυτοκτονούν ομαδικώς, οι γενετιστές παρακολουθούν ενεοί, η Εκκλησία αναπέμπει δεήσεις.
Αιτία όλων αυτών των εξελίξεων ένα επίσημο έγγραφο του υπουργείου εσωτερικών που φέρει την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα κ. Α. Τάκη. Τι αποκαλύπτει όμως το έγγραφο αυτό;
Υπάρχουν γυναίκες (μόνον αλλοδαπές) οι οποίες ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ἤ ΕΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!
Δηλαδή υπάρχουν παιδιά που έρχονται στον μάταιο αυτό κόσμο έχοντας ηλικία 5 ετών, 14 ετών ακόμη και 21 ετών !!!!
Το πώς συμβαίνει αυτό το θαύμα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν πως οι γονείς που αποκτούν ενήλικα τέκνα, υποβάλλονται σε προγεννητική θεραπεία με ειδικό φάρμακο που φέρει την κωδική ονομασία ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.
Στην φωτογραφία παραθέτουμε σε αποκλειστικότητα το σχετικό έγγραφο. Ως σχόλιο μπορούμε να διατυπώσουμε δύο ευχές : Σώσον Κύριε τον λαόν Σου ἤ/και ο Θεός να βάλλει το χέρι Του.

oπωπητήρ JR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου