«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Τράπεζες:"Η Ισχύς εν τη ενώσει" -Άλλο ένα σφίξιμο στη θηλειά που μας έχουν περάσει στο λαιμό

Εμείς διαλυμένοι και ανίσχυροι  και οι Τράπεζες ενωμένες και ισχυρές.

Οι καρκινικές μεταλλάξεις της σοσιαλδημοκρατίας , δια του οικονομικού τους εκπροσώπου  κ. Παπακωνσταντίνου  προέτρεψαν τους τραπεζίτες να ενωθούν ώστε  να γίνουν ακόμα πιο ισχυροί.
« Είναι επείγον πια να γίνουν στρατηγικές κινήσεις από όλες τις τράπεζες. Χρειαζόμαστε λιγότερες και πιο ισχυρές τράπεζες » έλεγε  με έμφαση  χθές στην επιτροπή οικονομικών υποθέσων της βουλής ο  "Τροϊκανός" υπουργός  οικονομικών.
Έλεος πιά!
Μέχρι ποίου σημείου θα φτάσει αυτή η προκλητική αναισχυντία;
Δεν φτάνει που παρέδωσαν τη χώρα  σε ξένη κυριαρχία και υποθήκευσαν  το μέλλον  μας για χάρη της συνέχειας της τραπεζικής ασυδοσίας,έρχονται  σήμερα  να μας ανακοινώσουν   τον τρόπο που οι "συμμορίες" των τραπεζιτών (δηλαδή εκείνων που   τζόγαραν με κρατικές εγγυήσεις στο χαμό μας), θα ενωθούν  φτιάχνοντας ένα ισχυρο "καρτέλ".


Την ίδια στιγμή που οι εντολοδόχοι της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"  κόβουν με το χασαπομάχαιρο   μισθούς, συντάξεις ,εργατικα δικαιώματα, και διαλύουν με  πρωτοφανή βαρβαρότητα  την ήδη χαλαρή κοινωνική συνοχή,ομολογούν ξεδιάντροπα  πως θα κάνουν  οτιδήποτε  προκειμένου να παραμείνουν  ισχυροί και ενωμένοι  αυτοί που δημιούργησαν  την παγκόσμια οικονομική κρίση.
Επί της ουσίας  δεν κοινοποιούν τις προθέσεις τους  αλλά  επιβάλλουν μια νεο-εποχήτικη  προπαγάνδα  η οποία μεταξύ των άλλων θέλει να μας ξεπλύνει τον εγκέφαλο απο  κάθε "λεκέ" λογικής και  να πιστέψουμε ότι  ολόκληρη η ύπαρξή μας  εξαρτάται απο το μέλλον του τραπεζικού συστήματος.Αν αφήσουμε έστω και για λίγο χαλαρή τη σκέψη μας  θα δεχτούμε και αυτή την "κοτρώνα"  σαν λουκούμι  και θα την καταπιούμε αμάσητη.

Το μεγαλύτερο παραμύθι που επαναλαμβάνουν  μονότονα όλα τα παπαγαλάκια της "Νέας Σιωνιστικής Τάξης Πραγμάτων" είναι αυτό της θνησιμότητας  του τραπεζικού συστήματος.

Μα οι ίδιοι οι τραπεζίτες  που δημιούργησαν  την δήθεν  παγκόσμια κρίση , όταν κατακάθισε ο κουρνιαχτός της προγραμματισμένης "κατεδάφισης" ,παρουσιάστηκαν  ως οι "απο μηχανής θεοί"   για να σώσουν τον κόσμο απο τον λιμό και τη μιζέρια.
Ανέκαθεν   ακόμα και  η πιο μικρή τράπεζα  ήταν  ένα κύτταρο ,ένα τμήμα του αδιάρρηκτου  ιστού  της παγκόσμιας  οικονομικής  κυριαρχίας  ο οποίος μαζί με τους άλλους  ισχυρούς ιστούς  της πολιτικής ,τωνΜΜΕ  ,των  γεωπολιτικών και στρατιωτικών επιτελείων , της "νέας κουλτούρας"  και της  "νέας θρησκείας" αποτελούν  το νευρικό σύστημα της "Νέας Εποχής" που απολύτως συντονισμένα λειτουργεί  προς όφελος  του σώματος της αναδυόμενης "Παγκόσμιας Κυβέρνησης".
Ας αφήσει λοιπόν τα παραμύθια περί  "ενωτικών αναγκαιοτήτων" ο κάθε Παπακωνσταντίνου κι ας δεί  τη κατσαρόλα που βράζει και είναι έτοιμη να εκραγεί.
Ένα πολύ μικρό δείγμα της  υποκρισίας και της αυθάδειας των πραγματικών υπευθύνων (τραπεζιτών)  της χρεοκοπίας ,είναι και οι πιο κάτω  αποτυπωμένες σε video παρατηρήσεις  του Ν. Μπογιόπουλου σε εκπομπή  του Ν. Χατζηνικολάου:



Κλασσικοπερίπτωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου