«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Χ. Ιγκλέσιας: Ζητά αποζημίωση 10 εκατ. από το ψευδοκράτος: «Το κατοχικό καθεστώς δεν είναι «κράτος», αλλά ένα παράνομο μόρφωμα!!10 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο.

Όπως αναφέρεται, ο λόγος της αγωγής είναι γιατί η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Ιγκλέσιας αναφέρει ότι όταν υπέγραφε συμβόλαιο για συναυλία στα κατεχόμενα εξαπατήθηκε, αφού το κατοχικό καθεστώς δεν είναι «κράτος», αλλά ένα παράνομο μόρφωμα!

Το θέμα προέκυψε όταν η τουρκοκυπριακή εταιρεία απαίτησε την επιστροφή των 300 χιλιάδων δολαρίων που είχε δώσει ως προκαταβολή για τη συναυλία.

Αντί όμως της επιστροφής των χρημάτων, της κοινοποιήθηκε αγωγή που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Ουάσιγκτον. Στην αγωγή το ψευδοκράτος παρουσιάζεται ως ένα μόρφωμα τύπου μαφίας που ιδρύθηκε με σκοπό το οικονομικό κέρδος.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου