«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Το αντίχριστο καθεστώς που κυβερνά την πατρίδα μας, αποφάσισε οι παιδόφιλοι, οι σαδομαζοχιστές, οι ηδονοβλεψίες, ακόμα και οι πυρομανείς και κλεπτομανείς, να δικαιούνται αναπηρικό επίδομα λόγω της "αρρώστείας" τους!


Σχόλιο Αναβάσεων: Για άλλη μια φορά, η συγκεκριμένη κατοχική κυβέρνηση που υποκρίνεται ότι διοικεί την Ελλάδα, κάνει, σύμφωνα με τις εντολές που πήρε, επίδειξη αντίχριστης εξουσίας.
Ενώ θα κλείνει στην φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο αθώους ηγουμένους, θα επιδοτεί επισήμως τους κλέπτες, και όλους τους διαστροφικούς εγκληματίες.
Πλησιάζει την Ελλάδα ένα βήμα από το να μετατραπεί σε Σόδομα και Γόμορα.
 Η νέα αυτή απόφαση αποτελεί ένα εγληματικό τερατούργημα με βάση το οποίο, στερώντας τα αναπηρικά επιδόματα από τους πραγματικά ανάπηρους ανθρώπους, επιχορηγούν την όποια ψυχική και πνευματική ανωμαλία μας είναι γνωστή.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο οι υπογράφοντες, και να κριθούν γι αυτές τις εγκληματικές υπογραφές.
Πέρα από ανήθικο της απόφασης, θα δημιουργήσουν στρατιές από αυτούς που θα προσπαθούν να πείσουν τις επιτροπές, ότι όντως ανήκουν στις κατηγορίες που θα διαβάσετε παρακάτω, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση των κολάσιμων και ανήθικων πράξεων, πάνω στον ελληνικό λαό και στα παιδιά του.
Επίσης λαθραίοι εισβολείς που στέλνουν ξένες μυστικές υπηρεσίες στην χώρα μας για να αλλοιωθεί οριστικά ο πληθυσμός και η ταυτότητα των Ελλήνων, θα διατείνονται πλέον ότι είναι "κλεπτομανείς", αποδεικνύοντάς το με σωρεία εγκλημάτων, και θα διεκδικούν επιδόματα τέτοια που δεν θα δικαιούνται, αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Ξαναμοιράζουν δηλαδή με ανήθικο και σατανικό τρόπο τα επιδόματα, στερώντας από τους έχοντας πραγματική ανάγκη, και δημιουργώντας εκ του μηδενός ανώμαλους, επιχορηγούμενους από το υστέρημα και το αίμα του ελληνικού λαού.
Η ηγεσία της Εκκλησίας υπάρχει; ζεί; ακούει;

ΑΙΣΧΟΣ: Η Ελληνική Κυβέρνηση επιβραβεύει τους ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ και τους ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
Διαβάστε την καινούργια Υπουργική απόφαση (Νοέμβριος 2011).ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 
Αρ. Φύλλου 2611
8 Νοεμβρίου 2011
:

Εδώ και ένα μήνα οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ 
επιβραβεύονται με "ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ" (και μάλιστα από 20% μέχρι 30%!!).

Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι και ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ (δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους δούμε να προκαλούν έξω από σχολεία)
τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας!(και πάλι από 20% έως 30%).Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον
έχουν  "παρενδυτικό φετιχισμό",
ή σκέτο "φετιχισμό",
ή  "ηδονοβλεψία"
ή  "σαδομαζοχισμό",
τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως "ανάπηροι" εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανός ακόμη και αναπηρικό επίδομα.
(για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό "αναπηρίας" ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).


Με "ποσοστά αναπηρίας", επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι
έχουν "παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια",
ή είναι "πυρομανείς"
ή "κλεπτομανείς".
Με άλλα λόγια ένας σεσημασμένος κλέπτης μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί "ανάπηρος".
Και αν πείσει ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο και βάλει και καμιά φωτιά τότε σχεδόν σίγουρα εξασφαλίζει και αναπηρικό επίδομα !


Δείτε ολόκληρη τη σελίδα 102 (χωρίς τις επισημάνσεις):


Να επισημάνουμε ότι μέχρι σήμερα τίποτε από τα παραπάνω δεν θεωρούντο "αναπηρία" .
Δείτε τι ίσχυε μέχρι τώρα εδώ http://www.disabled.gr/lib/images/17539.pdf
Στη σελ 195 ξεκινάνε οι ψυχιατρικά-νευρολογικά νοσήματα με τα αντίστοιχα ποσοστά αναπηρίας, στις οποίες φυσικά δεν υπήρχαν ούτε η παιδοφιλία, ούτε η επιδειξιομανία ούτε ο φετιχισμός ούτε ο σαδομαζοχισμός ούτε οι λοιπές "αρετές"!Προσεχώς θα αναφερθούμε και στο πως αντιμετωπίζει τα παιδιά με σύνδρομο DOWN η νέα υπουργική απόφαση.
Μέχρι τότε, περιοριζόμαστε στο
να εκφράσουμε ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ.Νεότερη Ενημέρωση:
Τελικά όλα "παρακολουθούνται"!! 
Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στη δημοσιογραφική ενημέρωση που οφείλει να έχει κάθε υπουργείο αλλά στην "προληπτική παρακολούθηση" που γίνεται σε επιλεγμένα Ιστολόγια και στην αλληλογραφία τους.


Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την αποκλειστική ανάρτηση της είδησης από το Ιστολόγιό μας (και την κοινοποίησή της εκ μέρους μας σε 2 βουλευτές) και
στο αποψινό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, στις 8μμ, έσπευσαν να εξαγγείλουν διαγραφές στα "ποσοστά αναπηρίας" για σεξουαλικές διαταραχές και διορθώσεις στα "ποσοστά αναπηρίας" για τις σοβαρές παθήσεις:
http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=4_l_j_v7_peo1p4=

Άραγε επικίνδυνοι είναι μόνον οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ και οι ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΟΜΑΝΕΙΣ και οι κάθε είδους ανώμαλοι ή και αυτοί που νομοθετούν συνειδητά τέτοιες εξοργιστικές προκλήσεις;
Εξαίρετη δουλειά από την  antiparakmi.blogspot.com 
και εξαίρετη και ευρηματική όπως πάντα εικόνα από Κλασσικοπερίπτωση

Αναδημοσίευση από anavaseis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου