«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ομοβροντία κατά του Αντένα για το ναζιστικό σήριαλ.


Δικηγόροι ΚΙΝΗΣΗΣ: “ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για λήψη νομικών μέτρων κατά ΑΝΤΕΝΝΑ Ελλάδος”

http://www.freedomjustice.com.cy/NewsAndEvents/Articles/30431.aspx

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΝΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΖΕΛ
Η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA, μετά την διαμαρτυρία της Κυπριακής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας Αυστραλίας, και την δικαστική διαδικασία εναντίον του ΑΝΤΕΝΝΑ 1(Ελλάδος) από Ελληνοκύπριους, έλαβε κοινοποίηση έντονης διαμαρτυρίας εναντίον του τηλεοπτικού ΑΝΤΕΝΝΑ 1 (Ελλάδος) για την συνεχιζόμενη προβολή της τουρκικής παραγωγής Εζέλ, και από την Παν-Μακεδονική Ένωση Καναδά. Η διαμαρτυρία στάλθηκε και στον Πρόεδρο του Ραδιο-τηλεοπτικού Συμβουλίου Ελλάδος.

Η διαμαρτυρία, υπογραμμένη από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης κ.Δημήτρης Ι. Γιαντσούλη τονίζει μεταξύ άλλων : «Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επανειλημμένα καταδίκασε την Τουρκία για τον σφετερισμό αυτό και για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ελληνοκυπρίων στο ίδιο χώρο.

Με την παρούσα υποβάλλουμε επειγόντως το παρόν αίτημα μας για τον τερματισμό της προβολής της εν λόγω σειράς η οποία, είναι αυτονόητο πληγώνει τα αισθήματα των Ελληνοκυπρίων, που βλέπουν τις περιουσίες τους να χρησιμοποιούνται παράνομα από τους Τούρκους, συμπαραστεκόμενος προσωπικά και σαν στέλεχος της Ελληνικής Διασποράς και Ευρείας Ελληνικής Κοινότητας Καναδά, πλειάδας πελατών του Τηλεοπτικού ΑΝΤ…»

Θα βρείτε ολόκληρη την επιστολή ημερομηνίας 11 Ιουλίου 2011 στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

http://www.cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/PMACC.193143436.pdf

Ολόκληρο το κείμενο της διαμαρτυρίας της Παν-Μακεδονικής ́Ενωσης Καναδά ακολουθεί.

To: pr, charamissCc: ncrtv,kalimeraellada Date: Tuesday, July 12, 2011, 12:36 PM
Σε Προσοχή: κ.κ. Σ.Ι. Χαραμή & Ι. Λάτσιο Επισυνάπτω ειδική επείγουσα επιστολή με την παράκληση όπως
ανταποκριθείτε θετικά στο δίκαιο αίτημά μου, το οποίο αποτελεί και αίτημα εκ μέρους του Οργανισμού που εκπροσωπώ, πιστεύω δε και της Ελληνικής Διασποράς. Ιδιαίτερα δε των ανά τον κόσμον
αδελφών Ελληνο-Κυπρίων.
Cordially, Demetris J. Yantsulis CGA-IMPP
V.P. Pan-Macedonian Association of Canada

Κοινοποίηση: -Αξιότ. κ. Πρόεδρο Ραδιο-Τηλεοπτικού Συμβουλίου Ελλάδος. -Αξιότ. κ. Γεώργιο Παπαδάκη -Εκπομπή ΑΝΤ “Καλημέρα Ελλάδα”
Λαβάλ , Κεμπέκ, Καναδά- Ιούλιος 11, 2011
κ. Σπήλιο Ι. Χαραμή Γενικό Διευθυντή Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ
κ. Ιωάννη Λάτσιο Διευθυντή Προγράμματος Υπεύθυνος για την τηλεοπτική σειρά «ΕΖΕΛ»

Κύριοι,

Απευθύνω την παρούσα επιστολή-παράκληση προσωπικά αλλά και σας στέλεχος της Παμμακεδονικής Ένωσης Καναδά, συμπαραστεκόμενος στους εκτοπισμένους αδελφούς Ελληνοκυπρίους, θύματα των της τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής του βορείου μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αυτοανακηρύχθηκε παρανόμως και κατά παράβαση ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».

Όπως καλώς γνωρίζετε το κανάλι σας επί σειρά εβδομάδων προβάλλει την τηλεοπτική σειρά «ΕΖΕΛ», η οποία είναι προϊόν δικής σας παραγωγής και η οποία επιδεικνύει απαράδεκτα περιουσίες στο πιο πάνω κατεχόμενο μέρος της Κύπρου οι οποίες ανήκουν σε Ελληνοκυπρίους εκτοπισμένους και αποτελούν αντικείμενο συνεχιζόμενης παράνομης εκμετάλλευσης από τον τουρκικό στρατό και άλλους παράνομους Τούρκους κατοίκους στο εν λόγω τμήμα της Κύπρου.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επανειλημμένα καταδίκασε την Τουρκία για τον σφετερισμό αυτό και για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ελληνοκυπρίων στο ίδιο χώρο.
Με την παρούσα υποβάλλουμε επειγόντως το παρόν αίτημα μας για τον τερματισμό της προβολής της εν λόγω σειράς η οποία, είναι αυτονόητο πληγώνει τα αισθήματα των Ελληνοκυπρίων, που βλέπουν τις περιουσίες τους να χρησιμοποιούνται παράνομα από τους Τούρκους, συμπαραστεκόμενος προσωπικά και σαν στέλεχος της Ελληνικής Διασποράς και Ευρείας Ελληνικής Κοινότητας Καναδά, πλειάδας πελατών του Τηλεοπτικού ΑΝΤ,
Φρονούμε ότι στην σκέψη σας δεν πρέπει απλά να κυριαρχεί το οικονομικό όφελος της επιχείρησης σας, αδιαφορώντας πλήρως για την ψυχική βλάβη που συνεχώς προκαλεί η προβολή αυτού του απαράδεκτου προγράμματος στα θύματα της κατοχής.
Αναμένουμε επίσης και ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει εθνική ευαισθησία εκ μέρους σας και θα λάβετε την πρέπουσα απόφαση. Τα θύματα της κατοχής και ο Ελληνισμός της Διασποράς αναμένουν από ένα ελληνικό κανάλι μια κάποια ευσυνειδησία για τα θύματα των Ελλήνων της Κύπρου και γενικά στα Εθνικά μας θέματα.
Διατελώ,
Δημήτρης Ι. Γιαντσούλης
Κοινοποίηση: Παγκόσμια Επιτροπή Παμμακεδονικών Ενώσεως & Οργανισμών Διασποράς & Ελλάδος From: Demetris JY

Subject: ΕΠΕΙΓΟΝ-ANTENNA THLEOPTIKI SEIRA “EZEL”-τηλεοπτική σειρά «ΕΖΕΛ»,

ΔΡΑΣΗ – Η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA καλεί όλους να συνεχίσουν και να κορυφώσουν την αντίδρασή τους εναντίον του σταθμού με αυξημένη ένταση, θυμό και αγανάκτηση για την τουρκική αυτή πολιτική προπαγάνδα από τον Αντένα 1 (Ελλάδος) με επιστολές, εμειλς, φαξ, FACEBOOK και απανωτά ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ. Οι διευθύνσεις πιο κάτω για άμεση δράση. Καθώς επίσης διαμαρτυρίες πρέπει να πηγαίνουν και στο Πρόεδρο του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου Ελλάδος που φέρει την ευθύνη ελέγχου. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του είναι – ncrtv Η CANA ευχαριστεί όλους όσους της στέλλουν αντίγραφο των διαμαρτυριών τους προς το σταθμό για περαιτέρω και ευρύτερη ενημέρωση.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ Antenna TV S.A. ·
Athens Kifissias Ave. 10-12, Maroussi
Phone: +30-210-688-6100 Athens Fax: +30-210-689-0304 151 25 Greece
http://www.antenna.gr/webtv/contact
pr
‘kalimeraellada’
charamiss

Θα βρείτε ολόκληρη την επιστολή ημερομηνίας 11 Ιουλίου 2011 στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

http://www.cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/PMACC.193143436.pdf

To read the PAN MACEDONIAN ASSOC OF CANADA LETTER OF PROTEST PLEASE CLICK THE LINK BELOW:

http://www.cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/PMACC.193143436.pdf

Ενημέρωση από olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου