«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Εμετική η απάντηση του Αντένα για το Εζέλ: Υποστηρίζει ότι 1,5 εκ Έλληνες, βλέπουν το τριτοκοσμικό σήριαλ!


Η Cyprus Action Network of America (CANA) είναι πεπεισμένη ότι οι αριθμοί τηλεθέασης που ισχυρίζεται ο ΑΝΤ 1 για την εγκληματική τουρκική σειρά «Εζέλ» είναι ψέματα και παραποιήσεις, τυπικό της διαφθαρμένης Ελληνικής κυβέρνησης που έχει πτωχεύσει την Ελλάδα και την κατάντησε καταγέλαστη στο κόσμο και ζητιάνα με το καπέλο στο χέρι, με άλλα λόγια, μια χώρα του τρίτου κόσμου.

Μια χώρα του τρίτου κόσμου που κατάντησε να έχει τις αξίες της χαμηλού επιπέδου τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ 1, μια χώρα του τρίτου κόσμου όπως την οπισθοδρομική βάρβαρη εκείνη χώρα του τρίτου κόσμου που εισέβαλε στην Κύπρο, που προωθούν (ΑΝΤ 1) για τις δικές τους διαφθαρμένες και προσωπικές ατζέντες.


Μια τριτοκοσμική χώρα που ηγούνται ασήμαντα ανθρωπάκια με βαθιές τσέπες, που είπαν ψέματα και παραποίησαν αριθμούς για να μπούνε στην Ευρωζώνη,. Και τώρα ψεύδονται και παραποιούν αριθμούς για τρόπον τινά να «νομιμοποιήσουν» τα βάρβαρα εγκλήματα που υπέστη η Κύπρος ξεκινώντας από τις 20 Ιουλίου, 1974.
Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

Κάνε τόπο Τηλεόραση του Χόλλυγουντ. Εδώ έρχεται… Τουρκική τηλεόραση;;;

Απαρχής αμφισβήτησα τον αριθμό του 1.5 εκ τηλεθεατών στην Ελλάδα ότι βλέπουν το Εζέλ όπως ανέφερε ο ΑΝΤ 1 στην ανακοίνωσή του, φαίνεται λανθασμένος η παραποιημένος, ειδικά έχοντας υπόψη ότι μια καθυστερημένη τριτοκοσμική ισλαμική χώρα όπως η Τουρκία δεν μπορεί να πωλήσει τις τηλεοπτικές σειρές της σε κανένα στον αναπτυγμένο κόσμο. Ο ΑΝΤ1 μας θέλει να πιστέψουμε ότι το Εζέλ ξεπέρασε τις γνωστές αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές που πωλούνται σε μεγάλες αγορές τηλεοπτικών της Ευρωπαικής  ́Ενωσης (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο) και Ασίας (Ιαπωνία,και Χονγκ Κόνγκ).

Είτε υπάρχει κάτι λάθος στους αριθμούς που παρουσίασε το ΑΝΤ είτε κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει με το 1.5 εκ Ελλήνων. Και αν οι αριθμοί είναι το λάθος τότε το κακό μήλο πρέπει να είναι η ζεστή πολιτική πατάτα που ίσως ανατρέψει το όλο σκηνικό!
Πιο κάτω ακολουθούν όλες οι αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές που συναγωνίζονται το Εζέλ (τρομερά απίστευτο να είναι αληθινό) στην Ελλάδα:

True Blood – Το δεύτερο δράμα που έχει την μεγαλύτερη θεαματικότητα στην ιστορία των μεγάλων αμερικανικών καλωδιακών σειρών ΗΒΟ με πέραν των 5 εκ τηλεθεατών την εβδομάδα… Περί τα τέλη του 2009, το πρώτο εποχιακό DVD πώλησε πέραν των 1.6 εκ κομματιών με ποσοστά πέραν των $57 εκ.  ́Ηταν το πρώτο τηλεοπτικό σιόου στα πρώτα 50 σε πωλήσεις DVDs το 2009.
Διεθνής διανομή σε όλες τις κύριες αγορές της ΕΕ (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο) και Ασία (Ιαπωνία, Χόνγκ Κόνγκ).
Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/True_Blood

Kyle XY -  ́Ηταν η σειρά με την υψηλότερη θεαματικότητα του οικογενειακού καναλιού ABC από τον Ιούνιο του 2006 μέχρι τον Ιούλιο του 2008. Η επανάληψη του σιόου από το ABC είχε πέραν των 5.2 εκατομμυρίων τηλεθεατών. Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Kyle_XY

The Secret Life of the American Teenager – Το πρώτο φινάλε στο ABC είχε 4.5 εκ τηλεθεατές και το τελευταίο μέσον όρο 2.9 εκ τηλεθεατές. Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Secret_Life_of_the_American_Teenager

•  ́Ηταν αργά το βράδυ της σημερινής ημέρας, 19ης Ιουλίου 1974, όταν αυτοί οι βάρβαροι αποβιβάστηκαν εισβάλλοντας στην όμορφη Κερύνεια μας. Κάνετε κλίνκ στο σύνδεσμο αυτό για δείτε τη φωτογραφία των πρώτων βαρβάρων που πάτησαν το πόδι τους στα χώματα της κατεχόμενης Κερύνειας:
http://www.cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/barbariansKy.19914306.jpg

Download «Από την Ένωση στην Κατοχή» by distinguished Greek-Cypriot
journalist and researcher Mrs. Fanoulla Argyrou. This book is    the
comprehensive record from the British Archives on how they destroyed Cyprus:
http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/Apo_ten_Enosis_ten_K atochi.348153720.pdf
————————————————————–
ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ – BLOODY TRUTH (Download the Greek and English PDF book) Learn the Truth about the Turkish terrorist organizations Volgan and TMT and the Turkish-British racist Bizonal Bicommunal Federation plan. Volunteer for our information tables to distribute the book.
http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/BLOODY_TRUTH__The_Book.266130049.pdf————————————————————–
========================
Cyprus Action Network of America (CANA)
2578 Broadway #132 New York, NY 10025
New York: Tel. 917-699-9935 9935
Email: cana@cyprusactionnetwork.org
www.cyprusactionnetwork.org

ΠΗΓΗ: http://www.cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/PA.19980557.pdf
Αναδημοσίευση από olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου