«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Δολοφονία κι άλλου Έλληνα μεταξύ Πλ. Βικτωρίας και πλ. Αμερικής


Ένας 26χρονος Έλληνας ήταν το νέο θύμα του ακήρυκτου πολέμου που μαίνεται στις γκετοποιημένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Ο άτυχος νέος δολοφονήθηκε σήμερα τα ξημερώματα. Παρόλο που ακόμη από την αστυνομία δεν υπάρχει - και δεν αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση - ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την περιοχή, κάνουν λόγο για δολοφονία του νεαρού από Αφρικανούς, όταν αυτός προσπάθησε να εμποδίσει κάποια απόπειρα βιασμού.


Η πιθανότητα του "ξεκαθαρίσματος λογαριασμών" είναι μειωμένη, καθώς το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Από ότι φαίνεται απλά είχε την ατυχία να κατοικεί στην συγκεκριμένη περιοχή, που η κυβέρνηση - τόσο αυτή όσο και οι προηγούμενες - έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν σε τριτοκοσμικό γκέτο.


Ήδη στο σημείο της δολοφονίας μαζεύονται Έλληνες της περιοχής, οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, είναι εξαγριωμένοι. Σε πολλούς ξυπνούν ήδη μνήμες της πρόσφατης δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη και το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο.


elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου