«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Συν-μηνύουμε τους προδότες πολιτικούς για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝ-ΜΗΝΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ & ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ:

1. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ", ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ.
ΚΟΣΤΙΖΕΙ 10 ΕΥΡΩ.

2. ΓΡΑΨΤΕ:
" Εγώ ο/η...κάτοικος ...οδός.., δηλώνω παράσταση πολιτικής αγωγής, στην υπ'αριθμόν:
ΑΒΜ: Α10/1688/27-5-10 μήνυση που κατέθεσε στη Χαλκίδα ο Δημήτριος Αντωνίου, κατά των βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου για εσχάτη προδοσία.

3. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ.

4. ΖΗΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.
Ενημερώστε όλους τους Έλληνες
Τώρα μπορούμε να συμμετέχουμε στον αγώνα για την πατρίδα μας

πηγή ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε προηγούμενη ανάρτηση του ίδιου ιστολογίου διαβάζουμε:

Η κίνηση αυτή του κ. Αντωνίου εκφράζει χιλιάδες Ελήνων και τώρα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στον αγώνα που ξεκίνησε.

Στις αρχές Μαϊου για τους ίδιους λόγους η δημοσιογράφος Αλίκη Στεφάνου είχε συντάξει ανάλογη Μηνυτήρια Αναφορά κατά του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ενεργοποίησε φόρμα συλλογής υπογραφών εδώ: http://www.gopetition.com/online/35993.html

την οποία υπογράφουμε αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 770 πολίτες.

Με την υπογραφή μας, ενισχυουμε την ηδη υπάρχουσα μήνυση του κ. Αντωνιου και συμμετέχουμε στην προσπάθεια του να ακυρωθεί η ενταξη στο ΔΝΤ και να ξαναγίνει η Ελλαδα ανεξάρτητη και χωρίς εδαφικές και κοινωνικές υποθήκες.

Όποιος διαφωνεί με το ΔΝΤ και τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίζεται το θέμα, υπογράφει λοιπόν τη σχετική φόρμα. http://www.gopetition.com/online/35993.html

Όσο περισσότεροι είναι οι συν-μηνυτές, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πίεση στη δικαιοσύνη. Επίσης, είναι τόσο καλά τεκμηριωμένη συνταγματικά η μήνυσή του κ. Αντωνίου, που δεν μπορεί να την αγνοήσει ο πρόεδρος της δημοκρατίας.
Εμείς, σαν συν-μηνυτές με η αίτηση που θα υποβάλλουμε σε δεύτερη φάση (θα ενημερώσω σχετικά), είναι σαν να καταθέτουμε την ίδια ακριβώς μήνυση.

πηγή ΤΟΞΟΤΗΣ
koukfamily.blogspot.com 
 
Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την μήνυση που κατέθεσε ο κ. Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου