«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Αντί να κλείσουν το "παραμάγαζο" της "Ε" το ενισχύουν με 25.000.000 ευρώ.!

Η Μεγάλη "κυρία" Τεγοπούλου της "Ε", αντί να βίσκεται έγκλειστη σε κάποια πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και με "ριγέ" φουστάνι, παίρνει δώρο από την ..."κυβέρνηση" του Pasok, το ...ευτελές ποσό των 25.000.000 ευρώ.!
Μήπως και γι' αυτό ευθύνεται η Τρόικα, ή η ανθελληνική ..."κυβέρνηση" που παίρνει 100 ευρώ από 25.000 συνταξιούχους και τα δίνει ως δώρο στην εκλεκτή "εκδότρια".

Μα επιτέλους, δεν υπάρχει όριο στην καθημερινή κοροϊδία πρός τους πολίτες απο την Γιάπικη Κυβέρνηση Jeffrey Chad-Mineiko-Papandreou και Soros
 
 
Επιβάλλουν με το έτσι γουστάρω στο λαό να κάνει το σκατό του παξιμάδι, αντί να βοηθάνε τους άπορους και τους γερόντους, τους αρπάζουν απ' τα τρύπια πορτοφολάκια τους, ακόμα και την τελευταία δεκάρα τους, αυτές τις δεκάρες που είχαν για το ψωμί και τα φάρμακά τους, και μετατρέπουν τα ..."υπερήφανα γηρατειά" του αείμνηστου τζόβενου Ανδρέα σε κακόμοιρους ζητιάνους.
Και γιατί όλα αυτά;

Για να δώσουν 25.000.000 ευρώ στην Κυρία Μάνια Τεγοπούλου της "Ε" (δεξιά φωτο).
Την θυμάστε αυτή την Κυρία;
Ήταν αυτή που δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών, που και που δεν δέχθηκε να υποβληθεί σε αλκοστέστ, ενώ ήτανε ...σταφίδα στο μαθύσι.
Ήταν αυτή που έβρισε χυδαία τους Αστυνομικούς που επεχείρησαν να την ελέγξουν και ξέσχισε με νύχια και με δόντια την στολή ενός εξ αυτών.
Ήρθε λοιπόν η ώρα που το ρημαδοκράτος έπρεπε να την αναταμείψει για την ..."δημιουργική" προσφορά της προσφέροντάς ως δώρο το ...ευτελές ποσό των 25.000.000 ευρώ.
Ποσό κλεμμένο από τους κακόμοιρους του συνταξιούχους και όχι μόνο.
Τώρα επί του προκειμένου, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
Ή ότι διάφοροι μεγαλοεκδότες ..."εκβιάζουν" (μετά λένε για τα bogls) την ανίκανη Κυβέρνηση, ή η Αμερανοκίνητη Κυβέρνηση, του ...αμερικανοτραφέντος πρωθυπουργού - ανδρείκελου της Τρόικας, ήδη πληρώνει τώρα τους ...λογαριασμούς της.
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά αυτοί οι εν κυνοβουλίω σταυλισμένοι πράσινοι βολευτές, τι στο διάολο κάνουν;
Πώς ανέχονται τόση ξετσιπωσιά και τόση ξεφτίλα;
Πώς θα μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τούς ...κακόμοιρους ψηφοφόρους τους;

gianniotis
με πληροφορία από Αργύρη Σιδέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου