«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αδελφοί Ελληνοκύπριοι έχετε σκοπό να τον σταματήσετε; Χριστόφιας ανήμερα της εορτής της ανεξαρτησίας: «Για όλα φταίνε οι εθνικιστές Ελληνοκύπριοι και τουρκοκύπριοι»

Ο Χριστόφιας το τελευταίο δεκαήμερο αναδίπλωσε μια πλήρη επίθεση σε κάθε τι ελληνικό, έριξε ευθύνες καταστροφής και εξίσωσε τους Έλληνες -Ελληνοκύπριους, με τους σφαγιαστές της Κύπρου τους Τούρκους.
Δεν φτάνουν οι χυδαίες και αποτρόπαιες δηλώσεις που έκανε γονατιστός μπροστά στα αφεντικά του, για να δείξει την αφοσίωσή του, (δείτε εδώ), και ενώ το κομουνιστικό κόμμα της πολύπαθης Κύπρου σε ανακοίνωση επικεντρώνει το πρόβλημα στο ότι «απομόνωσαν μια πρότασή του», σήμερα ημέρα της εορτής των 50 χρόνων της ανεξαρτησίας της Κύπρου το επανέλαβε για να το ακούσουν τα αφεντικά του ότι είναι σταθερό ποιθήνιο όργανό τους.

Διαβάστε από την εφημερίδα Σημερινή : « Στις "έξωθεν καταστροφικές επεμβάσεις", στα "δικά μας λάθη, ατοπήματα" και "στις εγκληματικές πράξεις ακραίων εθνικιστικών δυνάμεων, ελληνοκυπριακών και τουρκοκυπριακών", επιρρίπτει την ευθύνη της τραγωδίας της πατρίδας μας ο Πρόεδρος Χριστόφιας. Σε διάγγελμά του για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Χριστόφιας επαναλαμβάνει τις γνωστές θεωρήσεις του.»

Πριν κάνει αυτές τις άθλιες δηλώσεις είχε υπογείως φροντίσει και προμελετήσει να μην υπάρξει Ελληνική σημαία στην παρέλαση και στην εορτής της ανεξαρτησίας. (δείτε εδώ)
Σήμερα όχι απλώς μειώθηκαν αλλά εξαφάνισαν τελείως τις ελληνικές σημαίες. (διαβάστε εδώ)

Πόσα ακόμα να γράψουμε που να δείχνουν την εφιαλτική εσχάτη προδοσία προς κάθε τι ελληνικό;

Αδελφοί μας Κύπριοι όσο και αν φαίνεται μελοδραματικό είμαστε πάντα έτοιμοι να δώσουμε την ζωή μας για την ελευθερία της Κύπρου, και δεν το λέει ένας στρατιωτικός, (βλέπε εδώ), το λέμε ασήμαντοι πολίτες με οικογένειες και παιδιά.
Πως βρεθήκατε εδώ, μετά από έναν Τάσο Παπαδόπουλο που θα μείνει στην αιωνιότητα σαν ο
μεγαλύτερος Έλληνας ηγέτης των τελευταίων τουλάχιστον 50 χρόνων;
Ρωτήθηκε ο φιλοκύπριος πρόεδρός σας πως επιτεύχθηκε η ανεξαρτησία της Κύπρου;
Μήπως γονατιστοί σέρνονταν οι Αυξεντίου, Ευαγόρας Παλληκαρίδης, και πόσοι άλλοι έχυσαν το αίμα τους παιδιά δεκαεφτάχρονα για την ελευθερία της πατρίδος από τους δυνάστες Άγγλους;

Ττο μέγεθος της αθλιότητας είναι τέτοιο που μέχρι και ο ΓΑΠ (ναι ο δικός μας σκυφτός!) τον άδειασε τον Χριστόφια (βλέπε εδώ)

Λίγες ημέρες πριν είχε ματαιώσει την άσκηση «Νικηφόρος» που έχει το μέγεθος της δικής μας Παρμενίων, κατά την οποίαν θα συμμετείχε και η Ελλάδα με την άσκηση Τοξότης, που θα υποστήριζε την Ελληνοκυπριακή ΑΟΖ που τώρα διεκδικείται από την Τουρκία.
Στην ΑΟΖ της Κύπρου έχει βρεθεί πετρέλαιο, και με την πράξη αυτή αφήνεται στο έλεος των Τούρκων η οποιαδήποτε στρατηγική κίνηση της άντλησης του από την μεριά της Κύπρου. (διαβάστε εδώ)

Τι άλλο πρέπει να κάνει μέσα σε τόσο λίγες ημέρες για να χαρακτηριστεί ο χειρότερος «Εφιάλτης» που πέρασε από την Κύπρο;

1 σχόλιο:

  1. Αν το έλεγε κάποιος άλλος θα έλεγε είπε ..άσε ας μη πώ,μα να το πει ο πρόεδρος της Κύπρου?Ανθέλληνας είναι,δεν αισθάνεται έλληνας?Μέσα σε 50 χρόνια αισθάνεται απλά Κύπριος,δεν έχει ελληνική συνείδηση,δεν βγήκε από σπορά ελληνοκυπρίων,τί είναι οι Κύπριοι,άλλος λαός,από το πουθενά βγήκε λαός?Επειδή επέβαλαν οι Εγγλέζοι ένα άλλο καθεστώς τότε σημαίνει ότι απωλέστηκε και η εθνικότητα των κατοίκων του νησιού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή