«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Φοβερές αποκαλύψεις :Ο Παπανδρέου ήξερε τα πάντα για το έλλειμμα από τις αρχές του 2009Αποκαλυπτικό είναι το βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Πέερ Στάινμπρουκ, στο οποίο υποστηρίζει ότι ο  Γ. Παπανδρέου είχε άριστη γνώση της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας όντας  ακόμα αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης.
  Σύμφωνα με το βιβλίο που εκδόθηκε πριν λίγες μέρες, ο κ. Παπανδρέου τον Ιανουάριο του 2009, που είχε συναντηθεί με τον κ. Στάινμπρουκ ήταν πλήρως ενημερωμένος και μάλιστα ζήτησε τις συμβουλές του πρώην υπουργού για την μείωση του ελλείμματος.

  Στην συζήτηση που είχαν οι δυο τους και αφού κατάλαβε την τραγικότητα της κατάστασης ο κ. Παπανδρέου σε μια κρίση ειλικρίνειας είπε: «Πλέον δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να βγω»!

  Μετά από λίγους μήνες βέβαια, το είχε «ξεχάσει», όπως φάνηκε, και μιλώντας στην ΔΕΘ δήλωσε το αμίμητο «Λεφτά υπάρχουν», ενώ μιλούσε για προσλήψεις και ανάπτυξη!

  Η δημοσίευση του βιβλίου καταρρίπτει και τους τελευταίους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι «δεν γνώριζε», ενώ το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν κρατούσε μικρότερο καλάθι στην ΔΕΘ ο κ. Παπανδρέου και υποσχόταν αλόγιστα αυξήσεις και προσλήψεις;

  star.gr

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου