«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Περικοπές δαπανών και για την παρέλαση της 28ης ΟκτωβρίουΗ οικονομική κρίση* «χτύπησε» και τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια θα παρελάσουν μόνον πεζοπόρα τμήματα, ενώ δε θα υπάρχουν άρματα κι άλλα οχήματα του Στρατού. Επίσης δε θα πετάξουν μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα ούτε θα καταπλεύσουν στο Θερμαϊκό πλοία του στόλου.
Αποφασίστηκε ακόμη η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας να μην είναι τριήμερη. Ο κ. Παπούλιας (η φωτογραφία από την περσινή παρέλαση) θα έρθει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, χωρίς να του επιφυλαχθεί επίσημη υποδοχή, προκειμένου να παρακολουθήσει την παρέλαση και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα. Τέλος, αποφασίστηκε και η ματαίωση του επίσημου δείπνου στη Λέσχη Αξιωματικών.

agelioforos.gr
aktines.blogspot.com

* Εμείς θα λέγαμε: «Η αποδόμηση του ελληνισμού, και των ενόπλων δυνάμεων, φέρνουν αυτά τα αποτέλέσματα και όχι η οικονομική κρίση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου