«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Βασιλική Μαύρου:Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν διεστραμμένο Δυτικο-ευρωπαίο ή ημεδαπό ούτε καν να πλησιάσει τα παιδιά μου!!! (Video )


«Μου θυμίζει μια ταινία που είδα πρόσφατα... Μετά τον πόλεμο στην Ιταλία παρελαύνουν οι στρατιώτες που πολέμησαν και οι Ιταλίδες μάνες με τα παιδάκια τους και τους χειροκροτούν. Κάποιοι τα χαϊδεύουν, τους πιάνουν τα ποδαράκια κλπ καταλαβαίνετε τώρα... Και μάλιστα οι Ιταλίδες μάνες τα σπρώχνουν κιόλας!
Μια Αμερικανίδα μάνα βλέπει το σκηνικό και ρωτάει: "μα τι μάνες είναι αυτές; Να σπρώχνουν τα παιδιά τους;" και μια άλλη Ιταλίδα της απαντά: "ε, τι να κάνουν; Από το να τα δούνε νεκρά...."»
(τάδέ έφη  Καρατζαφύρερ)

Δεν θα απαντήσουμε εμείς  στον χυδαίο  αθλητή της κολοτούμπας  και  προπαγανδιστή  της ηττοπάθειας και της  εθνικής εκπόρνευσης , αλλά μία επώνυμη  Ελληνίδα ΜΑΝΑ , η οποία  αν δεν το κατάλαβε, του στέλνει μαζί με όλες τις άλλες Ελληνίδες  ένα  τελεσίγραφο.

Έφτασε  ο καιρός, να πάνε  στα τσακίδια ή στον Μπαρόζο και τον Ρομπάϊ  (που μπορούν  να ...εκτιμήσουν  τα  περί παιδοφιλίας  παραδείγματα), αυτός και  οι υπόλοιποι  δωσίλογοι της τρικομματικής χούντας καθώς επίσης και  κάθε άλλος  αριστεροδέξιος εθνομαγαριστής εντός ή εκτός κοινοβουλίου .

Ανοικτή  επιστολή  μιας Ελληνίδας  μάνας  προς  κάθε   ανώμαλο  που βρίσκεται εντός ή εκτός  του  Ευρωκοινοβουλίου  της Βουλής των ...Ελλήνων,  αλλά και  πρός κάθε  έναν  που  προσπαθεί  να καλλιεργήσει στον Έλληνα   πνεύμα και φρόνημα  ηττοπάθειας και εκπόρνευσης  ως "αναγκαίο κακό".

Προς κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ,
    Με αφορμή την συνέντευξη του Γιώργου  Καρατζαφέρη  στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 στις 13/12/11, όπου ανέφερε ότι είμαστε στη θέση των μανάδων που πρέπει να εκπορνεύσουν τα παιδιά τους, προκειμένου να μην πεθάνουν από την πείνα (!),
καλώ, προσκαλώ και προκαλώ ΟΛΕΣ τις Ελληνίδες μητέρες, γιαγιάδες και μέλλουσες μανούλες να ορθώσουν τη φωνή τους -με όποιον τρόπο μπορούν- και να κάνουν σαφές σε κάθε επίδοξο διεστραμμένο Δυτικο-Ευρωπαίο ή  ημεδαπό που θεωρεί ότι η φτώχεια θα μάς οδηγήσει στο να εκπορνεύσουμε τα παιδιά αυτής της χώρας, πως οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ από την αρχαία ήδη εποχή προτιμούν να πεθάνουν τα παιδιά τους και οι ίδιες παρά να λυγίσουν στη δύναμη οποιουδήποτε εισβολέα!!
    Οι Σπαρτιάτισσες δέχονταν μόνο τη Δόξα ή το θάνατο από τα παιδιά τους στα πεδία των μαχών, οι Σουλιώτισσες τα έπαιρναν μαζί τους στο γκρεμό προκειμένου να μην παραδοθούν, οι Αντάρτισσες πήραν τα όπλα για τη Λευτεριά!

Εγώ προσωπικά δηλώνω:
1) Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν διεστραμμένο Δυτικο-ευρωπαίο ή ημεδαπό   ούτε καν να διαννοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να μπορέσει  να πλησιάσει τα παιδιά μου!!!

2) Οι οικονομικές δυσκολίες όχι μόνο δεν θα με οδηγήσουν στην εκπόρνευση των παιδιών μου αλλά με έχουν ήδη βγάλει στο δρόμο, στον υπέρτατο αγώνα για την ανατροπή της συγκεκαλυμμένης δουλείας στην οποία μάς έχουν οδηγήσει οι πολιτικοί μας  από τη δολοφονία του Καποδίστρια και μετά,   αλλά και για την αποτίναξη κάθε πλαστού  χρέους απειλεί την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια!

3) Προειδοποιώ κάθε επίδοξο διεστραμμένο  εισβολέα αλλά και όποιον από τους πολιτικούς νομίζουν ότι έχουμε τα πάντα για πούλημα,  ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Η οικογένειά μου  και εγώ όχι  μόνο δεν είμαστε προς πώληση αλλά είμαι διατεθειμένη και ικανή -αν χρειαστεί-  να κόψω οποιοδήποτε  κεφάλι, οποιουδήποτε έχει αρρωστημένες βλέψεις για τα παιδιά μου!

4) ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ κανένα νομικίστικο τερτίπι μπορεί να σκαρφιστεί οποιοσδήποτε αήθης διαννοηθεί να με διώξει ποινικά για το κείμενο αυτό!
Είμαι σίγουρη, ότι θα βρεθούν δεκάδες γυναίκες και άντρες δικηγόροι, οι οποίοι οικοιοθελώς θα υπερασπιστούν το αναφαίρετο δικαίωμά μου να προστατεύω την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μου!
    Όχι μόνο σας επιτρέπω αλλά και σας παρακαλώ να διαδώσετε με κάθε τρόπο τις δηλώσεις μου αυτές (σε blogs, ιστότοπους, εφημερίδες, κ.α.), ώστε να διαβαστούν από όσους περισσότερους γίνεται εντός και εκτός συνόρων!
Θα χαρώ ακόμα περισσότερο εάν, όσοι συμφωνείτε, το προσυπογράψετε!

Μετά τιμής,
Βασιλική Ιακ. Μαύρου
μητέρα τριών παιδιών (3-10-13 χρόνων).

(Υ.Γ.: Το επίμαχο βίντεο υπάρχει στο webtv του ΑΝΤ1, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα κυκλοφορήσει παντού!  Παρακαλείται όποιος γνωρίζει τον τρόπο,  να το επισυνάψει στο κείμενό μου. Ευχαριστώ!)

Τρίτη 13/12/2011 Αντ1  (εκπομπή  Παπαδάκη)
 "ε, τι να κάνουν; Από το να τα δούνε νεκρά...."
Δείτε  ποιοί  είναι αυτοί  που  ανέλαβαν  εργολαβικά  την σωτηρία  της πατρίδας  μαςhttp://klassikoperiptosi.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. AN H ANΩΤΕΡΩ ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΞΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ΄ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ;;; ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ: ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή