«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Δολοφονήθηκε ὁ πρώην ἀρχηγὸς τοῦ FBI διότι ἀπεκάλυψε τοὺς ἀεροψεκασμούς;


Καὶ πολὺ τὸν ἄφησαν νὰ ζήσῃ!
Ἀπορῶ πῶς κατάφερε ἔως σήμερα νὰ κυκλοφορῇ γενικῶς, δίχως ἐπιθέσεις ἢ ἀπειλές.
Ἴσως κατὰ βάθος νὰ ἐπιθυμοῦν νὰ γνωρίζουμε πὼς μᾶς δολοφονοῦν.
Τοὺς ἡδονίζει; Τούς εὐαρεστεῖ; Τούς κάνει νά αἰσθάνονται ἄτρωτοι;

Δέν ξέρω. Πάντως ὅλο αὐτὸ τὸ κρυφτούλι καταλήγει νὰ λειτουργῇ εἰς βάρος κάθε ἐμβίου ὄντος.
Τίποτα δὲν τοὺς προστατεύει, ἀκόμη κι αὐτούς, ἀπό τὰ ἔργα τους.
Στὸ μεταξύ, ἡ ἀνθρωπότης ἐξακολουθεῖ νὰ ἀπειλεῖται ἀλλὰ πλέον διαθέτει λιγότερες φωνές ἀντιστάσεως.

Φιλονόη.Ο Ted L. Gunderson, πρώην υψηλόβαθμος αρχηγός του FBI*, κάνει μια δήλωση στο παρακάτω βίντεο, σχετικά με τα chemtrails ή όπως τα λέει “ χωματερές του θανάτου”, στις 12 Ιανουαρίου του 2011.
Ο Ted λέει τα εξής: «Οι χωματερές του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως ‘chemical trails’ – ‘Χημικές Ουρές’, πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη.
 Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά.

Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη.
Όποιο στοιχείο μέσα στην κοινωνία μας το κάνει αυτό πρέπει να σταματήσει. Τυχαίνει να γνωρίζω δύο
από τους τόπους όπου τα αεροπλάνα που αδειάζουν αυτά τα χάλια σε εμάς.
Τέσσερα από τα αεροπλάνα είναι έξω από το Air National Guard (Εθνική Φρουρά Αέρα) στο Λίνκολν, της Νεμπράσκα. Και τα άλλα αεροπλάνα είναι έξω από το Fort Sill της Οκλαχόμα.
Προσωπικά, έχω παρατηρήσει τα αεροπλάνα που ήταν ακόμη στη Nebraska – Lincoln, Νεμπράσκα – στο Air National Guard. Δεν έχουν διακριτικά πάνω τους. Πρόκειται για τεράστια, σαν βομβαρδιστικά -όπως χωρίς επιγραφές.
Αυτό είναι ένα έγκλημα: ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα κατά της Αμερικής, ένα έγκλημα εις βάρος των πολιτών αυτής της μεγάλης χώρας. Πρέπει να σταματήσει. Τι πρόβλημα έχει το Κογκρέσο;
Αυτό επηρεάζει τον πληθυσμό της χώρας τους, και τους ανθρώπους τους, και τους φίλους τους, και τους συγγενείς τους, και τους ίδιους. Τι συμβαίνει με αυτούς;
Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι πετάνε αυτά τα αεροπλάνα και το διοχετεύουν αυτήν την ανοησία, αυτό το δηλητήριο, στις δικές τους οικογένειες;
Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα. Σας ευχαριστώ. Είμαι ο Ted Gunderson».

logioshermes.blogspot.com

Σχετικό θέμα
Συγκλονιστικές δηλώσεις πρώην αρχηγού του F.B.I για τους χημικούς αεροψεκασμούς: «Είναι έγκλημα στην ανθρωπότητα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου