«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ως το μεγαλύτερο έγκλημα, για την ελληνική οικονομία, θα πρέπει να καταγραφεί ο τεράστιος αριθμός ατόμων που εισέρρευσαν στην χώρα μας


Υπάρχει μια κίνηση ανθρώπων (που ρέπουν προς πολιτικές καρέκλες), με διεθνοποιημένη ιδεολογία οι οποίοι προσπαθούν να καπηλευτούν την προσπάθεια του ελληνικού λαού να σηκώσει το κεφάλι του και να σταθεί στα πόδια του, σαν Έλληνας ορθόδοξος.
Αυτή η κάστα ανθρώπων, προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα τα προβλήματα μας είναι οικονομικά, και δεν έχουν καμία σχέση με την υποδαύλιση και την αποδόμηση του ελληνικού λαού από άλλες αιτίες.
Το ελληνικό λαό τον βλέπουν σαν μια μονάδα στην σαλάτα της παγκοσμιοποιημένης θολοκουλτούρας, τον λεγόμενο πολυ-πολιτισμό, και όλα τα έθνη της Βαβέλ γι΄αυτούς τους φωστήρες, μπορούν να συμβιώσουν ευτυχισμένα στην πατρίδα μας, αρκεί βέβαια να εφαρμόσουν την δική τους παγκοσμιοποιημένη οικονομολογία σαν θρησκεία.
Στην συγκεκριμένη δημοσίευση βλέπουμε ένα από τα κάστρα του πολυπολιτισμού στην Ελλάδα, ένα από τα κάστρα της στήριξης της μειοδοτικής εθνικής εξόντωσης της Ελλάδας να έχει επισημάνει μια εύλογη και αυτονόητη διαπίστωση. Ότι ως το μεγαλύτερο έγκλημα, για την ελληνική οικονομία, θα πρέπει να καταγραφεί ο τεράστιος αριθμός  ατόμων που εισέρρευσαν στην χώρα μας, και καλούμαστε να τους συντηρούμε.
Αν φτάνει το Βήμα να δημοσιεύει τέτοιες διαπιστώσεις πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα πιο σοβαρά, και να πάψουμε να ακούμε τις στείρες σειρήνες της οικονομολογιστικής γλωσσολαλιάς.
Χωρίς άλλα σχόλια διαβάστε ένα απόσπασμα από άρθρο του Ευάγγελου Λαζαρίδη στο Βήμα 21/12

« - Ως το μεγαλύτερο έγκλημα, για την ελληνική οικονομία, θα πρέπει να καταγραφεί ο τεράστιος αριθμός  ατόμων από πολλές χώρες, ακόμα και τη Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Απχαζία, Πολωνία, Φιλιππίνες, Κένυα, Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια  κ.ο.κ. που εισέρρευσαν στη χώρα μας.
Οι  δουλειές που απασχολήθηκαν, στη μέγιστή τους πλειοψηφία: η καθαριότητα σε σπίτια, οικιακοί βοηθοί, δίπλα σε ασθενείς, το παραεμπόριο, πλανόδιοι πωλητές άθλιων αντικειμένων, σε ανταποδοτικές δουλειές δούλεψαν οικοδόμοι στην οικοδομή, τα χρήματα τους όμως τα επένδυσαν στις δικές τους χώρες, άλλοι στα χωράφια για μάζεμα της ελιάς.
Οι εισπράξεις από τα ελληνικά νοικοκυριά, πήγαν αφορολόγητα στις χώρες προέλευσης τους για τις αγορές ακινήτων στην πατρίδα τους, τις σπουδές των παιδιών τους.
Για την ελληνική οικονομία η παρουσία τους είχε ως αποτέλεσμα: τη μεγαλύτερη αφαίμαξη  μετρητών από την αγορά, με τα χρήματα που πήραν από τον τόπο μας,  χρηματοδότησαν δαπάνες μεγάλων επενδύσεων στη χώρα τους, σπούδασαν τα παιδιά τους, έχτισαν τα δικά τους σπίτια: εμείς φτωχύναμε, κινδυνεύομε να χρεοκοπήσουμε, αυτοί που έμειναν, εξακολουθούν να αποταμιεύουν, απομυζώντας τους διαθέσιμους  πόρους της αγοράς. 
Είναι τεράστιο το οικονομικό έγκλημα σε βάρος της αγοράς, τη στέρηση της οικονομίας από πόρους, χρηματοδότησης παραγωγικών δαπανών για την ελληνική οικονομία.

Αυτό που δεν θέλουν/μπορούν να καταλάβουν οι διαχειριστές των κρατικών υποθέσεων της χώρας μας είναι: δεν μπορούν να σύρουν όλους, στα δικά τους νερά. Είναι το λάθος.
Η ευρωζώνη, οι δανειστές, οι θεσμικοί παράγοντες δεν μας ακολουθούν, ούτε θέλουν να υιοθετήσουν τις δικές μας πρακτικές, έχουν τη δύναμη επιβολής, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπερισχύει  του δικού μας/το τοπικό δίκαιο, κατά συνέπεια μπορούν να μας υποχρεώσουν ή να επιβάλουν τη δική τους θέληση ή να μας αρνηθούν, ανεξαρτήτως αν διαφωνεί κάποιος με τον τρόπο των δικών τους πρωτοβουλιών.
Εξ αιτίας αυτής της ποιότητας πολιτικών αποφάσεων, η ελληνική οικονομία τέθηκε εκτός αγορών χρήματος, αμφισβητείται, οι δανειστές( φορολογούμενοι), έχουν χάσει την πίστη τους για καλή, φήμη στις συναλλαγές, με τους θεσμικούς παράγοντες της ευρωζώνης τα πάντα εξελίσσονται αρνητικά για εμάς, δεν μας έσπρωξε κανείς προς τα εκεί, εμείς κυλήσαμε προς τα εκεί, στον γκρεμό.»

Ενημέρωση από  greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου