«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Για τη Μούσχουρη : "Ο Θεός να σε φυλάει απ’ το άδικο και από κακιά γυναίκα."


Και  επειδή πάει  πολύς καιρός  που  διώξαμε  το  Θεό  απο την πατρίδα μας, μείναμε αφύλαχτοι  απο κάθε  άδικη επίθεση  και ευάλωτοι  στα φαρμάκια της Μέρκελ και  κάθε  άλλης κακιάς  γυναίκας.

Μία απο αυτές που  δυστυχώς θα μείνει  στην ιστορία μας,  όχι σαν  μεγάλη  καλλιτέχνις  που τίμησε τη χώρα της , αλλά  σαν  άξια  πρέσβης  του ευρωλιγουρισμού και της  λεβαντινοραγιαδοσύνης , είναι  και  η  κυρά  Μούσχουρη


Αυτή  δηλαδή η τραγουδίστρια   που  έγινε  διάσημη και  "πούλαγε"  οσο της έδιναν  τραγούδια μεγάλοι  Έλληνες συνθέτες.


Αυτή  η  ...μεγάλη ντίβα  της "έντεχνης  μουσικής", που είχε πάντα  μια "ιδιαίτερη" αντίληψη  για το τί σημαίνει αυτοσεβασμός και πίστη σε αξίες, αυτά  δηλαδή  που την  έκαναν  να  τραγουδήσει  ακόμα  και για ...  αποσμητικά  χώρου (Ω! Ποία ποιότης).

Αυτό το  ζωντανό απομεινάρι   μιας   παλιάς  και περιστασιακής  "μουσικής δόξας", βρέθηκε
πριν λίγες  μέρες  στη χώρα των Νιμπελούγκεν  για  κάποια  "αρπαχτή" (συναυλία) και  έδωσε  συνέντευξη στο  γερμανικό περιοδικό "Die Welt".

Χθές, παραμονή  του ολοκαυτώματος  των Καλαβρύτων   από τους  Γερμανούς  του  Γ' Ράϊχ, δημοσιεύθηκε απο  τους απογόνους  τους (δηλαδή αυτούς  του Δ΄Ράϊχ),  συνέντευξη της  κυράς -  Μούσχουρη  με τον  χαρακτηριστικό  τίτλο "Είμαι  θυμωμένη" (εμείς βέβαια  θα της συστήναμε να πιεί λίγο ξύδι  να της περάσει ο ...θυμός )

Αυτή λοιπόν  η ...μεγάλη  καλλιτέχνις, και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ (ρε τι "λεβεντογέννες" είναι αυτές οι κομματικές μήτρες του κοινοβουλίου μας), ούτε λίγο  ούτε πολύ, "πέρασε γεννεές δεκατέσσερις" τον ελληνικό λαό  κατηγορώντας τον ως  τον κυρίως υπεύθυνο  για όλα τα σημερινά  δεινά:
"...Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Ελληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό. Είμαι θυμωμένη με τους Ελληνες και προπαντός με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα...Χρειαζόμαστε την Ευρώπη, όλοι μας. Ακόμη και οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε, ζούσαμε σε ένα ψέμα, μέσα σε μια ψεύτικη ευημερία. Και πιο εύποροι ήταν αυτοί που επέλεξαν ποιοι θα τους κυβερνούν. Οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα (σχ.Κλασικοπερίπτωσης: αλήθεια πότε είχαμε σοσιαλιστές  στην κυβέρνηση  και δεν το μάθαμε;)

Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους τους να πιστεύουν ότι δε χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους...Όλα αυτά χρηματοδοτούνταν με ευρωπαϊκά χρήματα – τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, οι εκλογές (σχ.Κλασικοπερίπτωσης: Ειδικά οι εκλογές κ. Μούσχουρη , αυτές κι αν χρηματοδοτήθηκαν.Αχ να ξέρατε κ. Μούσχουρη  πόσα  έδωσαν  η καϋμένη η Siemens η Thysen και  κάμποσες άλλες "Γερμανίδες" για μίζες  και λαδώματα σε πολιτικούς , χωρίς κανένα άλλο όφελος  παρά μόνο  την πώληση  σε χιλιαπλάσιες τιμές  σκάρτων υποβρυχίων  ή συστημάτων  επικοινωνίας που δεν  λειτούργησαν ποτέ.Πόσο δίκιο έχουν οι Ευρωπαίοι να ειναι οργισμένοι  μαζί μας,  αφού  αντί να είμαστε ευχαριστημένοι για όλα  αυτά τα ερείπια  που δημιούργησε  η  συνεργασία τους με τους δικούς μας προδότες, φωνάζουμε  και  διαμαρτυρόμαστε  που  θα  μας πάρουν  ότι απόμεινε πάνω στη  χώμα και  κάτω απο αυτό, αφήνοντάς μας  όπως και άλλοτε  έρμαια  της πείνας και της εξαθλίωσης, )
 Η Ευρώπη έχει το δικαίωμα να είναι θυμωμένη για αυτό… Εντέλει η Ελλάδα χρειάζεται την Ευρώπη περισσότερο, απ’ ότι η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα...
Δημοσιογράφος:Κατανοείτε την αντι-γερμανική διάθεση στην πατρίδα σας; Εσείς βιώσατε την γερμανική κατοχή στην παιδική σας ηλικία.
Αυτό δεν έχει καμία σχέση, οπότε δεν κατανοώ αυτήν τη διάθεση. Είμαι πραγματικά πολύ, πολύ θυμωμένη. Ντρέπομαι. Το αισθάνομαι ως προδοσία. Η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια, αλλά όχι δωρεάν.(σχ.Κλασικοπερίπτωσης:Εμείς ντρεπόμαστε  κυρία Μούσχουρη.Όχι  φυσικά επειδή παίρναμε  πέντε απο την Ε.Ε  και επιστρέφαμε  χιλιαπενηνταπέντε", ούτε  επειδή  τώρα που  δεν έχουμε άλλο αίμα για να μας πιούν  θα πάρουν την ίδια μας τη χώρα.Ντρεπόμαστε  που  λέτε πως είστε Ελληνίδα   και είμαστε  θυμωμένοι  γιατί  προσβάλετε έτσι  όχι μόνο τις τίμιες  μανάδες μας αλλά και όλες τις  αληθινές Ελληνίδες   που   πότισαν  αυτά τα Άγια χώματα με τον  τίμιο ιδρώτα ή  όταν χρειάστηκε ακόμα και  με  το αίμα τους)
  Και σαν να μην  έφτανε η τόση χολή  που έβγαλε εναντίον της πατρίδας της, μίλησε  για  την  γνωστή  προστυχιά  της τευτονική φυλλάδας  "Focus" με το κλεμένο άγαλμα της Αφροδίτης , δικαιολογώντας  πλήρως τον ...δίκαιο  θυμό των  Γερμανών:


"...Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται... Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Ανγκελα Μέρκελ..."
Ευτυχώς που  αυτός ο τόπος  και ειδικά  η Κρήτη (Χανιά) από όπου και κατάγεται  η κυρά- Μούσχουρη , δεν γέννησε μόνο εφιάλτες, Τσουδερούς  ,Παττακούς και Μητσοτάκηδες  αλλά  και  Δασκαλογιάννηδες,  Κατράκηδες, Μουντάκηδες, Ξυλούρηδες και  φυσικά έναν Ελύτη  που λάτρεψε την πατρίδα του και την δόξασε  με  την πέννα του.
Και πατρίδα κ. Μούσχουρη  δεν είναι  μόνο τα βουνά και οι κάμποι αλλά και  όλοι  όσοι  έχουν  μέσα τους μια μόνο ψυχή, την ελληνική ψυχή.
Αυτήν που είχε και ο συγχωρεμένος  ο πατέρας σας,  ο οποίος  όπως διαβάζουμε  αντιστάθηκε στην  γερμανική μπότα  την οποία εσείς σήμερα  γλύφετε χωρίς ντροπή.

klassikoperiptosi.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Πάντως δεν έχει και πολύ άδικο, αυτούς από όλα τα κόμματα που μας φέρανε ως εδώ και μας τραβάνε ακόμα παραπέρα τα ψηφίζουμε. Άλλα χαίρονται, διότι όσο χειρότερα πηγαίνουμε, τόσο ανεβαίνει ο αριθμός των Ελλήνων που θα τα ψηφίσει. Να δούμε αν κάποτε ο Έλληνας βάλει μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή