«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Για όσους ήλπισαν ή συνεχίζουν να ελπίζουν στον Καζάκη ! (βίντεο)


Η δημιουργία ρευμάτων με την ευλογία της παγκοσμιοποίησης της παγκόσμιας τάξης και της αλεστικής αφομοίωσης κάθε λαού, κάθε πολιτισμού, κάθε πολιτιστικής κουλτούρας και θρησκευτικής λατρείας, βρήκε έναν ακόμη φορέα στην Ελλάδα. Τον Καζάκη.
Στο παρακάτω βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα διαπιστώσετε ότι ξετσίπωτα μας λέει  :

Στο 3,21' λέει: «Έλληνας είναι οποιοσδήποτε επενδύει σ΄αυτήν την χώρα, το μέλλον το δικό του και το μέλλον των παιδιών του.
Ανεξαρτήτως καταγωγής.  Αν είναι Σέρβος, αν είναι Τούρκος, αν είναι Βούλγαρος, αν είναι αρβανίτης ή αν είναι Έλληνας. Αλλά ένας είναι ο λαός!»

Στο 4,15' λέει :  ένας είναι ο λαός ανεξάρτητα του τι πιστεύει και ανεξάρτητα από την καταγωγή του.
Αυτό πάμε να πετύχουμε!  Αυτό είναι το ζήτημα!!
Αν παρατηρήσουμε με προσοχή την λέξη "αρβανίτης" που χρησημοποιεί προφανώς την χρησιμοποιεί αντί της λέξης "Αλβανός". Θέτει δηλαδή ένα ύπουλο θέμα. Την δήλωση  από μέρους του ότι οι Έλληνες Αρβανίτες, ταυτίζονται με τους Αλβανούς.

Μέσα σε λίγε μόνο λέξεις περιέλαβε φοβερές μειοδοσίες κατά του ελληνικού έθνους και κατά της ορθόδοξης παράδοσης και του ορθόδοξου πολιτισμού του γένους των Ελλήνων.
Μάλιστα δηλώνει ότι : αυτός είναι ο κεντρικός σκοπός του και αυτό προσπαθεί να πετύχει.
Τον αφελληνισμό, την απομόνωση της ορθόδοξης παράδοσής μας, και την μαγαρισμένη κουρτίνα του πολυ-πολιτισμού, ο οποίος απέτυχε οικτρά στην Δύση και το παραδέχονται μία -μία οι δυτικές κυβερνήσεις.

Καληνύχτα κύριε πολυ-πολιτισμικέ παγκοσμοιοποιημένε Καζάκη

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΔΗΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ! ΕΛΛΑΔΑ ....

    ΤΙ ΓΑ`Ι`ΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ...
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΗΣ - ΠΟΗΤΗΣ (1853-1919) 150 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή