«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Γέμισε η Ελλάδα από προσευχόμενους μουσουλμάνους σε πλατείες

Σἠμερα από τα ξημερώματα όσοι πήγαιναν νωρίς στις δουλειές τους έβλεπαν στους δρόμους να κυκλοφορούν μόνο μουσουλμάνοι ντυμένοι με τα «καλά» τους.
Και εννοούμε όχι στα μέρη της Αθήνας που έχει χαθεί πλέον κάθε ελληνική παρουσία αλλά σε περιοχές ακόμη «ελληνικές»!
Όσοι δεν ήξεραν αναρωτιόνταν τι συμβαίνει; Που είναι οι Έλληνες; Μόνο κελεμπίες κυκλοφορούν;
Μετά έμαθαν ότι γέμισε η Ελλάδα μουσουλμάνους που εόρταζαν το τέλος του Ραμαζανίου.

Ενδεικτικά μερικές ειδήσεις :

Ομαδική προσευχή Μουσουλμάνων στη Λάρισα 

Μουσουλμάνοι θα κατακλείσουν σήμερα το στάδιο της Κορίνθου

  • Μπορούν χριστιανοί να κάνουν ανοιχτές λειτουργίες σε μουσουλμανικά κράτη;
  • Όποιος απαντήσει στην ερώτηση μπορεί άνετα να γίνει από Χρυσοχοΐδης έως... Παπανδρέου

Ομαδική προσευχή στην πλατεία Κοτζιά για το τέλος του Ραμαζανίου πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής μουσουλμάνοι που ζουν στην Αθήνα.
Είναι η πρώτη φορά που οι μουσουλμάνοι πραγματοποιούν ανοιχτή ομαδική προσευχή.
Οι μουσουλμάνοι ζητούν την ίδρυση τεμένους στην Αθήνα, στο οποίο θα μπορούν να προσεύχονται.
Εικόνα πρωτόγνωρη όμως σήμερα και για την Λάρισα. Το δημοτικό γήπεδο της πόλης, μετατράπηκε σε χώρο προσευχής για δεκάδες Μουσουλμάνους, που ζουν και εργάζονται στην περιοχή και οι οποίοι γιορτάζουν τo τέλος της μεγαλύτερης θρησκευτικής τους γιορτής, του Ραμαζανιού.
Με επικεφαλής έναν κληρικό, περισσότερα από 100 άτομα, στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί (αλλά και από άλλες αραβικές κυρίως χώρες) συγκεντρώθηκαν –μετά από σχετική άδεια!- σε δημοτικό γήπεδο και στραφέντες προς τη Μέκκα προσευχήθηκαν.
Το Ραμαζάνι χαρακτηρίζεται ως ένας από τους "πέντε στύλους" του Ισλάμ με χαρακτήρα υπακοής, εξιλασμού και προσευχής προς το Θεό.
Αν κάποιος με ρωτήσει προσωπικά, θα του απαντήσω πως "καλά έκαναν και προσευχήθηκαν". Και το γράφω, εγώ, που έχω γεννηθεί και ζω στην Θράκη.
Όχι σαν εμάς τους δήθεν Ορθόδοξους που ντρεπόμαστε να κάνουμε και τον σταυρό μας, μην μας πούνε συντηρητικούς, οπισθοδρομικούς, φονταμενταλιστές κλπ κλπ. Όχι σαν κι εμάς που δεν πατάμε ούτε στην Εκκλησία, παρά μόνο Πάσχα, σε κανένα γάμο (που δεν μπορούμε να αποφύγουμε) και σε καμιά βάπτιση...!
Και δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά, γιατί δεν τους δίνουν το δικαίωμα να φτίαξουν ένα τζαμί να προσεύχονται σαν άνθρωποι. Αλλά να το φτιάξουν οι ίδιοι το τζαμί αυτό. Με δικά τους χρήματα, που θα μαζέψουν μόνοι και θα ελεγχθούν αυστηρά για την περίπτωση που τους σταλούν χρήματα από αλλού (κι αυτό, επειδή τα "χρέη" αλλοιώνουν ακόμη και τους θρήσκους). Αν θέλουν να χτίσουν τζαμί στην Αθήνα, να αγοράσουν οικόπεδο, να βγάλουν νόμιμη άδεια και να το χτίσουν με δικά τους έξοδα. Όχι με δικά μας... Τα δικά μας, τελείωσαν. Δεν έχουμε. Το μαγαζί έκλεισε... Αλλά, μέσα στην ιδεοληψία του πρωθυπουργού, κλείνει το δικό μας μαγαζί, για να εισπράξει και να χτίσει το δικό τους το τζαμί...!
Ανεγείρεται το τεράστιο τζαμί στον Αρχαίο Βοτανικό…
Το κονδύλι των 100 εκατομμυρίων ευρώ εγκρίθηκε τον Μάιο και θα εκταμιευθεί όλο από τα χρηματα των Ελλήνων φορολογουμένων.
Ο χώρος ανέγερσης φυλάσσεται μέρα νύχτα από μεγάλη δύναμη Ελλήνων αστυνομικών και μόνο η θεμελίωση του κοστίζει 3 εκ. ευρώ.
Γιόρτασαν λοιπόν οι μουσουλμάνοι (λαθρομετανάστες) την λήξη της νηστείας του Σεκέρ Μπαϊράμ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Έχουν γιορτάσει επανειλημμένως και στον εξωτερικό χώρο του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αλλά ακόμα και την Ασούρα των σηιτων (με τις αιματηρές αυτομαστιγώσεις) στα Καμίνια του Πειραιά τους έχουμε επιτρέψει να... λατρέψουν!
Ήθελαν οι "εορτάζοντες" να στείλουν κάποιο μήνυμα με αυτούς τους δημόσιους εορτασμούς; Φυσικά ναι... Και πρώτα από όλα στους κατοίκους της Αθήνας (Κοτζιά), στους οποίους "προλογίζουν" το μέλλον. Αλλά, μήνυμα θέλησαν οι "εορτάζοντες" να στείλουν και στο υπουργικό Συμβούλιο στην Θεσσαλονίκη, λέγοντάς τους ξεκάθαρα "εδώ είμαστε κι εμείς, αν μας χρειαστείτε"...!
Όσο για τους υποστηρικτές των αχυρανθρώπων που θέλουν να μας πείσουν ότι διοικούν… ίσως θα πρέπει να μάθουν πως ο αγαπημένος τους πρώην ΠΡΟΠΟτζης, αυτοπροσδιοριζόμενος ως Χρυσοχοϊδης, έδωσε στοιχεία, στα οποία μόνο το μήνα Ιούλιου, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 10.000 άτομα περίπου που πέρασαν παράνομα τα σύνορα στον Έβρο… Δε μιλάμε βέβαια για τα θαλάσσια σύνορα ή τα σύνορα με την Αλβανία… Η πέμπτη φάλαγγα οργανώνεται, δυναμώνει και μεγαλώνει. Όταν δοθεί το σύνθημα, θα κάνουν αυτό για το οποίο τους έφεραν οι «φίλοι» μας.
Όλη η επικράτεια έχει κατακλυστεί απο τους λαθρομετανάστες εποίκους εξ Ανατολών, φανατικούς μουσουλμάνους και απολίτιστους. Η Αθήνα έχει καταντήσει υποσαχάρια τριτοκοσμική πόλη με το έγκλημα να κυριαρχεί σε κάθε περιοχή, εξαιρουμένων βεβαίως βεβαίως των Βορείων Προαστείων και φυσικά το Καστρί… (αυτό δα έλειπε να ενοχλήσουν την mother).
Έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει ή κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου;
Μόλις χθες ήταν που διάβαζα για λαθραίους που έκλεψαν τα γλυκά απο μια βάφτιση για να φάνε στην Πάτρα. Στην κέρκυρα ορμάνε μέσα σε φούρνους, ρουμανόγυφτοι και βουλγαρόγυφτοι επαιτούν παντού κρατώντας απο 5 παιδιά μαζί τους (την ημέρα, γιατί τη νύχτα επιδίδονται στο άθλημα του "ξαλαφρώματος" από τους "έχοντες", δηλαδή από εμάς τους απλούς πολίτες).
Και η κατάσταση αυτή όλο και επιδεινώνεται, αφού καθημερινά μπαίνουν περίπου χίλια άτομα επίσημα απο τον Έβρο, χωρίς να υπολογίζονται αυτοί που μπαίνουν και δεν γίνονται αντιληπτοί... Πρέπει να μπει -επιτέλους- ένα τέλος σ’ αυτή την τραγωδία. Πρέει να αρχίσουν μαζικές απελάσεις. Πρέπει να προχωρήσουμε σε σφράγισμα των συνόρων (αν χρειαστεί), με τη φασιστική Τουρκία που όλα αυτά τα κάνει βάση σχεδίου…
Καμία κοινωνία δεν μπορεί να προχωρήσει όταν υπάρχουν μαζεμένες τόσες ανομοιογενείς πληθυσμιακές ομάδες, που προέρχονται απο διαφορετικούς πολιτιστικούς κύκλους…
3.500.000 άποικοι (και αφήστε τις μετρήσεις Παυλόπουλου και Χρυσοχοΐδη, γιατί εκείνες οι καταγραφές κάνουν μόνο για χαρτί τουαλέτες) που δεν ξέρουν καν ελληνικά, χωρίς δουλειές, περιφερόμενοι εν δυνάμει κλέφτες, δολοφόνοι, βιαστές και ό,τι άσχημο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου.
Ναι, αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν. Τους εκμεταλλεύονται (ακόμη από το σημείο εκκίνησής τους όπου υπάρχουν διαφημίσεις για μία παραδεισένια ζωή στην Ελλάδα) οι πάντες και περισσότερο οι ομοεθνείς τους. Αλλά, η χώρα δεν αντέχει άλλους. Και η χώρα αντέχει εκείνους που την σέβονται... (πόσοι να είναι άραγε αυτοί;) Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν τον δρόμο τους προς το καλύτερο. Το καλύτερο έπαψε να κατοικεί πλέον στην χώρα μας, στην Ελλάδα.
Σέβομαι τις θρησκευτικές απόψεις του καθενός και (υπό φυσιολογικές συνθήκες) δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιου είδους συζητήσεις.
Αλλά ποτέ δεν θα δεχτώ να εξισωθεί το αυτονόητο δικαίωμα του Έλληνα ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ με τις μειονότητες που μας γέμισε το πολιτικό σύστημα, για να εξυπηρετήσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Κυβέρνηση που ονειρεύεται ο Γιώγος Παπανδρέου.
Όσο δεν καταλαβαίνουν (κάποιοι) ότι εξισώνοντας “ξένο” και “νοικοκύρη” προσβάλουν και ταυτόχρονα δίνουν πάτημα στους εθελόδουλους, θα την "ακούνε" στερεοφωνικά.
Μήπως να ανοίξουμε τις πόρτες και στους σαϊεντολόγους;
Μήπως αυτοί σας φαίνονται πιο πολιτισμένοι;
Μήπως δεν ξέρουμε την ιστορία τους και την εμπλοκή τους στην χώρα μας;
Τέλος, αν θέλουν να κάνουν τζαμί, να το κάνουν. Αλλά δίπλα στο πατρικό του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος ενοχλείται από τις καμπάνες των εκκλησιών...
Μέρος του παραπάνω κείμενου στάλθηκε από αναγνώστη μας και συμπληρώθηκε από το ιστολόγιο

Υ.Γ.: Όσο για τους προοδευτικούς, που δίνουν αγώνα να εξαφανίσουν τους παπάδες, απορώ με την οξύμωρη στάση τους, να δίνουν αγώνα για να φορτωθούν ιμάμηδες και μουλάδες...!!!

Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου