«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεμπρόστιασαν τους οχετούς της σαπίλας των Γκουρογιάννηδων της ΕΡΤ, οι "Βετεράνοι πολεμιστές της Κύπρου". (βιντεο)


Nικόλαος Αργυρόπουλος, Πρόεδρος Συλλόγου Βετεράνων Πολεμιστών Κύπρου 1974: ......... 
Στις 28 Νοεμβρίου του 2009 "έρχεται" ο Γκουρογιάνης να τα διαψεύσει, να τα πάρει πίσω, στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ". Ο ίδιος ο Γκουρογιάννης λέει ότι "ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ". Αυτό βέβαια δεν τον απαλλάσει, διότι αυτό δεν ακολουθεί τις πωλήσεις του βιβλίου του και έτσι θα παραμένει στο βιβλίο το ψέμα-ψέμα, και τις δηλώσεις θα "τις πάρει ο αέρας και θα φύγουν".
Για το συγκεκριμένο θέμα είχαμε ξανααναφερθεί
εδώ. Δείτε το βίντεο.

epirus-ellas.blogspot.com


Σημείωση Ελληνικού ιστολογίου:
Προσοχή μην τρομάξετε βλέποντας το πρόσωπο του φιλέλληνα δημοσιογράφου που χρεώνεται την φιλειλικρινέστατη εκπομπή, και την στήριξη που παρέχει στον επίσης φιλέλληνα και φιλοκύπριο συγγραφέα του «αμαρτωλού» βιβλίου.


«Το βίντεο αυτό είναι απόσπασμα από την 42λεπτη εκπομπή «Δρόμοι» του αναρχοκομμουνιστή συνταξιούχου δημοσιογράφου Άρη Σκιαδόπουλου και μεταδόθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου 2010 από την ΕΤ-1. Παρακολουθούμε τον πρόεδρο του «Συλλόγου Βετεράνων Πολεμιστών Κύπρου 1974» Νίκο Αργυρόπουλο να απαντά στον αριστερό συγγραφέα Βασίλη Γκουρογιάννη, για όσα έγραψε εναντίον της ΕΛΔΥΚ και των Ελλήνων πολεμιστών που πολέμησαν τον Τουρκικό "Αττίλα" το καλοκαίρι του 1974 στο μυθιστόρημά του «Κόκκινο στην Πράσινη Γραμμή». Ο ανθέλλην Γκουρογιάννης είχε φιλοξενηθεί την Άνοιξη του 2010 στην εκπομπή του Σκιαδόπουλου και τα όσα είχε πεί τότε, προκάλεσαν πανελλήνιο σάλο.»

MisterTITOS




Επίλογος σχολίου Ελληνικού ιστολογίου.

Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν είμαστε του ακραίου εθνικιστικού χώρου!! (Κατά τον δημοσιογράφο -το πρόσωπο του οποίου μπορεί να κόψει το γάλα σε γυναίκες που θηλάζουν μωρά!- όποιος αντιτίθεται στις άθλιες απόψεις του συγγραφέα ανήκει σε ακραίο εθνικιστικό χώρο.
Μια υπενθύμιση μόνο.
Αυτούς τους ανθρώπους τους ταϊζουμε τόσα χρόνια από την τσέπη μας για να αποδομούν την πατρίδα μας, το έλληνικό έθνος, τους ματωμένους αγώνες του για την ελευθερία, τον θεσμό της οικογένειας, τα ιερά σύμβολα μας, και γενικά κάθε τι που μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να ζει σαν άνθρωπος και όχι σαν κτήνος!
Ως πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου