«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Χάνει τον έλεγχο το ΠΑΣΟΚ στο νεοναζιστικό – κεμαλικό παρακράτος;

Για να βγαίνει το “Πρώτο Θέμα” και να αποκαλύπτει ότι μέλη νεοναζιστικών οργανωσεων (που τα ΜΜ”Ε” επιμένουν να ονομάζουν “αντεξουσιαστές”) πηγαίνουν σε Ισλαμικές χώρες για εκπαίδευση, μάλλον κάποιοι ινστρούχτορες έχουν χάσει τον έλεγχο στο παρακράτος.

Η εφημερίδα βέβαια δεν τολμά να πει αυτό που έχουμε αποκαλύψει εδώ και μήνες, ότι δηλαδή τα ταξιδάκια αλλά και μέρος της εκπαίδευσης γίνεται μέσω Σκοπίων, χώρα προέλευσης και του εξοπλισμού. Θυμάστε τις γελοιότητες που ακολούθησαν την αποκάλυψη του RPG που είχε ο Σκοπιανός Μισούνωφ.
Υπάρχουν επίσης κλιμάκια στην Ελλάδα που ενεργοποιήθηκαν τόσο τον προηγούμενο Δεκέμβρη όσο και τον Ιούνιο στο φιάσκο με το Κοράνι που δήθεν ποδοπάτησε αστυνομικός.
 
Γράφει λοιπόν το Πρώτο Θέμα: «Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές αρχές ασφαλείας, οι υπηρεσίες πληροφοριών, αλλά και η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, περίπου 25-30 Έλληνες πολίτες, διατηρώντας στενές σχέσεις με οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, ταξίδεψαν τους τελευταίους μήνες σε χώρες της Μέσης Ανατολής, όπου το δίκτυο ορισμένων ισλαμικών οργανώσεων δεν θεωρείται ελεγχόμενο. Κατά τις ίδιες πηγές στις χώρες αυτές οι νεαροί, που εκτιμάται ότι κινούνται από τον χώρο των αριστερίστικων οργανώσεων μέχρι τις αντιεξουσιαστικές παρυφές έχουν λάβει εκπαίδευση στη χρήση όπλων, καθώς και στις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι ισλαμικές ομάδες. Σε συνεργασία με μαχητές οργανώσεων όπως η «Χεζμπολάχ», οι οποίοι λειτουργούν ως εκπαιδευτές, οι Έλληνες αντιεξουσιαστές φέρονται να έχουν μυηθεί στις βασικές αρχές του αντάρτικου πόλεων. Επίσης, οι Αρχές θεωρούν ότι έχουν διδαχτεί τη χρήση φορητών όπλων όπως τα καλάσνικοφ, αλλά και ρουκετοβόλα τύπου RPG, των λεγόμενων και μπαζούκας των φτωχών. Με μια αντίστοιχη ρουκέτα από RPG είχε χτυπηθεί το κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2007 από μέλη της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» επισημαίνεται αρμοδίως….»

Αυτό βέβαια το απόστημα δεν ξεκίνησε πρόσφατα αλλά χτίστηκε προσεκτικά με Γερμανοτουρκική επιμέλεια. Εξ ού και όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα, η Σέχτα είναι η αιχμή της πολεμικής δραστηριότητας, που όλως τυχαίως χτυπά πάντα υπέρ των Γερμανικών συμφερόντων.
Όλο το μαύρο χρήμα της Siemens Που κατέληγε στις τσέπες “Ελλήνων” πολιτικών, ήταν κατευθυνόμενο από τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ πολιτικός που χρηματιζόταν, ήταν πλέον έρμαιο των επιδιώξεων της Τουρκίας.
Το κράτος από την άλλη, χρησιμοποίησε το παρακράτος για να χτυπά τους “απειλητικούς” στο εσωτερικό. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα παιδιά τα γνώριζαν, όλα τα προσήγαγαν, αλλά οι ινστρούχτορες έμεναν πάντα στο απυρόβλητο λες και η τρομοκρατία ήταν θέμα 16χρονων παιδιών με οικογενειακά προβλήματα που έβρισκαν “αγκαλιά και κατανόηση” σε ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.

Το κράτος από την άλλη, παρέχει αφειδώς όχι μόνο στέγη (καταλήψεις, πανεπιστήμια) αλλά ακόμα και κονδύλια στις ισλαμοφασιστικές οργανώσεις που δρουν στην Ελλάδα. Στα ψιλά είχε περάσει η “κατά λάθος αποκάλυψη” του Χαρδαβέλα για τα κοινοτικά κονδύλια που αντί να δίνονται στις χώρες προέλευσης των μεταναστών, δινόντουσαν σε ΕΛΛΗΝΕΣ (!!) και ντόπιες ΜΚΟ! Κουβέντα όμως.
Όλοι βολευόντουσαν και όπως γράφαμε πριν λίγο καιρό (διαβάστε το άρθρο που ακολουθεί), οι Ισλαμοφασιστικές – Ναζιστικές οργανώσεις με τον ευφάνταστο όρο “αντεξουσιαστές” δρούσαν και δρουν με την ανοχή του κράτους…
…Ίσως ο όρος “συνενοχή” να ήταν ο καταλληλότερος, αφού το “πράσινο” κράτος τους χρησιμοποιεί για τις “βρώμικες” δουλειές.
Το “στρατηγείο” φέρεται να είναι στη Φρανκφούρτη (έδρα και της ΕΚΤ).
Χρηματοδοτούνται μέσω off-shore και ΛΤΔ εταιρειών, ενώ μέρος των χρημάτων σύμφωνα με πληροφορίες, καταλήγει και σε άτυπες κοινοπραξίες “νομικών” που αναλαμβάνουν διάφορες εξυπηρετήσεις.
Κατοικοεδρεύουν σε Κρατικά ιδρύματα όπου και στρατολογούν ακόμα και ανήλικους που τους χρησιμοποιούν στις επιχειρήσεις “κρούσης”.
Οργανωμένες κατά τα πρότυπα των Μελανοχιτώνων του Μουσολίνι, έχουν το ιδεολογικό υπόβαθρο του φασισμού, χρησιμοποιούνται όμως για την προώθηση των συμφερόντων της “Μεγάλης Γερμανίας”.
Στηρίζουν τους παραδοσιακούς συμμάχους των Ναζί αλλά και της Φασιστικής Ιταλίας ενώ διατηρούν στενές σχέσεις και συνεργασία με αντίστοιχες οργανώσεις από τις “συμμαχικές” αυτές χώρες.

Εμφανίστηκαν κατά την περίοδο διακυβέρνησης Σημίτη ενώ οι χρηματοδοτήσεις τους άρχισαν παράλληλα με τις χρηματοδοτήσεις της Siemens σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους και σχηματισμούς.
Χρησιμοποιήθηκαν για την εκκαθάριση του Αναρχικού χώρου και παρακρατικά χτυπήματα εναντίον Κομμουνιστών και αντιιμπεριαλιστών. Ακόμα και σήμερα, στοχοθετούν όποιον δεν δέχεται να συνεργαστεί μαζί τους (Κουνταρδάς) και προσπαθούν να τον εξοντώσουν.
Συνεργάζονται στενά με Ναζί Ισλαμιστές και πυρήνες φονταμενταλιστών που δρουν ήδη στην Ελλάδα, ενώ στρατολογούν ή εκβιάζουν μετανάστες κυρίως από το Πακιστάν και άλλες Μουσουλμανικές χώρες.
Ισλαμιστές και νεώτεροι χρησιμοποιούνται για προβοκάτσιες και ανοιχτές συγκεντρώσεις, ενώ οι “σκληροί” για τρομοκρατικά χτυπήματα (Σέχτα) ή ένοπλες ληστείες.
Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη κινητικότητα ενώ το ΥΠ. ΠΡΟ ΠΟ παρότι προσάγει μέλη τους τα αφήνει ελεύθερα χωρίς καν να απαγγήλει κατηγορίες!
Αυτό, παρά τις διαφαινόμενες αρχικές προθέσεις του Υπουργού Χρυσοχοΐδη να τις εξαρθρώσει. Όχι μόνο δεν το έχει καταφέρει αλλά φάκελλοι της δράσης τους όπως οι πυρκαγιές του 2009 έχουν μπει στο αρχείο.
Το ίδιο και για τη Σέχτα που ενώ η εξάρθρωση της ήταν στο τελικό στάδιο, φαίνεται να υπάρχει κάποια ιδιότυπη “ανακωχή”.
Ίσως εν όψει της χρησιμότητας κάποιων τέτοιων μηχανισμών ενάντια στην πραγματική λαϊκή δράση για τις εξελίξεις που έρχονται…
Θα ξεκινήσουμε σχετική έρευνα για να ταυτοποιήσουμε αυτές τις οργανώσεις, με πρόσωπα και δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου