«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Απαγορευμένο εθνικιστικό σύμβολο η ελληνική σημαία, σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ

  • Aν ισχύει η παρακάτω είδηση τα Νεοταξικά προγράμματα έχουν προχωρήσει πάρα πολύ. Βιάζονται απίστευτα να καθυποτάξουν τους λαούς της Ευρώπης και όλου του κόσμου στο νεοταξικό άρμα τους, και να τους ισοπεδώσουν κάτω από την μπότα τους, βοηθούμενοι από τους ανά χώρα υπηρέτες τους, που βρίσκονται σε όλα τα "κατάλληλα" εξουσιαστικά πόστα.
  • Μια λογική αντίδραση μας αυτές τις ημέρες είναι, να αναρτήσουμε τις Ελληνικές σημαίες όπου μπορούμε δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, εορτασμό που ίσως είναι από τις τελευταίες φορές που θα δούμε. Είναι περισσότερο από σίγουρο ότι μελετούνται οι πιο "ακίνδυνοι τρόποι" ώστε τα αμέσως επόμενα χρόνια, να σταματήσει τελείως ο εορτασμός και η ανάμνηση της ελληνικής επαναστάσεως για ελευθερία.

Live αποκάλυψη στην εκπομπή των «Αδελφών Λούμπεν»

Σήμερα (17/3/2010) στην εκπομπή των «Αδελφών Λούμπεν» στο Ράδιο Άστυ 90,6 ακούσαμε το ανήκουστο σε τηλεφωνική επικοινωνία του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου και της Αλίκης Γρηγοριάδου με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ 

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ... ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ»!

Αυτό απάντησαν live στους παραγωγούς της εκπομπής, από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όταν οι πρώτοι επικοινώνησαν με τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν καταγγελίες φιλάθλων του ΑΡΗ. Σύμφωνα με αυτές τις καταγγελίες, την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ, φίλαθλοι του ΑΡΗ ύψωσαν στην θύρα 1 δύο Ελληνικές σημαίες και μία Κυπριακή

Την ίδια στιγμή σε άλλα σημεία του γηπέδου υπήρχαν ανηρτημένες σημαίες της Σενεγάλης, της Αργεντινής κ.α. Μετά από λίγα λεπτά, στελέχη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μαζί με μπράβους, κατέβασαν τις δύο Ελληνικές σημαίες, απαντώντας στις απορίες των φιλάθλων, πως «από τον κανονισμό της ΟΥΕΦΑ απαγορεύεται η ανάρτηση εθνικιστικών συμβόλων στο γήπεδο». 

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που βγήκε ζωντανά στον αέρα του Ράδιο Άστυ, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ επιβεβαίωσαν το γεγονός, επιμένοντας στην άποψη πως... «
η Ελληνική σημαία αποτελεί εθνικιστικό σύμβολο απαγορευμένο από την ΟΥΕΦΑ.»

(http://www.uefa.com/newsfiles/459063.pdfhttp://www.uefa.com/newsfiles/57372.pdf)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου