«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Ο "σεσημεσμένος" του Αλλάχ ,το σκισμένο κοράνι και η υποκρισία των μεταλλαγμένων αριστερών και των ΜΜΕ


Ο κακοποιός με το σχισμένο Κοράνιο
και η αλητεία των ΜΜΕ

Σήμερα, το δήθεν θύμα με τις σχισμένη σελίδα του Κορανίου (που δεν ήταν κοράνι) συλλαμβάνεται ως το ηγετικό στέλεχος συμμορίας βιαστών!!!


Το αναμεταδίσουμε από το ιστολόγιο klassikoperiptosi.blogspot.com


Είχαμε γράψει, καθώς και πολλά άλλα ιστολόγια, για το παρακρατικό παιχνίδι που παίχτηκε τότε με το σχισμένο κοράνι.

Ένα στημένο επεισόδιο για να παρελάσουν από τους άμβωνες της παρασιτικής αλητείας των «νταβάδων» όλα τα επιδοτούμενα μορμολύκεια του «αντιρατσισμού»…

Όλη αυτή η καμαρίλα που επιτίθενται χρόνια, συστηματικά και καθημερινά με υστερικά αναθέματα εναντίον της Ορθοδοξίας, ξαφνικά με τον ίδιο υστερικό οίστρο ούρλιαζε υπέρ της «θρησκείας» του κορανίου: Η δολιότητα και η υποκρισία στις πιο αποκρουστικές μορφές της.

Σήμερα, το δήθεν θύμα με τις σχισμένη σελίδα του Κορανίου συλλαμβάνεται ως το ηγετικό στέλεχος συμμορίας κλεπτών και βιαστών!!!

Και η παρακρατική συμμορία των ΜΜΕ και των «αντιρατσιστών» έχει καταπιεί τη γλώσσα της.

Όλες οι συμμορίες είναι συγκοινωνούντα δοχεία και τις συνδέει η ΣΥΝΟΧΗ της ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ!!!

ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"

Για την υπόθεση με το "σχισμένο κοράνι" εκατοντάδες ήταν οι αποδείξεις και τα αναμφισβήτητα τεκμήρια που απεδείκνυαν ότι το χιλιοδιπλωμένο και βγαλμένο απο την πίσω τσέπη του παντελονιού "περίεργο πακέτο" ούτε το κοράνι ήταν ούτε φυσικά και ιερό.Θυμίζουμε ότι ο πιστός Μουσουλμάνος, Κούρδος Ιστορικός κ. ALI KARDOYHO κατήγγειλε ΕΥΘΕΩΣ όσους μιλούν για "σκίσιμο" του Κορανίου απο τον Αστυνομικό και κατηγόρησε τα κόμματα που παρότρυναν τους Μουσουλμάνους να κατέβουν στην Αθήνα και να κάνουν ζημιές. Γεγονός που εξέθεσε όλους τους φιλήσυχους Μουσουλμάνους που διαβιούν ειρηνικά με τους Ελληνες πολίτες. Το επίμαχο χαρτί που υποτίθεται ότι ήταν το Κοράνι και έγινε όλος αυτό ο σάλος, μπορεί να ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο ΕΚΤΟΣ απο Κοράνι. Και εξήγησε ο Αλή Καρδούχο :

1. Το Κοράνι είναι ΜΟΝΟ βιβλίο βιβλιοδετημένο.
2.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανατύπωσή του σε φωτοτυπίες γιατί αποτελεί ΙΕΡΟ κείμενο.
3.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο διαχωρισμός του Κορανίου σε σελίδες.
4.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι Μουσουλμάνοι να περιφέρουν το ΙΕΡΟ Κοράνι σε τόπους εκτός απο τόπους λατρείας και προσευχής.
5.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το Κοράνι να το έχουν πάνω τους οι Μουσουλμάνοι διότι... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχεται σε επαφή με σωματικά υγρά κ.λ.π.
6.Οι Μουσουλμάνοι για να πιάσουν στα χέρια τους το ΙΕΡΟ Κοράνι , πρέπει ΠΡΩΤΑ να ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ !! και μετά να το αγγίξουν.
7.Φυσικά απαγορεύεται να κυκλοφορεί φωτοτυπικό αντίγραφο τσαλακωμένο, τυλιγμένο και κολλημένο με ταινίες συσκευασίας.


Άρα το επίμαχο έγγραφο που "κακοποιήθηκε" ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτός απο το ΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ(http://geiasoy.blogspot.com/2009/06/blog-post_27.html)

Φυσικά το αποκορύφωμα αφ΄ενός της απάτης, αφ΄ετέρου της ξετσιπωσιάς των ντόπιων δουλικών της "Νέας Εποχής" ήλθε με την σύλληψη πριν λίγες ημέρες του τότε προσβεβλημένου "φουκαρά" μουσουλμάνου λαθρομετανάστη.Αυτός λοιπόν ο "κακομοίρης" όταν τέλειωνε απο τις προσευχές στον Αλλάχ έβγαινε σεργιάνι παρέα με άλλους ταλαιπωρημένους απο την ελληνική "φασιστική και ρατσιστική κοινωνία" και για να ξεσκάσει απο τα βάσανα έκλεβε και βίαζε.Για άλλη μια φορά, οι νεο-εποχίτες μεταλλαγμένοι "αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριξαν και υποδαύλισαν τις διαδηλώσεις και τις καταστροφές που προκάλεσαν πριν λίγους μήνες στην Αθήνα εξαγριωμένοι φανατικοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες ,βρίσκονται στριμωγμένοι στη γωνιά έχοντας χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και σοβαρότητας.Αν έχουν πολιτικό φιλότιμο να πάνε να ξαναμαζέψουν τα πλήθη των "ταλιμπάν" της Αθήνας να διαδηλώσουν σήμερα για τον σύντροφο τους αρχι-βιαστή.Δεν ξεχνάμε ότι εκείνο τον καιρό, ουδείς απο τους ...ευαίσθητους για τα " ιερά και τα όσια " των μουσουλμάνων, είπε το παραμικρό για τις απανωτές ιεροσυλίες των κουκουλοφόρων σε εκκλησίες και παρεκκλήσια .Δεν ακούσαμε κανέναν απο τους ψευτοκομουνιστές και γιαλαντζί επαναστάτες να καταγγείλλει τους φίλους του αντιεξουσιαστές για τις τοποθετήσεις βομβών μέσα σε εκκλησίες λίγο πριν την Μ.Εβδομάδα.

Και για να έχετε κάποιο μέτρο σύγκρισης μπορείτε να ξαναδιαβάσετε πιο κάτω μερικές ενδεικτικές παλιότερες αναρτήσεις ή αναδημοσιεύσεις

ΔΙΩΞΕΙΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ







«Συγκρούσεις χριστιανών - μουσουλμάνων» (και ο απίστευτος τίτλος του in.gr)
απο το ιστολόγιο "Κόκκινος Ουρανός"

Στις 1 Αυγούστου 2009 14 χριστιανοί σκοτώθηκαν και περισσότερα από 100 σπίτια κάηκαν, από επιθέσεις μουσουλμάνων εξτρεμιστών στην πόλη Gojra του Πακιστάν.
Ανάμεσα στους νεκρούς υπήρχαν γυναίκες και παιδιά, ενώ αρκετοί βρήκαν φρικτό θάνατο καθώς τους έκαψαν ζωντανούς.
Την προηγούμενη ημέρα ισλαμιστές εξτρεμιστές είχαν σκοτώσει ένα χριστιανό και είχαν κάψει 60 σπίτια στο χωρίο Korian, 7 μίλια από την Gojra.






H παραπάνω είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου.


Παρόλα αυτά το in.gr θεώρησε ότι αυτή σφαγή ήταν «συγκρούσεις - χριστιανών μουσουλμάνων»


«Συγκρούσεις»…
Πως λέμε «αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με σαύρα την ώρα που περνούσε τις γραμμές»

Σύγκρουση είναι και αυτή...



Για να δούμε λοιπόν κάποιες άλλες τέτοιες «συγκρούσεις» μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, από τις οποίες δαρμένοι, σφαγμένοι, καμένοι κλπ βγαίνουν μονίμως οι χριστιανοί.

(Σύμπτωση).
Τι σου είναι τελικά, αυτές οι «συγκρούεις». Ποτέ δεν ξέρεις την έκβασή τους.



Την Κυριακή 26 Ιουλίου 2009, ομάδα φανατικών μουσουλμάνων εισέβαλε στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στο Boyolali της Κεντρικής Ιάβας της Ινδονησίας, κατά την διάρκεια Γάμου και διέκοψε την τέλεση της Ακολουθίας ενώ οι μουσουλμάνοι επιτέθηκαν στον Ορθόδοξο Ινδονήσιο Ιερέα π. Μεθόδιο Sri Gunarjo και στους παρευρισκομένους Ορθοδόξους Ινδονήσιους πιστούς.
Επί αρκετή ώρα κτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές τον Ορθόδοξο Ιερέα και τους Ορθοδόξους πιστούς, απειλώντας τους ότι αν δεν κλείσουν τον Ορθόδοξο Ναό θα επιστρέψουν σύντομα και θα τον ανατινάξουν.
Οι αστυνομικοί, που κατέφθασαν στον Ιερό Ναό μετά από εκκλήσεις Ορθοδόξων πιστών, δεν επενέβησαν ούτε προέβησαν σε συλλήψεις αλλά παρέμειναν απαθείς, ανεχόμενοι με την στάση τους την συνέχιση της τρομοκρατικής επιθέσεως.
Στο Boyolali της Ινδονησίας η Ιερά Μητρόπολις έχει ανοικοδομήσει δύο Ορθοδόξους Ιερούς Ναούς και λειτουργεί φιλανθρωπικά προγράμματα, όπως Νηπιαγωγείο, διανομή τροφίμων, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης σε φτωχούς και θύματα φυσικών καταστροφών, κ.α.
Στο παρελθόν αρκετές φορές ο π. Μεθόδιος, (ο οποίος είναι 44 ετών, Ινδονήσιος, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών) και η οικογένειά του, καθώς και η Ορθόδοξη Κοινότητα έχουν δεχθεί επιθέσεις και απειλές από ομάδες φανατικών μουσουλμάνων και σε μερικές περιπτώσεις η Ιερά Μητρόπολις χρειάσθηκε να φυγαδεύσει τον π.Μεθόδιο.




Στις 20 Ιουλίου μουσουλμάνοι εξτρεμιστές σκότωσαν τον Χριστιανό Sheikh Mohammed Abdiraman, στο Mahadday Weyne, της Σομαλία, 62 μίλια βόρεια του Μογκαντίσου.

οι Ισλαμιστές αντάρτες του Al Shabaab είχαν βγει να κυνηγήσουν πρώην μουσουλμάνους που ασπάσθηκαν τον χριστιανισμό και, και όταν βρήκαν τον Abdiraman τον πυροβόλησαν.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Compass, ο Abdiraman ήταν ο ηγέτης μιας υπόγειας ομάδας χριστιανών στη Σομαλία.Στόχος των ένοπλων της Αl Shabaab είναι να αθαρίσουν" την Σομαλία από όλους τους Χριστιανούς, ιδιαίτερα αυτούς που ήταν μουσουλμάνοι και έγιναν χριστιανοί εξ αιτίας των χριστιανών που εργάζονται για την παροχή ιατρικής βοήθειας, όπως.
Έχοντας συνδέσμους με την Αλ Κάιντα, οι αντάρτες του Αl Shabaab με ένοπλο τρόπο προσπαθούν για την ανατροπή του «δυτικού» Προέδρου, Sheikh Sharif Sheikh Ahmed και την επιβολή της «σαρία» του ισλαμικού «δικαίου». Ήδη η ομάδα έχει καταφέρει να επιβάλει την σαρία σε μεγάλα τμήματα της νότιας Σομαλίας.







Στις 10 Ιουλίου 2009, οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές της al Shabaab (που σημαίνει νεολαία) αποκεφάλισαν στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, Mogadishu, 7 χριστιανούς με την αιτιολογία ότι ήταν «χριστιανοί» και «κατάσκοποι».
Al Shabaab μας είπε ότι αποκεφαλίστηκαν γιατί ήταν «χριστιανοί και κατάσκοποι», είπε ένας από τους συγγενείς των θυμάτων που έδωσε το όνομα ‘Aden’.





Δύο εκκλησίες καταστράφηκαν εντελώς από φωτιά στις 28 Ιουνίου στο νησί της Ζανζιβάρης στην Τανζανία μετά την Κυριακάτικη λειτουργία.
Πίσω από την πυρκαγιά βρίσκονται ακραίοι μουσουλμάνοι, καθώς, όπως λένε χριστιανοί ηγέτες, τα τελευταία επεισόδια οφείλονται σε ένα αυξανόμενο κύμα θρησκευτικής μισαλλοδοξίας.
"Δεν θέλουμε εκκλησίες στους
δρόμους μας," έγραφε ένα φυλλάδιο που έπεσε στην πόρτα του Charles Odilo, ο οποίος δώρισε το οικόπεδο στο οποίο η Ευαγγελική Εκκλησία της Τανζανίας (EAGT) έχει το κτήριό της. "Σήμερα θα κάψουμε την εκκλησία, και αν συνεχίσετε, θα κάψουμε και το σπίτι σου."
Η άλλη εκκλησία που κάηκε ανήκε στους πεντηκοστιανούς. Το γεγονός είναι ότι το μήνυμα του Χριστού βρίσκει απήχηση μέσα σε μία χώρα που κυριαρχεί ο μουσουλμανισμός.
Σ
την πεντηκοστιανή εκκλησία υπήρχαν έξι πρόχειρα θρανία και ένας μαυροπίνακας," καθώς λειτουργούσε και ως νηπιαγωγείο είπε ο ποιμένας Malanda. "Τα παιδιά τώρα δεν έχουν που να πάνε για να μάθουν πέντε γράμματα. Τι θα κάνουμε;"



12 χριστιανοί σκοτώνονται από μέλη ισλαμικής σέκτα στη Νιγηρία




Στις 7 Αυγούστου 2009, στο Borno της βόρειας Νιγηρίας, 12 χριστιανοί, μεταξύ τους 3 πάστορες, σκοτώθηκαν από φανατικούς μουσουλμάνους που ανήκουν σε μία ισλαμική σέκτα που είναι αντίθετη με την «Δυτική» εκπαίδευση στην χώρα.

Ήδη σε 12 επαρχίες της Νιγηρίας έχει ισχύσει ο ισλαμικός νόμος της «σαρίας», αλλά η ακραία ομάδα με το όνομα «Boko Haram», αγωνίζεται να επιβληθεί σε όλη τη Νιγηρία.
20 εκκλησίες έχουν καεί από την δράση της «Boko Haram».








Στις 24 Ιουλίου 2009, δύο χριστιανοί Κόπτες τραυματίστηκαν στην επαρχία της Minya στην Αίγυπτο σε ταραχές που ξέσπασαν όταν εξαγριωμένοι μουσουλμάνοι προσπάθησαν να σταματήσουν βίαια την ανέγερση εκκλησίας.

Εξαγριωμένο πλήθος εκατοντάδων μουσουλμάνων στο χωρίο Hawasliya επιχείρησαν να κάψουν την ανεγειρόμενη εκκλησία, χωρίς επιτυχία, βάζοντας τελικά φωτιά σε γειτονικούς στάβλους που ανήκαν σε Κόπτες και σκοτώνοντας αρκετά ζώα .

Δύο κόπτες, μεταξύ των οποίων μία ηλικιωμένη γυναίκα, τραυματιστήκαν κατά την διάρκεια των ταραχών και οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο.

“Όταν οι μουσουλμάνοι βλέπουν ότι οι χριστιανοί οικοδομούν μία εκκλησία αγριεύουν” είπε η Teresa Kamal, τοπική δημοσιογράφος. “Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι γεμάτοι με μίσος;”.

“Δεν πρόκειται να φύγω από αυτό το μέρος με καμία δύναμη”, είπε ο ποιμένας Shehata. “Το κτίσαμε με ιδρώτα και μαζέψαμε πολύ δύσκολα τα απαιτούμενα λεφτά από φτωχούς ανθρώπους. Ακόμα και αν εγώ ή η οικογένειά μου σκοτωθούν δεν με νοιάζει. Δεν θα φύγω από αυτό το μέρος”.

Βασάνισαν μέχρι θανατου 20χρονο Χριστιανο στο Πακισταν.

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/10/20-video.html



Και ενω στο Πακισταν οι Εκκλησίες καιγονται και εδω συζηταμε για τζαμιά, ορισμένα γεγονότα θα πρεπει να δωσουν αφορμες για σκεψεις!
Τελευταια επίθεση από ριζοσπαστες μουσουλμάνους κατα χριστιανων στο Πακισταν εγινε στις 12 Σεπτέβρη. Στα επισοδια συνελήφθη ενας 20χρονος με ονομα Robert Fanish διοτι ειχε διαπράξει βλασφημία και επρεπε να ...

ανακριθεί.. Στην πραγματικότητα ομως ο Fanish Υπέστη.... βασανισμό στη φυλακή απο μουσουλμάνους αστυνομικούς μεχρι που πέθανε.

Στο σώμα του ηταν φανερά τα σημάδια σοβαρής βιας εξ αιτίας βασανιστηρίων.

Το βίντεο, έλαβε από το Πακιστάν, δείχνει το νεκρό Ρόμπερτ Fanish και αποτελει μια έκκληση για αλληλεγγύη γι τα 200 εκατομμύρια διωκόμενους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο.
http://www.youtube.com/watch?v=Bf3thrNKxJI&feature=player_embedded#

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΕΠΟΧΙΤΕΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/09/blog-post_3482.html

Αυτές οι δυο γυναίκες θα πεθάνουν!
Μεργιέμ Ρόσταμπουρ και Μερζιέχ Εσμεϊλαμπάντ, καταδικασμένες σε θάνατο επειδή έγιναν χριστιανές
http://agazilos.org/2009/09/02/be-a-muslim-again-or-die/
Στο Ιράν, η 27χρονη Μεργιέμ (Μαρία) Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μερζιέχ Εσμεϊλαμπάντ θα πεθάνουν με το αιτιολογικό της αλλαγής θρησκεύματος.
1 Σεπτεμβρίου 2009
Στο Ιράν, η 27χρονη Μεργιέμ (Μαρία) Ρόσταμπουρ και η 30χρονη Μερζιέχ Εσμεϊλαμπάντ θα πεθάνουν επειδή άλλαξαν θρήσκευμα.
Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας Bild, στο Ιράν, δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε θάνατο με την κατηγορία ότι έγιναν χριστιανές.
Η Meryem και η Marziah που κρατούνται σε φυλακή της Τεχεράνης μαστιγώνονται κάθε φορά που ο ιμάμης καλεί για προσευχή τους πιστούς μουσουλμάνους, ταπεινώνονται και τιμωρούνται με στέρηση τροφής και νερού.

Συνελήφθηκαν στις 5 Μαρτίου όταν έγινε έφοδος στο σπίτι τους και βρέθηκε εκεί η Καινή Διαθήκη. Η υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγγραφέας Sabatina James που αγωνίζεται για την απελευθέρωσή τους διαμαρτύρεται: «Ζουν στην απομόνωση και ανακρίνονται με τα μάτια κλειστά. 5 φορές την ημέρα, όταν ο ιμάμης καλεί σε προσευχή, μαστιγώνονται. Τους δίνουν πολύ λίγο νερό και φαγητό.»
Σύμφωνα με τους Ισλαμικούς νόμους του Ιράν, όσοι εγκαταλείπουν το ισλάμ, αν πρόκειται για γυναίκες, 5 φορές την ημέρα-τις ώρες που καλούνται οι «πιστοί» σε προσευχή- μαστιγώνονται και μέχρι να υποκούσουν (εννοεί να επιστρέψουν στο ισλάμ) ευτελίζεται η ποιότητα της ζωής τους και μειώνεται η ποσότητα φαγητού και νερού που τους παρέχεται.
Πηγή: http://haber.mynet.com/detay/dunya/bu-iki-kadin-idam-edilecek/468288
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στην ιστοσελίδα της Sabatina James, συγκεκριμένα στη σελίδα http://www.sabatina-ev.de/Botschaft.html υπάρχει περιεκτική αναφορά στην υπόθεση. Εκεί μαθαίνουμε ότι οι δυο γυναίκες κρατούνται από τον Μάρτιο στη φυλακή Evin, αρχικά σε ένα κελί με άλλες 25 γυναίκες και στη συνέχεια σε απομόνωση, ότι η πρώτη μέρα της δίκης ήταν στις 9 Αυγούστου και ότι παρότι ο δημόσιος κατήγορος κ. Haddad πίεσε να απαρνηθούν την πίστη τους γραπτά και προφορικά, εκείνες δήλωσαν επανειλημμένα ότι «δεν μετανιώνουν για τίποτα και δεν θα αρνηθούν την πίστη τους στον Χριστό».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ:
Ετοιμάσαμε ένα μικρό μήνυμα στην αγγλική, το οποίο μπορείτε να στέλνετε από τη σελίδα http://agazilos.org/2009/09/02/be-a-muslim-again-or-die/ στην πρεσβεία του Ιράν στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο) και στη μόνιμη αντιπροσωπεία του Ιράν στον ΟΗΕ. Η πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα, όπως μας είπαν τηλεφωνικά, δεν έχει ε-mail αλλά μόνο FAX, το οποίο είναι: 2106747945. Όποιοι έχουν φαξ μπορούν να στείλουν τη διαμαρτυρία τους σε αυτό. Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο το να στείλετε την παρακάτω φόρμα, αλλά έχει σημασία να το κάνετε!

17χρονη πρώην μουσουλμάνα στην Αμερική φοβάται για τη ζωή της αφότου έγινε χριστιανή

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/12/17.html



(Απόσπασμα απο την πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση στο http://redskywarning.blogspot.com/2009/12/17-rifqa.html)

Η Fathima Rifqa Bary κόρη του Mohamed και της Aysha Bary, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι μετανάστες από την Sri Lanka, έφυγε από το σπίτι της στο Columbus του Ohio, ισχυριζόμενη ότι φοβάται ότι οι μουσουλμάνοι γονείς της μπορεί να την σκοτώσουν επειδή ασπάστηκε τον χριστιανισμό.Οι γονείς της Rifqa, όπως λέει ο δικηγόρος της John Stemberger, είναι μέλη του Noor Islamic Cultural Center (NICC), που είναι ένα τζαμί στο Columbus του Ohio, όπου ο ηγέτης του, ιμάμης Hany Saqr, είναι ένας από τα ηγετικά μέλη των «Μουσουλμάνων Αδελφών» (Muslim Brotherhood) στις ΗΠΑ και σχετίζεται με τον Αιγύπτιο Salah Sultan, (φωτο) ο οποίος θεωρείται τρομοκράτης για την αμερικάνικη κυβέρνηση.
Η Rifqa το έσκασε από το σπίτι της τον Ιούλιο του 2009 και κατέφυγε στο σπίτι ενός χριστιανού πάστορα στην Florida, του οποίου την γυναίκα είχε γνωρίσει στο Facebook.

Έμεινε στον Rev. Blake Lorenz και την σύζυγό του Beverly Lorenz για τρεις εβδομάδες, πριν η οικογένεια Lorenz απευθυνθεί στις αρχές.


Η Rifqa βγήκε στην τηλεόραση και δήλωσε ότι ο πατέρας της την απείλησε ότι θα την σκοτώσει ή θα την στείλει πίσω στην Σρι Λάνκα, και περιέγραψε τον εαυτό της σαν θύμα «εγκλήματος τιμής».


"Εάν έμενα στο Ohio, δεν θα ήμουν ζωντανή", είπε.

"Για 150 γενιές στην οικογένειά μας δεν υπάρχει κανένας που να έχει γνωρίσει τον Ιησού Χριστό. Εγώ είμαι η πρώτη — φανταστείτε τι τιμή είναι να με σκοτώσει κάποιος".

"Είναι μεγάλη τιμή αυτό, γιατί εάν αγαπάνε τον Αλλάχ περισσότερο από εμένα, αυτό πρέπει να πάνε. Αυτό λέει το Κοράνι", είπε σε συνέντευξή της σε βίντεο που υπάρχει στο YouTube. "Το αίμα μου είναι πλέον μολυσμένο, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των μουσουλμάνων. Αγωνίζομαι για την ζωή μου, μπορείτε να το καταλάβετε;" πρόσθεσε κλαίγοντας.

.


Στο “επεισόδιο» με το Κοράνι και τις διαδηλώσεις Αφγανών και άλλων λαθρομεταναστών «κρύβονται» πολλές παράμετροι…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας



http://www.greekalert.com/2009/05/blog-post_5997.html
Το «επεισόδιο» αφορά την χαρακτηριζόμενη ως απερίσκεπτη πράξη ενός αστυνομικού ο οποίος έσκισε μερικές σελίδες ενός κορανίου σύμφωνα με μια εκδοχή. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή δεν επρόκειτο για σελίδες της ιεράς βίβλου των μωαμεθανών αλλά για σελίδες όπου υπήρχαν γραμμένες προσευχές και παράγραφοι του κορανίου. Και οι εκδοχές θα μπορούσε να είναι…άπειρες!
Τελικά μήπως το «επεισόδιο» απετέλεσε την αφορμή για επεισοδιακές διαδηλώσεις στην Αθήνα και αλλού και, δυστυχώς, έφερε και πάλι βίαια στο προσκήνιο το γνωστό θέμα των μεταναστών – νομίμων και λαθραίων - που με περισσή αφέλεια μοιάζει να αγνοούμε Ηγέτες, Κόμματα και Πολίτες αυτού του Κράτους.
Το θέμα με τους απροσδιόριστου αριθμού ασιατικής καταγωγής και μουσουλμανικής πίστης λαθρομετανάστες αλλά και τους λαθρομετανάστες από άλλες χώρες που υπάρχουν συγκεντρωμένοι σε μεγάλους αριθμούς στο κέντρο της Αθήνας και σε μικρότερους σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια (όπως και το σχετικό θέμα που αφορά στους Τούρκους λαθρεμπόρους) πιστεύω ότι κρύβει πολλές άγνωστες στην ελληνική κοινή γνώμη παραμέτρους και πτυχές.
Ένα ελάχιστο μέρος αυτών θα ήθελα να αποκαλύψω ΞΑΝΑ σήμερα θέτοντας ένα ερώτημα, παραδέχομαι, απολύτως και εντυπωσιακά ΑΦΕΛΕΣ, ως πανεπιστημιακός δάσκαλος στην ηλικία που βρίσκομαι:

ΠΩΣ μπορεί κάποιος από τους πολλούς - είτε μισθοδοτούμενους είτε κακόπιστους ή ακόμα και ηλίθιους δήθεν προστάτες των «δήθεν» προσφύγων ( σε μιa χώρα προσφύγων και ξενιτεμένων όπως η Ελλάδα και εκατομμύρια Έλληνες όπως και εγώ που είμαι γιός Πόντιου πατέρα και Σμυρνιάς μητέρας και έφαγα την μισή μου ζωή στην ξενιτιά) - να απαντήσει στο δικό μου ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟ ερώτημα:

Εφόσον, όπως μας πληροφορούν τα ΜΜΕ, οι Τούρκοι λαθρέμποροι μεταφορείς - διακινητές λαθρομεταναστών χρεώνουν περίπου 2000 ευρώ κατά κεφαλήν ως κόστος μεταφοράς και εγκατάλειψης στα ελληνικά παράλια των Αφγανών λαθρομεταναστών…

Θα μας πούνε οι «καλοθελητές» ΠΟΥ τα βρήκαν αυτά τα χρήματα τα άτομα (και το πράγμα θεριεύει αριθμητικά όταν πρόκειται για οικογένειες δηλαδή 2000 ευρώ επί 3, 4, ή ακόμη και 5 μέλη της ίδιας οικογένειας μας δίνουν αθροίσματα ύψους 6 ή 8 ή 10,000 ευρώ;;;!!!!)

ΕΠΙΜΕΝΩ στο ερώτημά μου για να ξεσκεπαστούν, επί τέλους, κάποια πράγματα που ΚΑΝΕΙΣ, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν θέτει σε απλά αριθμητικά μεγέθη:

ΠΟΥ τα βρήκαν οι λαθρομετανάστες αυτά τα ποσά όταν το μέσο ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ εισόδημα στο Αφγανιστάν είναι λιγότερο από - ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, φίλες και φίλοι μου - 17 (ναι, ναι, ναι, ΔΕΚΑΕΠΤΑ ) ευρώ!!!!
(Και επειδή αποφάσισα να είμαι ρηξικέλευθος σήμερα, σημειώστε ότι το μέσο μηνιαίο εισόδημα στο Πακιστάν – χώρα από την οποία οι μετακινητές λαθρομεταναστών επίσης μας φέρνουν πολλά άτομα, είναι περίπου 30, ναι, ναι, ναι ΤΡΙΑΝΤΑ ευρώ!!!)
Για να αποκτήσουν αυτά τα χρήματα ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ χρειάστηκε να εργαστούν; Και μάλιστα, ΕΑΝ έμεναν στη χώρα τους θα ανήκαν ΣΙΓΟΥΡΑ στις κοινωνικές - οικονομικές τάξεις των πολύ πλουσίων...

Οπότε, μεταξύ μας, να κάνω ακόμη ΔΥΟ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ, ίσως και ανόητα για πανεπιστημιακό δάσκαλο ερωτήματα:

α/ τις φυτείες οπίου στο Αφγανιστάν τις κατέστρεψαν τα συμμαχικά στρατεύματα του ΝΑΤΟ ή προτίμησαν να ΜΗΝ ασχοληθούν με αυτήν την παράμετρο της τραγικής πραγματικότητας που – πέρα από τους Ταλιμπάν και τον Μπιν Λάντεν - αναδεικνύει το Αφγανιστάν σε πρώτη παγκοσμίως παραγωγό χώρα ΟΠΙΟΥ; Και,

β/ Εάν αυτοί οι χιλιάδες νεαροί μουσουλμάνοι - νόμιμοι και λαθραίοι μετανάστες – που μπορούν να διαδηλώνουν και να καταστρέφουν το Κέντρο ης Αθήνας με «ΑΦΟΡΜΗ» το ελεγχόμενα περίεργο «επεισόδιο» με τον ομόθρησκό τους και τις σελίδες προσευχών αποφασίσουν να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ, σκεφθείτε ποιος και πώς θα τους…αναχαιτίσει;


1 σχόλιο:

  1. EΛΛHNEΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΒΡΩΜΙΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣ.... ΑΠΑΝΟΤΟΥΣ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή