«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ενώ η Αθήνα χαριεντίζεται με Γκρουέφσκι στις Πρέσπες, Σκληρή διαφημιστική επίθεση των Σκοπίων

Εικόνα
Η ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ» για να επενδύσετε «ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ Ε.Ε. & ΝΑΤΟ»

που λέγεται …«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΧΑΪΔΕΜΑΤΑ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΠΡΕΣΠΕΣ, ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την ώρα που η Ελληνική Κυβέρνηση χαριεντιζόταν με τον Γκρούεφσκι στις Πρέσπες και τον υποδέχονταν με δώρα και ανθοδέσμες, αφού κατάργησε πρώτα αντιδημοκρατικά, αυθαίρετα και παράλογα, αλλά όχι τυχαία, το ιστορικό ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-Θράκης, οι πλαστογράφοι των Σκοπίων εξαπέλυαν νέα διεθνή διαφημιστική εκστρατεία σε μεγάλα παγκόσμιας εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα, με κεντρικό σύνθημα «ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!!Η διαφήμιση ξεκινά με την παραδοσιακή μας μακεδονική αρχιτεκτονική, που την προβάλουν ως δική τους, λέγοντας ότι «υπάρχει μια χώρα», στην οποία αξίζει να επενδύσει κανείς, αραδιάζοντας σχετικά επιχειρήματα! Στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι αυτή η χώρα «είναι υποψήφια για ένταξη στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ», για να καταλήξουν ότι αυτή η εκπληκτική και πολλά υποσχόμενη για επενδύσεις χώρα λέγεται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», καλώντας τους ξένους: «ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!!
ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
Η προκλητικότατη διεθνής διαφήμιση, που προπαγανδίζει διεθνώς ότι τα Σκόπια είναι η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και ξεπερνά κάθε όριο ανοχής και υπομονής.

Ο Γκρούεφσκι κερδίζει συνεχώς χρόνο, διμερείς αναγνωρίσεις και διεθνή αναβάθμιση και ταυτόχρονα εδραιώνει με τέτοιους είδους παγκόσμιες διαφημιστικές, τηλεοπτικές εκστρατείες το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ως δικό του!

Η Αθήνα επιτέλους οφείλει να ξυπνήσει από τον εγκληματικό λήθαργο και να αφήσει κατά μέρος τις ανόητες και αφελείς απευθείας επαφές με τους Πλαστογράφους, αποφασίζοντας να αλλάξει επιτέλους στάση και να διεκδικήσει τη μοναδικότητα, την ελληνικότητα και την μοναδική ιδιοκτησία του Ονόματος!


ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΑΒΗΜΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ


Ο κ. Παπανδρέου, οφείλει απέναντι στην Ιστορία και τις τεράστιες ευθύνες που έχει ως Πρωθυπουργός έναντι του έθνους, να προχωρήσει σε σκληρά διαβήματα διαμαρτυρίας προς τα Σκόπια, την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ, για κατάφωρη παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, η οποία δεν θα δεσμεύει πια την Ελλάδα, διότι χρησιμοποιείται καταχρηστικά ως άλλοθι των Σκοπίων, προκειμένου να συνεχίζουν τη διεθνή προπαγάνδα τους εναντίον της Ελλάδας, διεκδικώντας δια του Ονόματος το Έδαφος και την Ιστορική και Πολιτισμική Κληρονομιά της χώρας μας!

Επίσης η Κυβέρνηση, οφείλει να προχωρήσει σε ρητή προειδοποίηση ασφαλιστικών μέτρων κατά ξένων Τηλεοπτικών Σταθμών και ΜΜΕ, που θα διαφημίζουν την μη αναγνωρισμένη χώρα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», χώρα δηλαδή που καταχράται το Όνομα της Βόρειας Περιφέρειας/Επαρχίας της Ελλάδος, της γενέτειρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Χώρα που αναγνωρίζεται μόνο σαν FYRO”M” και το τελικό όνομά της βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση στα Η.Ε.


«ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Τα Σκόπια έχουν προχωρήσει και σε άλλες διαφημιστικές παραγωγές για διεθνή χρήση, προκειμένου να προσελκύσουν ξένους τουρίστες στην δήθεν «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Έτσι έχουν δημιουργήσει μέσα στο 2009 ειδική διαφήμιση για τα «ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», παρουσιαζόμενοι προκλητικά σαν απόγονοι των αρχαίων «Μακεδόνων» και της αρχαίας «Μακεδονίας»:

Εικόνα
Αρχαιολόγοι σκάβουν ερείπια της «αρχαίας Μακεδονίας»


Εικόνα
Ανακαλύπτουν ένα αρχαίο «Μακεδονικό» αγγείο

Εικόνα
Το ανοίγουν και βλέπουν ότι είναι γεμάτο με αρχαίο κρασί

Εικόνα
Αναπολούν τη ζωή στην «Αρχαία Μακεδονία»
και την παραγωγή του αρχαίου «Μακεδονικού» κρασιού!


Εικόνα
Γι΄ αυτό πρέπει να προτιμούμε τα …«Κρασιά της Μακεδονίας»!«ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΧΡΙΔΑΣ»

Μια άλλη διαφημιστική καμπάνια, αφορά ειδικά την «Αχρίδα, πόλη του φωτός»:


Εικόνα
Προβάλλεται το αρχαίο θέατρο για να συνδεθούν με το «παρελθόν»!


Εικόνα
Μια αρχαία «Μακεδόνισσα» που επιβεβαιώνει την «αρχαία καταγωγή»!


Εικόνα
Οι πληγωμένες βυζαντινές εκκλησιές μας… στην «Αχρίδα,
πόλη του φωτός», στη χώρα που λέγεται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!


«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ»

Μια ακόμη διαφημιστική καμπάνια αφορά τους «Μακεδονικούς Ναούς», δηλαδή ως επί το πλείστον βυζαντινές ελληνικές εκκλησιές και μοναστήρια:


Εικόνα
Καθαρά βυζαντινή τεχνοτροπία,
που παρουσιάζεται σαν «μακεδονική» των Σκοπίων


Εικόνα
Η βυζαντινή εικόνα του Αγίου Ναούμ,
τοπικού συνεργάτη των Ελλήνων Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου
όπου ξεχωρίζουν τα ελληνικά γράμματα «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΑΟΥΜ»!


Εικόνα
Και υπογραφή: «REPUBLIC OF MACEDONIA Timeless»…


«MACEDONIA TIMELESS II»

Τέλος μια ακόμη πολύ προκλητική διαφήμιση, είναι εκείνη με τίτλο «Macedonia Timeless II», σε συνέχεια της περυσινής για την «Αιώνια Μακεδονία»:Εικόνα
Χολιγουντιανή πράγματι σκηνοθεσία της «Αρχαίας Μακεδονίας»
προκειμένου να πειστούν οι ξένοι αβίαστα να πιστέψουν
ότι τα Σκόπια είναι η «Αιώνια Μακεδονία»!


Εικόνα
Η ζωή στην αρχαία «Μακεδονική Αγορά»!


Εικόνα
Οι «αρχαίοι Μακεδόνες» συνέχεια των σημερινών!


Εικόνα
Παμπάλαιες Βυζαντινές Εκκλησιές μας…


Εικόνα
Και άλλα πολλά μόνο στη …«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»!!!


ΠΟΤΕ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ

ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ


Η αγανάκτηση και το παράπονο είναι φυσικό με όλα αυτά να κατακλύζουν κάθε ελληνική ψυχή και να προκαλέσουν έκρηξη οργής σε ολόκληρο τον Ελληνισμό! Αλλά από την άλλη οργή προκαλεί η επίσημη κρατική αδιαφορία της Αθήνας, που ποτέ της, δεν έχει ξοδέψει ούτε μια δραχμή για να διαφημίσει όλα αυτά τα χρόνια την αληθινή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και να αντιμετωπίσει τη διεθνή διαφημιστική προπαγάνδα των Σκοπίων, που πραγματικά παίζουν άριστα το παιχνίδι και παίζουν μόνοι, ανεμπόδιστα, σαν να μην υπάρχει Ελλάδα!

Μια «Ελλάδα» που μυξοκλαίει και παρακαλεί με τις μίζερες Κυβερνήσεις της και ικετεύει κυριολεκτικά τους Σκοπιανούς για επονείδιστη «Σύνθετη Ονομασία», όπου θα δοθεί το όνομα «Μακεδονία» στους πλαστογράφους των Σκοπίων, με ένα γελοίο, γεωγραφικό προσδιορισμό-άλλοθι, που δεν αλλάζει σε τίποτα την παραχάραξη, την πλαστογράφηση, το σφετερισμό και τη διεκδίκηση!

Ο Ελληνισμός οφείλει να αφυπνισθεί! Ο Πολιτικός κόσμος οφείλει να αναθεωρήσει τις υποχωρητικές πρακτικές του, που οδηγούν σε πρωτόγνωρη ταπείνωση και εκτροχιασμό την Ελλάδα, την οποία οι πλαστογράφοι και οι υποστηρικτές τους, θέλουν τα φτάνει μόλις μέχρι τον Όλυμπο!

Καμμία χώρα στον κόσμο δεν επιτρέπει να της αμφισβητούν τα σύνορα! Καμμία χώρα στον κόσμο δεν επιτρέπει να της διεκδικούν το Όνομα! Καμμία χώρα στον κόσμο δεν παραχωρεί την εθνική της αξιοπρέπεια και δεν μοιράζεται την Ιστορία και τα Σύμβολά της!

Η Ελλάδα οφείλει να γυρίσει στην εθνική πολιτική του 1992 και στο εμπάργκο του 1994! Κανείς δεν θα βρεθεί να την κατηγορήσει, επειδή αμύνεται για το έδαφος, τα δικαιώματα, το Όνομα και την Ιστορία της!

Ας μπει επιτέλους τέλος στην ασυδοσία των πλαστογράφων! Είναι εθνική ανάγκη, να αρχίσει η Εθνική Αντεπίθεση στο Σκοπιανό! Πριν να είναι απελπιστικά αργά…


noiazomai.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου