«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Μακεδόνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ : "Στη Φλώρινα ζουν πολλοί Βούλγαροι, λίγοι Τούρκοι (πόντιοι) και κανένας Έλληνας"


Ο Πρόεδρος της Μελίτης Πάντε Ασλάκοφ-Αναστασιάδης
Αυτό ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Μελίτης, Παναγιώτης Αναστασιάδης ή Πάντε Ασλάκοφ όπως θέλει να τον λένε ο ίδιος, που εξελέγη με τον συνδυασμό της αγαπητής μας Όλγας Μούσιου (ΠΑΣΟΚ) σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της FYROM "Novamakedonjia", αλλά και στη Dnevnik.

Παραθέτουμε τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης στην εν λόγω εφημερίδα του Αναστασιάδη Π. που τυγχάνει να είναι πρόεδρος του ΔΔ ΜΕΛΙΤΗΣ και για λόγους ιστορικής τάξης έχουμε πρόσθεση σε παρένθεση την λεκτική αλήθεια αλλά πρώτα θα υπογραμμίσουμε κάποια σημεία.

• Ραδιόφωνο; Τόσο εύκολα απορρέει από το σύνταγμα ότι κάποιος μπορεί να αγοράσει και να εκπέμπει ανθελληνικούς σκοπούς που βλάπτουν το εθνικό φρόνημα και την συνοχή της πατρίδας;


• 2300 ψευτοΜακεδόνες; Τα στοιχεία αυτά τα πήρε από την στατιστική υπηρεσία; Οι 200 ψήφοι το 1999 του ουράνιου τόξου είναι 8,69% των ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ της ΜΕΛΙΤΗΣ και εσείς εκλεχτήκατε* κατά τύχη γιατί τέτοιο είναι το εκλογικό σύστημα με περίπου 4,95 % των Ψευτομακεδόνων ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ .

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΞ' ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ

• Αναφέρει και άλλους 4 πρόεδρους (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΕΥΗΣ , ΑΧΛΑΔΑΣ…)! Το γνωρίζουν αυτό οι αναφερόμενοι, συμπράττουν, συμφωνούν με τις θέσεις του Αναστασιάδη; Αν έχουν αναφερθεί εν άγνοια τους να βγουν δημόσια και να δηλώσουν τις θέσεις και την γνώμη τους για όλα αυτά. Αν τυχόν συμπράττουν να πάρουν θέση και οι επικεφαλής των συνδυασμών των οποίων εκλεχτήκαν. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΣΠΡΙΔΗΣ , ΜΟΥΣΙΟΥ.

• Από δουλειά βλέπουμε δόξα τω Θεω δεν έχει παράπονο.

• Αυτοί , αυτός που κόπταται για τα ανθρωπινα δικαιώματα, που τρέχουν συνέχεα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και ζητεί τον ορό του αυτοπροσδιορισμού, πώς έχει το θράσος να χαρακτηρίζει, άρα να προσδιορίζει για λογαριασμό αλλού τους Πόντιους σε Τούρκους, τους Αρβανίτες σε Αλβανούς και τους γηγενείς και πρώτους κατοίκους Μελίτης σε Γραικούς επειδή έχουν ελληνική συνείδηση;

• Όλοι ήξεραν ότι κατέβηκες στις εκλογές ως ψευτομακεδόνας; Το ήξερε και η Μουσιου η επικεφαλής του Ψηφοδελτίου του Πασοκ? Να ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ!!!

• Σας ΤΑΠΩΝΕΙ και η δημοσιογράφος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΕΣΚΟΒΑ στους ισχυρισμούς σας ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗ ΒΟΥΛΓΆΡΙΚΗ  ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ , ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ
NOVA MAKEDONIA 21/07/2011
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΕΣΚΟΒΑ

"ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ…………………………., ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.300 "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ". (Δικός του χαρακτηρισμός, δικιά του αυθαίρετη προσέγγιση)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΠΑΝΤΕ ΑΣΛΑΚΟΦ) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Ή ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕ ΑΣΛΑΚΟΦ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕΛΙΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. …………………. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΚΟΜΑ 4 ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ (ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ) ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΒΕΥΗ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Ο ΑΣΛΑΚΟΦ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ…………………………….. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΡΟΜ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΕΚ ΜΠΙΤΟΛΑ. ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’90 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (REK BITOLA είναι η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα ορυχεία λιγνίτη της FYROM και είναι θυγατρική της ELEM, της ΔΕΗ δηλαδή της FYROM)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ;

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.300 "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ", ΛΙΓΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ (εννοεί τους Βλάχους), ΤΟΥΡΚΟΙ (εννοεί τους Πόντιους) ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
(Во Овчарани живеат околу 2.300 Македонци, малку Албанци, Турци и понекој Грк. )
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ …………………………………………………………………………………………………. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ) Ή ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΕΙΣΑΧΘΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, …………………ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ(ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ)……………., ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ……………………….. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. …………».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ». ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ; ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ) ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ;

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Ρ/Σ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…………. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, …………………………………ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» Ή «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ "ΕΘΝΙΚΩΝ" ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ;

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΕΑΝ Η ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΦΥΡΟΜ)  ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΕΔΩ , ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ………………………... ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ………………………………………………………………… Η ΜΑΧΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Ουράνιο τόξο ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΩ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

DNEVNIK 21/7/2011
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΙΒΑΝΑ ΚΟΣΤΟΦΣΚΑ
μετάφραση όλης της συνέντευξης μπορείτε να βρείτε εδώ

ΠΑΝΤΕ ΑΣΛΑΚΟΦ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ) ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΩΣ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (βουλγάρικη εννοεί) ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΝΤΕ ΑΣΛΑΚΟΦ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ……………Η ΔΙΗΓΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ……..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ(σλάβος) ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. …….. ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΘΕΙ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΠΕΤΣΕΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (βουλγάρικη).

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ ΖΟΥΝ 2.300 ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ 300 ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ , ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΦΕΣ Ο ΑΣΛΑΚΟΦ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ. ………... ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ (βουλγάρικα), ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ……… ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ. …………ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΛΑΚΟΦ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕ…..,

…Ο ΕΥΘΥΜΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ, ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (βούλγαρος) ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ,….. ….., ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΝΤΟ ΜΑΝΟΝΤΖΗΣ.

………, ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΝΟΤΖΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Ουράνιου τόξου ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ βουλγάρικου ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ….. ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ …. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΗΝΩΝ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΥΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟ».

……….. ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ………….


taxalia.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Το μυαλό του και μια λύρα!Να λέει ότι είναι Βούλγαρος ενώ είναι Έλληνας εκσλαβισμένος τι να πει κανείς?Τόσο πια μισούν την Ελλάδα όσοι παθαίνουν μετάλλαξη?Από τη μια οι Τούρκοι,όταν εξισλαμίστηκαν οι Έλληνες και τουρκοποιήθηκαν έγιναν χειρότεροι κι από τους καθ΄αυτό Τούρκους που αποτελούν μόνο το 10% της σημερινής Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή