«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Έτσι εξηγείται γιατί ψηφίζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπέρ των Μνημονίων. Αθανασιάδης: Δεχόμουν απειλές για την ζωή μου (βίντεο)


Λίγες μόλις ημέρες μετά την θετική του ψήφο στο Μεσοπρόθεσμο, μία ψήφο που του στοίχησε επίθεση από αγνώστους ενώ περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας ο Αλέκος Αθανασιάδης αποκάλυψε πως δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα για να ψηφίσει υπέρ του Μεσοπρόθεσμου.

«Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα κάποια ήταν από το εξωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Για να συνεχίσει λέγοντας πως μου έλεγαν «μην τολμήσεις να ψηφίσεις "όχι", γιατί θα σε βρούνε σε χαντάκια». Με τα λόγια αυτά προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ψήφισε κάτι, το οποίο είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα κάνει.



Με συνέντευξη του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό TOP, ο Αλέκος Αθανασιάδης επισήμανε πως «στον εργαζόμενο της ΔΕΗ, στον κάτοικο της περιοχής θα πω ότι εδώ και δύο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες. Με έχει συνθλίψει το σύστημα, με έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα».





newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου