«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ο κ. Μπεγλίτης υποστηρικτής του επαίσχυντου και προδοτικού σχεδίου Ανάν διαχωρίζει τους Κύπριους από τους Έλληνες;



Μπεγλίτης: 18 Έλληνες υπηρετούν στη ναυτική βάση στην Κύπρο.
Γιατί οι Κύπριοι που υπηρετούν εκεί τί είναι, Αιγύπτιοι;

Τελικά, άμα δεν τόχεις, δεν σου βγαίνει. Δεν μπορείς να παριστάνεις καθ' υποκρισίαν κάτι που δεν είσαι.
Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα εθνικά θέμα, ήτοι, τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, και στην προηγούμενη κυβέρνηση και στη σημερινή, είναι πολιτικοί μιας νέας συνομοταξίας, αυτής των ατσαλάκωτων και απαίδευτων Ελλήνων.
Δεν είναι ανάγκη να τους αναφέρουμε ονομαστικά.
Ο Ελληνικός λαός τους γνωρίζει.
Δείγμα του τί τούβλο ή ρουκέτα μπορεί να "εκτοξεύσουν"  ανά πάσα στιγμή οι πολιτικοί αυτής της συνομοταξίας, είναι η δήλωση που σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Μπεγλίτη, για τους Ελλαδίτες που υπηρετούν στη ναυτική βάση της Κύπρου που έγινε το θλιβερό πολύνεκρο περιστατικό.
Η αναφορά στο θέμα από το ΑΠΕ έχει ως εξής:
"Εν τω μεταξύ, με δήλωσή του στη ΝΕΤ ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε ότι οι 18 Έλληνες που υπηρετούν στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» είναι ασφαλείς και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τις οικογένειες τους."


Ασφαλώς θα βρεθούν κάποιοι να πουν ότι έγινε παρανόηση και ότι ο κύριος υπουργός δεν εννοούσε Έλληνες αλλά Ελλαδίτες, που είναι και το σωστό.
Πάντως, κρίνεται σκόπιμο να σημειώσουμε ότι υπάρχει συγκεκριμένη σχολή πολιτικής σκέψης, που καλλιεργεί σε Ελλάδα και Κύπρο την ιδέα του "κυπριωτισμού".
Ότι δηλαδή άλλο πράγμα είναι ο Έλληνας και άλλο ο Κύπριος. Οι υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν, σε μεγάλο βαθμό συντάσσονται με αυτήν την άποψη.
Ο κ. Μπεγλίτης, που ήταν από τους υποστηρικτές εκείνου του επαίσχυντου και προδοτικού σχεδίου, δεν γνωρίζουμε αν συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνους που υποστηρίζουν την περί "κυπριωτισμού" άποψη.
Πάντως συνήθως η λανθάνουσα γλώσσα...
Εμείς αφήνουμε τους αναγνώστες μας να κρίνουν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για τα άτομα που χειρίζονται τις τύχες του δύσμοιρου αυτού Έθνους.

infognomonpolitics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου