«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Εντελώς ανεξέλεγκτη η εισαγώμενη «αλλοδαπή» εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Οι λέξεις «προδοσία, αφελληνισμός, αποδόμηση ελληνισμού», εκφράζουν την κατάσταση.


Νεκρός 83χρονος από ληστές- Απανωτά κρούσματα εισβολών σε σπίτια στη Βοιωτία



Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση με την εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Κάθε ημέρα υπάρχει και ένας νεκρός κάθε ημέρα υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις διαρρήξεων και ληστειών σε σπίτια την ώρα που οι ένοικοι βρίσκονται μέσα. 
Η συντριπτική πλειοψηφία των εγκλημάτων αυτών διαπράττονται –προς θλίψη αρκετών οργανώσεων και κομμάτων- από αλλοδαπούς.  Η πολιτεία εκτός από ανίκανη να αντιμετωπίσει την κατάσταση αποδεικνύεται τελικά και επικίνδυνη.

Η ΕΛΑΣ κάνει ότι μπορεί το ανίκανο όμως υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ αντιμετωπίζει το θέμα της ασφάλειας του Έλληνα πολίτη εντελώς μοιρολατρικά.  Με το νόμο του υπουργείου διακαισύνης για αποσυμφόρηση των φυλακών εκατοντάδες εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι είτε περιμένοντας να γίνει μια δίκη στην οποία ποτέ δε θα παραστούν είτε ευρισκόμενοι σε «μόνιμη» άδεια. 
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η ανίκανη αυτή κυβέρνηση κάνει ότι περνά από το χέρι της για να διαφημίσει την χώρα στο εξωτερικό ως προορισμός εκατομμυρίων μεταναστών.

Νομοσχέδια για την ιθαγένεια και για τη «νομιμοποίηση» των παράνομων μεταναστών βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των κυβερνητικών προγραμμάτων. Τι και αν υπάρχουν άλλα πιο επείγοντα θέματα. Τι και αν το κράτος βρίσκεται προ της κατάρρευσης; Το κυβερνητικό πρόγραμμα είναι άτεγκτο σε ότι αφορά θέματα μετανάστευσης. Θα περάσουν όλα τα νομοσχέδια πάση θυσία, σε σημείο που κάποιος αναρωτιέται: Είναι ελληνική αυτή η κυβέρνηση ή πρόκειται τελικά περί μιας κακής φάρσας;

Πάντως φάρσα σίγουρα δεν έκαναν  οι τρεις αλλοδαποί κατά την ΕΛΑΣ κακοποιοί που χτύπησαν  μέσα σε λίγη ώρα δυο κατοικίες σε διαφορετικές περιοχές της  Βοιωτίας. Οι δράστες, δεν δίστασαν να χτυπήσουν τους ενοίκους, ακόμη και γυναίκες προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους!


Όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις κουκουλοφόροι κακοποιοί έκλεψαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Ford Mondeo από τον Ωρωπό και με αυτό κατευθύνθηκαν προς το Δήλεσι όπου διέρρηξαν ένα σπίτι πιάνοντας στον ύπνο το ζευγάρι των ενοίκων. Τους ξύπνησαν και τους απείλησαν με πιστόλια ζητώντας χρήματα. Όταν εκείνοι είπαν ότι δεν είχαν, τους χτύπησαν και άρπαξαν 140 ευρώ από την τσάντα της γυναίκας και ένα κινητό.

Με  το κλεμμένο ΙΧ πήγαν στη συνέχεια στην Τανάγρα, όπου επιχείρησαν να διαρρήξουν την μπαλκονόπορτα ενός άλλου σπιτιού. Όμως, ο ιδιοκτήτης άκουσε τον θόρυβο και επιτέθηκε στον κακοποιό προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει. Εκείνος, όμως, τον χτύπησε με ένα γαλλικό κλειδί στο κεφάλι, μπροστά στα μάτια της συζύγου και της κόρης του που άρχισαν να καλούν απελπισμένα σε βοήθεια! 
Τότε οι κακοποιοί χτύπησαν τις δυο γυναίκες για να τις αναγκάσουν να σωπάσουν και τράπηκαν σε φυγή. Παρά το περίφημο  ανθρωποκυνηγητό που πάντα εξαπολύεται σε ανάλογες περιπτώσεις  οι δράστες, κατάφεραν να ξεφύγουν, ως συνήθως.

Σε άλλο αιματηρό αυτή τη φορά περιστατικό  δολοφονημένος βρέθηκε στις 10.30 το πρωί της Κυριακής ένας 83χρονος, μέσα στο σπίτι του, στην οδό Βερανζέρου, στην Κερατέα. Το πτώμα βρήκε η Αλβανή οικιακή βοηθός, η οποία πήγε για να καθαρίσει το σπίτι. 
Όπως περιέγραψε η ίδιας, η πόρτα ήταν ανοιχτή και το σπίτι αναστατωμένο, ενώ ο ηλικιωμένος ήταν πεσμένος στο πάτωμα με τραύμα στο κεφάλι.
Από την πρώτη εξέταση, σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται ότι το τραύμα προκλήθηκε από σφαίρα πυροβόλου όπλου, αλλά στον τόπο του εγκλήματος βρίσκεται ήδη ιατροδικαστής και θα αποφανθεί. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Παρά τα δεκάδες τέτοια περιστατικά που συμβαίνουν και θα συμβούν και στο μέλλον ουδείς πραγματικά ασχολείται πλήν αυτών που τα καταγράφουν και φυσικά των ίδιων των παθόντων.  

Mε το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ –γιατί περί αυτού τελικά πρόκειται παίζοντας ΠΡΟ.ΠΟ με την ασφάλειά μας- να μην βρίσκεται το παρών διάστημα στη χώρα, μάλλον κάπου αλλού έχει επιλέξει να διαμένει, και την κυβέρνηση να «καλεί» κλείνοντας το μάτι σε όλο και πιο πολλούς αλλοδαπούς να έρχονται στη χώρα, ενώ παροτρύνει τους Έλληνες να φεύγουν για Αυστραλία όλα τα ενδεχόμενα είναι πια ανοικτά: Είναι η προδοσία η κατάλληλη λέξη στην περίπτωση αυτή ή μήπως χρειάζεται η ελληνική γλώσσα να εφεύρει μια άλλη λέξη ειδικά για αυτή την κυβέρνηση;

defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Ενω σε παγκόσμιο επίπεδο η εγκληματικότητα μειώνεται στην ελλάδα γίνεται ακριβώς το αντίθετο το 1990 στην νέα υόρκη διαπράχθηκαν 2245 δολοφονίες ενω το 2011 536 απο της ελάχιστες περιοχές του κόσμου οπου η εγκληματικότητα παραμένει υψηλή ειναι η λατινική αμερική και η νότια αφρική

    ΑπάντησηΔιαγραφή