«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Κλείστε καμιά λάμπα ρε να "στείλετε μήνυμα"!


Καλά, κάτι θλιβερές μειοψηφίες δεν έχουν καταλάβει οτι έχουμε μουσαφίρηδες από την Ε.Ε και οτι πρέπει να τους δείξουμε πόσο καλά και υπάκουα παιδιά είμαστε.
Κάτι εκκεντρικοί τύποι δεν έχουν καταλάβει οτι από την στιγμή που ο Τζέφρυ έχει την ''πολιτική βούληση και την λαϊκή εντολή'' (sic) πρέπει να σηκώσουν τα πόδια γιατί το κεφάλαιο δεν είναι σαν τα μούτρα τους που ανέχονται την μια καρπαζιά πίσω από την άλλη.


Κάποιοι, εκτός του οτι ζουν εκτός πραγματικότητας και δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες της αγοράς μάλλον δεν ξέρουν και ανάγνωση. Γιατί ο θείος Γιώργος (ο Μπόμπολας) μας είπε ξεκάθαρα οτι:

· Το 56% από αυτούς που παίρνουν τόσο καιρό το γάλα από τους γαλακτοβιομήχανους με καπέλο θεωρεί οτι τα μέτρα που παίρνει ο ΓΙΩΡΓΟΣ (για την κάσα του) είναι προς την σωστή κατεύθυνση

· Το 74,2% από αυτούς που πλήρωσαν από την τσέπη τους τους πτωχούς τραπεζίτες με 25 δισ. για να μην τους χάσουμε λέει οτι ΑΡΓΗΣΑΝ τα μέτρα!

· Το 23,4% από αυτούς που πληρώνουν ένα τσουβάλι λεφτά στα διόδια που ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ οι κυβερνήσεις στους ιδιώτες λέει οτι τα μέτρα του Τζέφρυ είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗ!

· Και τέλος -και κρατήστε το- το 75,8% θεωρεί οτι μέχρι να βγούμε από την κρίση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!

Μην ακούσω τίποτα για προπαγάνδες κλπ γιατί θα τα θεωρήσω κακοπροαίρετα σχόλια κόντρα στο πνεύμα της συναίνεσης για την ΕΘΝΙΚΗ σωτηρία.

Γι' αυτό σας λέω κλείστε καμια λάμπα να στείλετε μήνυμα όπως κάνετε για το ''περιβάλλον'' όταν δίνει εντολή ο Αλαφούζος, αν φυσικά συντρέχει λόγος γιατί απ' οτι βλέπω στις δημοσκοπήσεις δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος... 
Κλασσικοπερίπτωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου