«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ψήφισε κατά ο βουλευτής του Πασοκ Παπαχρήστος και διαγράφτηκε

Κατά έναν βουλευτή μειώθηκε από χθες στους 156 η κοινοβουλευτική δύναμη του ΠαΣοΚ, καθώς ο κ. Ευ. Παπαχρήστος καταψήφισε το νομοσχέδιο-«σκούπα» για τις αλλαγές στις ΔΕΚΟ και την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων.
Ο βουλευτής Πρέβεζας είχε γίνει γνωστό λίγη ώρα πριν από την ψηφοφορία επί της αρχής ότι σκόπευε να ψηφίσει «όχι» και κάθε προσπάθεια που κατεβλήθη από κοινοβουλευτικά στελέχη και την κυρία Ρεγγίνα Βάρτζελη προκειμένου να μεταπειστεί απέβη άκαρπη.
Ενδεικτικό άλλωστε του ότι η απόφαση του κ. Παπαχρήστου ήταν γνωστή τις τελευταίες ώρες πριν από την ψηφοφορία ήταν και το γεγονός ότι η αντίδραση του Πρωθυπουργού ήταν ακαριαία.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση κατ΄ άρθρον, ο κ. Γ. Παπανδρέου έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο, με την οποία τον ενημέρωνε ότι « ο βουλευτής Ευάγγελος Παπαχρήστος τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος ».


tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου