«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πριν κι όλας αναλάβει ο Μπουτάρης ξεκίνησε ο εκτουρκισμός στην Θεσσαλονίκη; Ερώτηση στην Βουλή για την ημισέληνο στην παραλία της Θεσσαλονίκης.



«Ενός κακού μύρια έπονται»! Μετά τον Μπουτάρη θα ανέχονται οι Θεσαλλονικείς μια ημισέληνο φυτρωμένη στην παραλία.
Όποιος το βλέπει μένει άναυδος! Μια καλλιτεχνική “ δημιουργία” στην παραλία Θεσσαλονίκης λίγα μέτρα μακριά από τον Λευκό Πύργο και το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου παραπέμπει σε ημισέληνο… Μην μου πείτε ότι δεν κάνει κανείς τον συνειρμό μετά το ανθελληνικό παραλήρημα του νέου δημάρχου της πόλης ότι θα δημιουργήσει τουρκικά μνημεία… Φανταστείτε δηλαδή και να αναλάβει τί έχει να ακολουθήσει!!


filologos10.wordpress.com


Ερώτηση στην Βουλή για την ημισέληνο στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος σχετικά με την τοποθέτηση του καλλιτεχνικού έργου στην παραλία Θεσσαλονίκης που δεν είναι τίποτε άλλο από μια ημισέληνο που θυμίζει έντονα το τουρκικό εθνικό σύμβολο.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής ρωτάει τον Υπουργό εσωτερικών αν η εν λόγω “ αισθητική παρέμβαση” έγινε εν γνώση του υπουργείου και ποιος αποφάσισε την τοποθέτησή του στο συγκεκριμένο σημείο και ποιον επιβάρυνε η δαπάνη.

epirus-ellas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου