«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Το ΕΠΑΜ και ο Καζάκης παρεβίασαν άλλη μία ¨"κόκκινη γραμμή" μας


Με δύο αναρτήσεις στις 16 Φεβρουαρίου  είχαμε κάνει σαφές στους φίλους αναγνώστες  ,ότι  το ΕΠΑΜ και ο κ. Καζάκης  είχαν παραβιάσει ήδη  μία απο   τις  "κόκκινες γραμμές" μας, τις οποίες  είχε περιγράψει  στις 14/1/2012  στην αίθουσα του Πολεμικού μουσείου  κατά την διάρκεια  ημερίδας  της Εστίας Πατερικών Μελετών  ο εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ και τις είχε ακούσει ο παρευρισκόμενος και προλαλήσας κ. Καζάκης (βλ.εδώ και εδώ).
Αυτά όμως που διαβάσαμε σήμερα  στην "Κλασσικοπερίπτωση" και στο "Ρεσάλτο" ήταν  πραγματικά  "η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι".
Αναδημοσιεύουμε  τις  φρικτές αποκαλύψεις του  "Ρεσάλτο"  και αφήνουμε στον κάθε ένα  να βγάλει τα δικά  του συμπεράσματα:
Η απόλυτη απομυθοποίηση του Καζάκη και του ΕΠΑΜ - Το μέχρι προχθές (16/3/2012) πρωτοπαλλήκαρο του ΕΠΑΜ και φανατικός νεοειδωλολάτρης καλεί σε ένοπλη εξέγερση με μαχαίρια, μολότωφ, τσεκούρια κλπ

Νέα «αποκαλυπτήρια» για Καζάκη… 

"Ρεσάλτο"
Γράφαμε στις 14 Φεβρουαρίου στο άρθρο:
«Καζάκης: Ταχυδακτυλουργίες και τελετουργικά σώου»
«Ο συνδυασμός της απελπισίας με την κατακλυσμιαία άγνοια και ανοησία αποτελεί το μίγμα εκείνο από το οποίο γεννιούνται και τρέφονται τα τέρατα του σκότους.
Αν δεν ζούσαμε αυτό το «μίγμα» της παράνοιας δεν θα υπήρχε το έδαφος ύπαρξης και τροφής για το πλήθος των πολιτικών εκτρωμάτων που ξεφυτρώνουν, σαν τα μανιτάρια. Δεν θα υπήρχε αυτή η ειδωλολατρική ποικιλία των αυτό-αναγορευμένων Μεσσιών και των προσώπων-ειδώλων.
Δεν θα μπορούσαν πολιτικοί τσαρλατάνοι και ταχυδακτυλουργοί σαν τον Καζάκη να εμφανιστούν δημόσια δίχως να γίνουν καταγέλαστοι και να τους πάρουν με κλούβια αυγά…»ΕΔΩ

Δεν θα ασχολιόμασταν ξανά με τον Καζάκη, αν αποτελούσε απλώς
ένα «αυθόρμητο» υποπροϊόν της καταθλιπτικής απελπισίας και της τερατώδους άγνοιας-ανοησίας, ή ένα «δείγμα» της πληθώρας των γραφικοτήτων που μας κατακλύζουν: Οι γνωστοί ψυχωτικοί τύποι που αυτό-αναγορεύονται σε «ηγέτες», καβαλώντας τον κάλαμο του Μεσσία…

Η εποχή μας γεννά πολλά τέτοια ψυχοπαθολικά «φαινόμενα», αλλά αυτά είναι ακίνδυνα, διότι η πραγματικότητα γρήγορα τα γελοιοποιεί και τα ξερνάει. Είναι χάσιμο χρόνου, συνεπώς, να ασχολείται κανείς με όλα αυτά…

Ο Καζάκης όμως μπορεί να έχει πολλά από τα πολιτικά και ψυχολογικά χαρακτηριστικά αυτών των «φαινομένων», αλλά δεν αποτελεί το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ προϊόν τους, αλλά συνειδητό προϊόν της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ…

Είναι και αυτός ο λόγος που, (από του ΠΟΥΘΕΝΑ) διαφημίστηκε σκανδαλωδώς, από τα κανάλια της διαπλοκής (και από πολλά ιστολόγια της δημοσιογραφικής διαπλοκής)…

Αυτά, όμως, τα αναλύουμε στο παραπάνω άρθρο μας.

Εδώ θέλουμε να παραθέσουμε τα νέα «αποκαλυπτήρια».
Διαβάσαμε ένα κείμενο εκ μέρους της Γραμματείας του ΕΠΑΜ, με την υπογραφή, Ιφικράτης Αμυράς:«Η προπαγανδιστική μας εκστρατεία για τις εκλογικές μάχες».

epam

ΕΔΩ:
http://www.scribd.com/doc/84611371/epam

Δεν θα κάνουμε κριτική στο κείμενο. Και ο πλέον αδαής αντιλαμβάνεται ότι η «φιλοσοφία» του κειμένου δεν έχει καμία, απολύτως καμία, σχέση με τη φιλοσοφία (τη Θεωρία και την Πράξη) των αγωνιστικών λαϊκών κινημάτων, με την πολιτική συγκρότηση της λαϊκής αυτενέργειας: τις μορφές της «Άμεσης Δημοκρατίας» και της ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του λαού.

Το κείμενο είναι ένα «εγχειρίδιο προπαγάνδας» με ένα και μόνο σκοπό: Την ΕΚΛΟΓΙΚΗ εκμετάλλευση και χειραγώγηση της λαϊκής οργής.

Τέτοια «εγχειρίδια» μόνο σε «σχολές» προπαγάνδας των ποικίλων μηχανισμών της εξουσίας διδάσκονται:«Συνταγές» γύρω από το πώς θα «ξύσεις» τα «ένστικτα» των λαϊκών ψυχώσεων, το πώς θα εγκλωβίσεις το λαϊκό αίσθημα, πως θα το αξιοποιήσεις και θα το εμπορευτείς, κατευθύνοντάς το σε μηχανισμούς «αγωγών»: Εκλογικών ή παρακρατικών…

Τέτοια «εγχειρίδια» αναδίδουν τους υδρατμούς του πολιτικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ και τις αναθυμιάσεις των καθεστωτικών υπονόμων…

Οι λαμπαδηδρομίες τις εφάρμοσε ο Καζάκης είναι μία από τις πρακτικές αυτών των «εγχειριδίων»…

Ένα άλλο γεγονός σημειολογικής σπουδαιότητας, είναι και αυτό: Το ανάρτησε και η «Ζούγκλα» του Τριανταφυλλόπουλου:
http://www.zougla.gr/blog/article/484909

Είναι γνωστό, ότι ο εν λόγω τηλεοπτικός σταρ προωθεί πάντα «κείμενα» και «πρόσωπα» των «υπογείων»: Από Ξηρούς, μέχρι «επαναστατικές σέχτες» και «επαναστάτες τρομοκράτες» κάθε απόχρωσης και κάθε κουκούλας…

«Ψάξαμε» λίγο τον Ιφικράτη Αμυρά και ανακαλύψαμε ότι η υπόθεση «βρωμάει» πολύ.

Μέχρι βίντεο που καλεί από το ιντερνέτ σε ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ (!) υπάρχει:

http://www.youtube.com/watch?v=4CX5ibOFGt8

Μένει κανείς άναυδος μπροστά στο «διάγγελμα τρομοκρατίας» του κυρίου αυτού. Διάγγελμα «ατομικής τρομοκρατίας», διαποτισμένο με το ίδιο μακάβριο υλικό των κατασκευασμένων, προβοκατόρικων, τρομοκρατικών ομάδων: «Επαναστατικός Αγώνας», «Σέχτα» κ.λπ..

Με την ίδια γνωστή και πολυφορεμένη «συνταγή» του τελετουργικού θεάματος (μέθοδοι προβοκάτσιας) διαφημίζουν τρομοκρατικές πρακτικές «πατριωτικών πολιτοφυλακών»:
http://edosyntagma.blogspot.com/2012/03/23.html

Ο υπεύθυνος, λοιπόν, προπαγάνδας του ΕΠΑΜ -και αυτός από το ΠΟΥΘΕΝΑ- μας προέκυψε σούπερ «υπέρ-επαναστάτης» που καλεί από το ιντερνέτ σε «ένοπλη πάλη» και δίνει και «συνταγές», σαν ένας νέος Μεσσίας, του «ένοπλου αγώνα»!!!

Όλα αυτά τα «υπέρ-επαναστατικά» και τρομοκρατικά τελετουργικά λένε πολλά για όσους δεν έχουν απολέσει παντελώς τη σκέψη τους…

Τέλος, αυτός ο «υπερ-επαναστάτης» είναι, μεταξύ όλων των άλλων και «εθελοντικό στέλεχος» μεγάλης ΜΚΟ!!!!

Διαβάστε εδώ:
http://www.oikosocial.gr

index.php?option=com_content&view=article&id=329:2011-03-08-19-43-24&catid=45:2009-10-16-11-01-55&Itemid=86

Υπογράφει στον Πολιτισμό: Ιφικράτης Αμυράς, Μηχανολόγος, Εκκλησία των Ελλήνων στο Θρήσκευμα

Ποια είναι η «Εκκλησία των Ελλήνων»;

Ανατρέξτε εδώ:
http://www.hellenicreligion.gr/

Ιδιαίτερα να ανατρέξουν κάποιοι φίλοι που προφανώς κατά λάθος δώσανε «βήμα» και «άλλοθι» στο ΕΠΑΜ…

Ο διορισμένος, λοιπόν, από τον Καζάκη, «υπουργός» προπαγάνδας του ΕΠΑΜ είναι «χωμένος» παντού και στις ΜΚΟ: Η μόδα της εποχής, αυτή των επιδοτούμενων «υπερ-επαναστατών»…

Τι θα δούμε ακόμα…

Ο Ένας διαγράφει τον άλλο!!!!

Το παραπάνω κείμενο το είχαμε γράψει εδώ και τρεις μέρες. Δεν το είχαμε δημοσιεύσει γιατί προσπαθούσαμε να διασταυρώσουμε και να τσεκάρουμε τα στοιχεία μας. Ήταν τόσο εξωφρενικά αυτά που διαβάσαμε και ακούσαμε από τη «Γραμματεία» του ΕΠΑΜ Αθήνας.

Τώρα άρχισαν τα "ανακοινωθέντα" των …διαγραφών!!!!

Η Προσωρινή Πολιτική και Οργανωτική Επιτροπή του ΕΠΑΜ, δηλαδή ο Καζάκης προχώρησε σε διαγραφή του Ιφικράτη Αμυρά:

http://www.epam-hellas.gr/Deltia_typou/680

Ο Αμυράς απαντά:

    Με το έτσι θέλω, ανώνυμα και ανυπόγραφα, χωρίς να κληθώ σε απολογία, χωρίς να αναφέρουν πιθανούς μειοψηφίσαντες στην απόφαση, χωρίς να αναφέρουν ποιές ήταν αυτές οι δηλώσεις που έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές του ΕΠΑΜ, χωρίς το ΕΠΑΜ να έχει κάνει ιδρυτικό συνέδριο και άρα να έχει επεξεργαστεί συγκεκριμένες στρατηγικές και τακτικές πολιτικού αγώνος, χωρίς να αφήσουν τον πυρήνα Ομονοίας να αποφασίσει, χωρίς να έχουν εξουσιοδότηση, έλαβαν απόφαση διαγραφής μέλους. Ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν τα κάνει αυτά. Δεν φταίει το ΕΠΑΜ, ούτε ο κόσμος του ΕΠΑΜ, φταίει η αυλή του Καζάκη. Αποφάσισαν μάλιστα για λογαριασμό όλων των μελών του ΕΠΑΜ, χωρίς να τα ρωτήσουν.
    Το μόνο που κατάφερε η προσωρινή επιτροπή με αυτή την γελοία ανακοίνωση ήταν να εκθέσει το ΕΠΑΜ ενώπιον του Λαού.
    Επιπλέον εξέθεσε ανεπανόρθωτα και τον εαυτό της ενώπιον των μελών του ΕΠΑΜ.
    Επειδή η προσωρινή επιτροπή δεν δικαιούται να επιβάλλει πολιτικές θέσεις πλην των 5 βασικών θέσεων της ιδρυτικής διακηρύξεως, αποφάσισε, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ότι κάποιες(ποιές ακριβώς;) απόψεις μελών δεν συνάδουν με τις δικές της.
    Φτάσαμε στο εξής κωμικοτραγικό σημείο: Ένα προσωρινό όργανο, που λειτουργεί αυθαίρετα, χωρίς καταστατικό, και χωρίς συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις(πλην των 5 σημείων της ιδρυτικής διακηρύξεως) να καταδικάζει απόψεις, τις οποίες δεν αναφέρει καν στην ανακοίνωσή της!!! Όντως πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία.

    Αντιστρέφοντας την ανακοίνωση της προσωρινής επιτροπής, είναι φανερό ότι οι αποφάσεις της προσωρινής πολιτικής επιτροπής δεν απηχούν στο παραμικρό τις θέσεις, τα προτάγματα και την βαθύτατα δημοκρατική αντίληψη των μελών του ΕΠΑΜ, ως προς τη διεξαγωγή του Πολιτικού του Αγώνα.
    Η προσωρινή επιτροπή λειτουργεί στη πράξη υπονομευτικά για το ίδιο το ΕΠΑΜ και την ανάπτυξή του.
    Η προσωρινή επιτροπή δεν έχει πλέον καμία θέση στις τάξεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και ουδέποτε θα είχε αν ο τρόπος λειτουργίας της είχε υποπέσει στην αντίληψη των μελών νωρίτερα.
    Είναι κρίμα να βλέπεις τέτοια κατάντια από όργανο που ευαγγελίζεται ανοικτές και διαφανείς διαδικασίες.
    Η αντιπρόταση μου. Είτε θα γίνει ανοικτός διάλογος με τα μέλη της προσωρινής επιτροπής ενώπιον του Συνεδρίου και θα καταδικαστούν συγκεκριμένες απόψεις από την ολομέλεια του ΕΠΑΜ, είτε πρέπει να διαγραφούν άμεσα όσοι συμπεριφέρονται κατ’ αυτό τον τρόπο σε μέλη του ΕΠΑΜ, διότι εκθέτουν ανεπανόρθωτα το ίδιο το ΕΠΑΜ.
    Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία όσων λειτουργούν με τέτοιες διαδικασίες διότι καταστρέφουν τις ελπίδες και τους αγώνες χιλιάδων μελών του ΕΠΑΜ. Ζητώ την διαγραφή όσων αποφασίζουν και διατάζουν-πλην του Δ. Καζάκη. Αν και ο Δ. Καζάκης λειτούργησε κατ’ αυτόν τον τρόπο, το ΕΠΑΜ δεν έχει λόγο υπάρξεως.
    Αν μου ζητηθεί, δεν θα δεχθώ κλήση απολογίας ενώπιον της προσωρινής επιτροπής. Αποδέχομαι είτε ανοικτό διάλογο ενώπιον των μελών του Συνεδρίου, είτε να απολογηθούν τα μέλη της προσωρινής επιτροπής που υπέγραψαν τέτοια κατάπτυστη ανακοίνωση, ενώπιον των μελών του ΕΠΑΜ.
    Ιφικράτης Αμυράς
    ΥΓ. Ελπίζω οι "συναγωνιστές" της πρ. πολιτικής επιτροπής να έχουν την ευγενική καλωσύνη να αναρτήσουν στην κεντρική ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ και την δική μου ανακοίνωση, ολόκληρη, χωρίς περικοπές, όπως έκανα εγώ για την δική τους.
    18-3-2012
    http://iphicratisamyras.blogspot.com


http://iphicratisamyras.blogspot.com/2012/03/blog-post_17.html#more

Δεν μας εκπλήσσουν όλα αυτά, τα έχουμε προβλέψει από την αρχή της συγκρότησης αυτού του τυχοδιωκτικού «Μετώπου». Σε τέτοια καιροσκοπικά συνονθυλεύματα, που ισχυρίζονται μάλιστα ότι δεν είναι και ΟΡΓΑΝΩΣΗ, τα οργανωτικά κατασταλτικά μέτρα είναι ο κανόνας: Κάθε μέλος διαγράφει τους άλλους και ο αρχηγός τούς πάντες!!!!

Προκύπτουν, ωστόσο, πελώρια πολιτικά ερωτηματικά.

Δεν γνώριζε ο Καζάκης και αυτή η «μούμια» της Προσωρινής Επιτροπής», τις απόψεις του Αμυρά, της «Γραμματείας» του ΕΠΑΜ Αθήνας;

Το ανατριχιαστικό βίντεο που καλεί σε «ένοπλη δράση» είναι αναρτημένο στο ιντερνέτ πολύ καιρό!!!

Το «Εγχειρίδιο προπαγάνδας» είναι και αυτό αναρτημένο από τις 5 Μαρτίου!!!

Το αναπαρήγαγε και η «Ζούγκλα» του Μάκη!!!

Ο Ιφικράτης Αμυράς διατυμπάνιζε τα γραπτά του και τις πρακτικές του, καθώς και τις …διαπλοκές του στις ΜΚΟ!!!!

Αυτή η όψιμη και η εκ των υστέρων απόρριψή του είναι η γνωστή μεθοδολογία του Καζάκη: Όταν κάτι παίρνει αρνητική κατεύθυνση τότε σπεύδει σε θεαματικές κινήσεις «διαχωρισμού» του.

Αυτό έκανε και με το Μίκη: Δέχεται το διορισμό του και ποζάρει δίπλα του στην Κερατέα και την επόμενη «διαχωρίζεται» με κατηγορίες περί πρακτορισμού…

Το ίδιο και με το ραδιόφωνο του Κοντομηνά: Όταν η «υπόθεση» άρχισε να παίρνει διάσταση «οργανώνει» τη θεαματική και «ηρωική» έξοδο…

Τώρα με τον «υπουργό» του της προπαγάνδας. Μόλις άρχισε να παίρνει διάσταση η αποκρουστική φιλοσοφία του «υπουργού» του, τον αφορίζει…

Τις λαμπαδηδρομίες γιατί δεν τις έχει αφορίσει ακόμα; Η πρακτική συνιστώσα του προπαγανδιστικού «εγχειριδίου» του Αμυρά είναι!
Με τέτοιας ντρίπλες επιχειρεί να εξαπατήσει ο Καζάκης τους αφελείς…

Τα σχόλια ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=33
Κλασσικοπερίπτωση

2 σχόλια: