«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΚΚΕ. Όταν η ανθελληνική αρρώστια φτάνει μέχρι το κόκαλο!


«Είμαστε όλοι προλετάριοι» θα έπρεπε σύμφωνα με το ΚΚΕ να λέγεται το κίνημα συμπαράστασης προς την χώρα μας και όχι «Είμαστε όλοι Έλληνες» 

«Το ΚΚΕ απευθύνει μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους της Ευρώπης: Δεν χρειάζεται να «γίνετε Έλληνες» για να συμπαρασταθείτε στο λαό της Ελλάδας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Σας καλούμε να συναντηθούμε στον ίδιο δρόμο για τα σύγχρονα δικαιώματα της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, για να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τον κοινό εχθρό μας, τη δικτατορία των μονοπωλίων, την ΕΕ, τα κόμματα που τα υπηρετούν.
 Η ανατροπή τους σε κάθε χώρα ή ομάδα χωρών, η κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, η αποδέσμευση από την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, με εργατική – λαϊκή εξουσία θα είναι η μεγαλύτερη συμβολή στην πάλη των λαών της Ευρώπης και όλου του κόσμου.

 Το πιο νέο και το πιο σύγχρονο σύνθημα, που είναι όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρο, είναι: Προλετάριο όλων των χωρών ενωθείτε».

 Συμπέρασμα : Όπως φαίνεται ο υπερδιεθνισμός τους έχει χτυπήσει κατακέφαλα εκεί στον Περισσό…

el-democracy.blogspot.com 

Και να ρωτήσουμε βρε παλικάρια, γιατί ΠΟΤΕ δεν χτυπιούνται οι προλετάριοι της Γερμανίας, ενώ οι ισλαμοφασίστες προλετάριοι αντί να αγωνιστούν ενάντια στα θεοκρατικά – φασιστικά καθεστώτα των κρατών τους έρχονται και ξεσκίζουν τους Έλληνες προλετάριους ΜΟΝΙΜΩΣ;

olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΟΜΕΝΟ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑς; Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟς ΚΑΙ Ο ΙΡΛΑΝΔΟς ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ.
    ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟς ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟς ΤΑΞΗς ΠΡΟΣ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟς ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙς ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑς ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΡΓΑΤΕς ΠΑΙΡΝΟΥΝ 400 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Η ΑΓΩΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕς ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙς ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟς ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΓΑΛΑΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΑΤΝΙΑ ΣΤΙς ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή