«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Έρχεται νέος φόρος στο .. χέσιμο!


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μέσα από το υπουργείο οικονομικών, έρχεται και νέο χαράτσι, αυτή τη φορά στο χέσιμο!

Θα μας συνδέσουν τις χέστρες on line με την Εφορία και μέσω ειδικού μετρητή θα μετράνε τη συχνότητα χεσίματος η οποία θα αποτελεί και τεκμήριο. 
Μία φορά χέσιμο θα αποτελεί τεκμήριο ύψους 10.000 ευρώ, δύο φορές χέσιμο 25.000 ευρώ τεκμήριο κλπ γιατί το να χέζεις περισσότερες φορές αυτό σημαίνει ότι τρως καλά σύμφωνα με το υπουργείο οικονομικών.
Εάν δεν χέσεις καθόλου θα έχει τεκμήριο μειωμένο στα 5.000 ευρώ, αρκεί δηλαδή που διατηρείς στο σπίτι σου χέστρα.
Σε περίπτωση που σε έχει πιάσει κόψιμο και επισκεφτείς την χέστρα περισσότερες φορές θα πατάς το ειδικό alarm στο μηχανισμό χεσίματος της χέστρας, οπότε θα ειδοποιείται αυτόματα ειδικός ιατρός χεσοελεγκτής της Εφορίας ο οποίος και θα έρχεται επί τόπου στο σπίτι σου να εξακριβώσει εάν πράγματι σε έχει πιάσει κόψιμο και θα βεβαιώνει χαμηλότερο τεκμήριο το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι χαμηλότερο των 3.500ων ευρώ.. 

 ygro-pyr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου