«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Γιάννης Κότσιρας. «Να παραιτηθούν τώρα οι πολιτικοί. Συμμετέχουν σε Εθνική μειοδοσία»


Όλη του την οργή και την αγανάκτηση για τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών στην Ελλάδα έβγαλε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο τραγουδιστής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο πολιτικό μας σύστημα κάνοντας λόγο για εκπροσώπους του κοινοβουλίου, που όχι μόνο βλάκες και ανίκανοι δεν είναι, αλλά ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και συμμετέχουν σε Εθνική μειοδοσία. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έγραψε:

«Καλημέρα σε όλους. Οι κυβερνητικοί πολιτικοί δεν είναι ανίκανοι. Δεν είναι ηλίθιοι. Δεν είναι αργόστροφοι. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν... Δεν αγωνίζονται για τη σωτηρία της χώρας μας. Αγωνίζονται για να μην αποκαλυφθούν οι συμφωνίες και οι παρανομίες που έκαναν αυτοί και οι προκάτοχοί τους. Αγωνίζονται για το Εθνικό Ξεπούλημα της χώρας μας, στους συνεταίρους τους, τραπεζίτες, εργολάβους και χρηματιστές. 
Με λίγα λόγια δεν πάσχουν από Εθνική Βλακεία. Απλά συμμετέχουν σε Εθνική Μειοδοσία. Να παραιτηθούν τώρα. Η εξουσία σε Έλληνες. Η εξουσία στον πολίτη. Και πάλι καλημέρα σας...»

star.gr

1 σχόλιο:

  1. Mpraβο στον Κότσιρα εκτός από εξαίρετος καλλιτέχνης δείχνει κι ενας πατριώτης Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή