«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Κλείνουν 3 Μedia Markt. Απολύσεις. Bάπτισαν τα τρία λουκέτα και τις απολύσεις... ανάπτυξη!


Το "ψάρι- κρέας" προσπαθεί να βαπτίσει η διοίκηση της γερμανικής εταιρείας MediaMarkt με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας αναφορικά με το δημοσίευμα του protothema.gr περί κλεισίματος καταστημάτων και απόλυσης του 50% του προσωπικού αυτών.

Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική πολυεθνική επιβεβαίωσε απόλυτα το ότι κλείνουν τα μαγαζιά MediaMarkt - Saturn σε Παλιό Φάληρο, Σταθμό Λαρίσης και Πυλαία Θεσσαλονίκης, αναφέροντας πως "το 50% του προσωπικού αυτών θα πάει σε άλλες θέσεις του ομίλου¨. Βέβαια η εταιρεία δεν μας είπε τί θα γίνει και με το άλλο 50% που μένει χωρίς δουλειά σε καιρούς οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας...

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία βαπτίζει το σχέδιο περιορισμού της, σε αναπτυξιακό πλάνο ισχυροποίησης του γκρουπ σε μια απίστευτη πρόκληση για τη νοημοσύνη των δοκιμαζόμενων από την ανεργία και την αποεπένδυση Ελλήνων!


Ειδικότερα η εταιρεία, που κλείνει οριστικά το σήμα "Saturn", το οποίο τόσο είχε διαφημίσει ως το πιο φθηνό κι έξυπνο της αγοράς, αναφέρει ότι: "Ο Όμιλος Media – Saturn δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης, προχωρά σε στρατηγικές κινήσεις που ισχυροποιούν την θέση της εταιρείας στην ελληνική αγορά δημιουργώντας μια μεγαλύτερη και δυνατότερη Media Markt.
Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της αλυσίδας πώλησης ηλεκτρικών ειδών στο μέλλον".

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως τα ήδη τρία υπάρχοντα καταστήματα Saturn της Λ. Συγγρού στην Καλλιθέα, της Λ. Μαραθώνος στο Γέρακα, καθώς επίσης και της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, τα οποία λειτουργούσαν κάτω από την επωνυμία Saturn, θα μετονομαστούν σε MediaMarkt. Παρά ταύτα η εταιρεία μιλά για "ανάπτυξη νέων καταστημάτων' σε μαγαζιά που ήδη υπάρχουν κι απλά θα αλλάξουν επωνυμία.

Και η επιστολή συνεχίζεται ως εξής: "Στo πλαίσιo προσαρμογής του δικτύου στα νέα δεδομένα, τα καταστήματα του Φαλήρου, του Saturn Σταθμού Λαρίσης και του Saturn Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη θα διακόψουν τις εργασίες τους, ενώ σχεδόν το 50% του προσωπικού τους θα μεταφερθεί σε θέσεις εργασίας εντός του ομίλου.
Το δίκτυο της Media Markt θα αποτελείται πλέον από 10 καταστήματα, στις περιοχές Αμαρουσίου, Περιστερίου, Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Αργυρούπολης, Καλλιθέας και Γέρακα για την ευρύτερη περιοχή Αττικής, Πυλαίας, Σταυρούπολης και Σταθμού για την ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και το κατάστημα που λειτουργεί στην πόλη της Λάρισας.

 protothema.gr

1 σχόλιο:

  1. KRIMA KAI EINAI ENNA AΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή