«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Μετά από συνεχόμενες αλλαγές στην απόφασή του να παραιτηθεί ο Ρομπόπουλος κινδυνεύει να γίνει το πρώτο συνθετικό του επωνύμου του!


Τα «μαζεύει» ο κ. Θωμάς Ρομπόπουλος, καθώς σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, είπε ότι «δεν έχει πάρει ακόμα τις τελικές του αποφάσεις».

Και συμπλήρωσε: «Αν κάνω κάτι σήμερα, αυτό θα είναι να στείλω μια επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία θα του ανακοινώσω τις προθέσεις μου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τοποθετηθώ στην Ολομέλεια τις επόμενες ημέρες».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ δήλωνε ανοιχτά και ξεκάθαρα ότι θα υποβάλει την παραίτησή του, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας επιχείρησε να εντείνει την πίεση προς την κυβέρνηση, εκφράζοντας την πρόθεση να ανεξαρτητοποιηθεί.


Ο ίδιος είχε θέσει ως καταληκτική ημερομηνία πραγματοποίησης των προθέσεών του τη σημερινή και με τον τρόπο αυτό οι περισσότεροι αναμένουν από το πρωί την «κίνηση» του βουλευτή.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος βουλευτής «απειλεί» τη συνοχή της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, καθώς και στο παρελθόν δήλωνε ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, αλλά τελικά τήρησε την κομματική γραμμή.

protothema.gr 

1 σχόλιο:

  1. ΡΟΜΠΑΑΑΑΑΑ!!!
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΕΕΕ!!!
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΟΟΟ!!!
    ΑΛΗΤΗΗΗΗ!!!
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙΙΙ!!!
    ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή