«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτη εθνική υποχώρηση της ελληνικής κυβέρνησης σε πρόκληση των τούρκων στο Αιγαίο


Το Τουρκικό ερευνητικό σκάφος Cubuklu, κάνει έρευνες στα Ελληνικά Υδατα κι αυτοί διέταξαν την αποχώρηση της Ελληνικής Ακταιωρού!

Μίνα Αρναούτη

Ακριβώς ότι είχε γίνει στις 30 Ιουνίου 2010 συνέβη και σήμερα το απόγευμα στην Ελληνική νησίδα Ζουράφα. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης, έκανε ξαφνικά στην περιοχή το ερευνητικό σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας Cubuklu (A-594) και πέρασε δίπλα από την νησίδα Ζουράφα (Λαδόξερα) στο Β.Αιγαίο. Αρχικά σκάφος του Λιμενικού επιτηρούσε την πορεία του.

Αυτή τη στιγμή όμως, προφανώς με άνωθεν πολιτική εντολή, το σκάφος αποσύρθηκε και το τουρκικό κόβει βόλτες στην περιοχή ανενόχλητο.
Συγκεκριμένα το Cubuklu έκανε την εμφάνισή του στη Ζουράφα στις 15:50 και αμέσως κατέφθασε ελληνική ακταιωρός.
Η παρακολούθηση του τουρκικού διήρκησε μέχρι τις 19:30 το απόγευμα και εντελώς ξαφνικά η ακταιωρός μας έφυγε !


Αυτή τη στιγμή το τουρκικό πλέει μεταξύ Σαμοθράκης και Θάσου, ΧΩΡΙΣ
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ !!!

Πρόκειται για κατάφορη παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και τόσο οι αρμόδιοι υπουργοί όσο και ο Πρωθυπουργός οφείλουν μια απάντηση:

ΓΙΑΤΙ έφυγε το σκάφος του Λιμενικού και το τουρκικό κόβει βόλτες ακόμη και αυτή τη στιγμή στη θαλάσσια περιοχή μας;



aegeantimes.gr

Σχόλιο ελληνικού ιστολογίου: ίσως η απάντηση στην τελευταία ερώτηση είναι τα κινητά σε απευθείας σύνδεση του υπ. άμυνας Μπεγλίτη με τον τούρκο ομόλογό του.
Έτσι παίρνει απ΄ευθείας τις εντολές χωρίς μεσολάβηση και κερδίζει χρόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου