«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Φωτογραφίες βίντεο και περιγραφή από τα επεισόδια έξω από το Τουρκικό προξενείο. Δελτίο Τύπου της ΠΕΟΦ


Πολλὰ συγχαρητήρια στοὺς νέους της ΠΕΟΦ!
Τὰ συνθήματά τους καὶ ὁ πατριωτικός τους παλμὸς σίγουρα ἔφτασαν στὰ αὐτιὰ τοῦ ἀρχηγοῦ τῶν Τούρκων ἐθνικιστῶν καὶ τῶν ἐγχώριων καὶ ξένων ἀκολούθων του που περιδιαβαίνουν τη Θράκη και τη Μακεδονία μας με την ανοχή του ελληνικού κράτους κάνοντας προκλητικές δηλώσεις.

 Λυπούμαστε, ὅμως, γιὰ τὴν ἀπαράδεκτη στάση τῆς ἀστυνομίας ποὺ ἀναίτια ἔριξε χημικὰ στοὺς Κυπρίους φοιτητὲς καὶ τοὺς ἀπέκλεισε πολλὰ μέτρα μακρυὰ ἀπὸ τὸ προξενεῖο γιὰ νὰ μὴ θορυβηθεῖ ὁ φυσικὸς καὶ ἠθικὸς αὐτουργὸς πολλῶν ἐγκλημάτων κατὰ τοῦ Ἑλληνισμοῦ.
Δεῖτε ἀποκλειστικὲς φωτογραφίες ἀπὸ τὴ διαμαρτυρία τῶν φοιτητῶν τῆς ΠΕΟΦ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΕΟΦ

Για ακόμη μια φορά, έπεσαν οι μάσκες και είδαμε το αληθινό πρόσωπο του Ελληνικού καθεστώτος. Αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στην επίσκεψη του φασίστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όχι μόνο επειδή είναι σώφρον ένα κράτος που λέγεται ελληνικό να μην επιτρέπει την είσοδο στη χώρα μας ενός εγκληματία δολοφόνου Τούρκου εθνικιστή, αλλά και επειδή δεν πρόκειται να κλείσουμε το στόμα μπροστά στην υποδούλωση, η οποία έχει αρχίσει να γίνεται η τακτική πολλών Ελλήνων.

Ενώ λοιπόν, εμείς, ως Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (Π.Ε.Ο.Φ.), συγκεντρωθήκαμε στις 10 το πρωί της 28ης Ιουνίου για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά ενάντια στην επίσκεψη του αρχηγού των επεκτατικών Γκρίζων Λύκων, Μπαχτσελί, οι εντολές που δόθηκαν στην «ελληνική» αστυνομία ήταν ξεκάθαρα για επίθεση κι όχι για ασφάλεια.
Με το που συγκεντρωθήκαμε απέναντι από το προξενείο της ντροπής, μας είπαν πως δεν επιτρέπεται να είμαστε εκεί και να μετακινηθούμε γύρω στα 100 μέτρα μακριά. Από πότε η ελευθερία του λόγου ποινικοποιείται; Όταν αρνηθήκαμε να φύγουμε απ’ το σημείο οι εντολοδόχοι υπάλληλοι του βαθέως τουρκικού κράτους μας επιτέθηκαν με τις ασπίδες και τα χημικά τους.

Φυσικά, στο πλάι των εχθρικών αστυνομικών δυνάμεων φαίνεται να βρίσκονται τα κόμματα και η εξουσία του τόπου αφού δεν είδαμε και πολλή αντίθεση στην προκλητική επίσκεψη του ιμπεριαλιστή Μπαχτσελί. Δεν είδαμε κανέναν αριστεριστή ή αντιεξουσιαστή να εναντιώνεται στην περιοδεία του φασίστα Γκρίζου Λύκου, αλλά κάποιοι όταν δουν ελληνική σημαία ουρλιάζουν για τον εθνικισμό που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που μαστίζει την κοινωνία. Εμείς οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι καλέσαμε στη συγκέντρωση τον απανταχού ελληνισμό, τους Κούρδους και τους Αρμένιους. Δεν καλέσαμε κανένα πολιτικό κόμμα να διαδηλώσει μαζί μας και είναι υποχρέωσή μας να αναφέρουμε πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν ήταν στη δική μας συγκέντρωση και καμία σχέση δεν έχουμε μαζί τους, όπως φυσικά με κανένα κόμμα εντός και εκτός κοινοβουλίου. Άλλωστε αυτοί έχουν τα έδρανα της βουλής ως βήμα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τη στάση του ελλαδικού κράτους και των εντολοδόχων του για τη στάση που κράτησαν ενάντια στον αυτόνομο ελληνικό λαό που δικαίως διαδήλωσε κατά της περιοδείας του ανθέλληνα φασίστα Μπαχτσελί. Δεν θα γονατίσουμε. Θα συνεχίσουμε να υψώνουμε τη φωνή μας ενάντια στον ιμπεριαλισμό, ενάντια στις τουρκικές προκλήσεις, ενάντια στην κατοχή της Κύπρου και όλων των ελληνικών εδαφών. Υψώνουμε πύργο ατίθασο απέναντι σε όσους μας θέλουν υπόδουλους και ραγιάδες, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την ελευθερία του λαού και του τόπου μας.

Σχόλιο Ιστολόγου antiparakmi.blogspot.gr:
Με λύπη διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχουν μόνον στην Τουρκία Γκρίζοι Λύκοι.
Πρόθυμοι νεροκουβαλητές τους υπάρχουν ακόμη και στη Θεσσαλονίκη. Στα στενά της Ροτόντας. Ξεμύτισαν λίγη ώρα αφότου άκουσαν τα συνθήματα των Κυπρίων φοιτητών για να προστατεύσουν τον φασίστα αφεντικό τους Μπαχτσελί.
Όσο για τη στάση των επικεφαλής της Ελληνικής(...) αστυνομίας, για μία ακόμη φορά προστάτευσε με τον καλύτερο τρόπο το Τουρκικό κράτος και παρακράτος. Συγχαρητήρια. Τα παιδιά σας θα είναι σίγουρα περήφανοι για σας.
Ελλάδα σε πουλάνε... ένα ακόμη βίντεο για τα επεισόδια έξω από το τουρκικό Προξενείο (άφιξη αρχηγού Γκρίζων Λύκων)

Ελλάδα σε πουλάνε....και ελάχιστοι αντιδρούν.
Αυτοί που ακόμα δεν προσκύνησαν, αυτοί που ακόμα δεν συμβιβάστηκαν, αυτοί που δεν δέχονται να προσβάλλονται μέσα στην ίδια τους την πατρίδα από έναν δεδηλώμενο εχθρό της Ελλάδας και το "ελληνικό" κράτος να τον ανέχεται, να τον προστατεύει, να του παρέχει την ελευθερία κινήσεων ώστε να μπορεί να ρίξει το εμετικό ανθελληνικό του δηλητήριο στην Θράκη και την Μακεδονία μας.

Με μπροστάρηδες τους φοιτητές της ΠΕΟΦ, Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές αντέδρασαν στην προκλητική επίσκεψη  του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων στην Θεσσαλονίκη. Συναγωνιστές μας ένωσαν τις φωνές τους με τους υπόλοιπους Έλληνες και αποδοκίμασαν τον τούρκο που επισκέφτηκε το προξενείο της Θεσσαλονίκης

Και ενώ θα έπρεπε εξαρχής αν υπήρχε ελληνικό κράτος να αρνηθεί την είσοδο στην χώρα μας στο συγκεκριμένο άτομο ή να τον συλλάβει ως υπαίτιο και υποκινητή για την δολοφονία των Ισαακ και Σολωμού αφού εισήλθε, αντίθετα η αστυνομία φρόντισε να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να κάνει άνετη την περιοδεία του.
Έτσι οι αστυνομικές δυνάμεις χτύπησαν και έριξαν χημικά εναντίον των συγκεντρώμενων που διαμαρτύρονταν. Προσπάθησαν να στριμώξουν σε μια γωνία τους συγκεντρωμένους ώστε να μην ενοχληθεί ο "επίτιμος" επισκέπτης! Αυτός είναι ο ρόλος της πλέον. Να προστατεύει τους προδότες, τους κίναιδους και τώρα τους ανθέλληνες!
Λίγα μέτρα πιο κάτω απο το σημείο που έλαβαν χώρα τα γεγονότα, πίσω από τη Ροτόντα, το παραεμπόριο και η πρέζα κάνουν χρυσές δουλειές αλλά εκεί η αστυνομία δεν δείχνει φυσικά τον ίδιο ζήλο και ευαισθησία!
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα κατά της τουρκίας και υπέρ της ελευθερίας και ένωσης της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα.

Δείτε το νέο βίντεο με τα επεισόδια :antiparakmi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου