«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στην πράξη θα φανεί η (ψευτο)κατάργηση του ασύλου


Όπως γράψαμε από την πρώτη μέρα, τζάμπα πανηγυρίζουν κάποιοι.
Η τρομοκρατία που εκπορεύεται από τα πανεπιστήμια, θα συνεχίσει να ζεί μέρες δόξας.
Οι ακροαριστεροί τρομοκράτες κυριάρχησαν στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή τρομοκρατούν. Και το ξύλο και τις σφαίρες, τις φοβούνται όλοι.
"Ξέρουμε που μένεις",
έγραψαν στο κουδούνι του σπιτιού του Πρύτανη του Παν.Αθηνών, οι ...
τρομοκράτες (τέτοιες απειλές κατά τις ζωής, μόνο τρομοκρατία μπορεί να χαρακτηριστούν) και καταλαβαίνετε πώς αισθάνεται ο πρύτανης.
Μάλιστα επιχαίρουν για το κατόρθωμά τους, στο -έχων απόλυτο άσυλο- indymedia- στο οποίο θα παραμένουν πάντα "ανώνυμοι" -"γνωστοί άγνωστοι":
Το απόγευμα της Παρασκευής 26 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε μίνι-πορεία παρέμβαση από 50-60 συντρόφους/ισες στο Γουδί, γειτονιά όπου κατοικεί ο πρύτανης Πελεγρίνης. Η παρέμβαση αφορούσε την εκκένωση της Κατάληψης Conteiner στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και τις "ευχές" που έδωσε ο Πελεγρίνης ώστε να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση. Η πορεία κινήθηκε γύρω από την πλατεία του Αγ.Θωμά όπου κολλήθηκαν αφίσες, μοιράστηκαν κείμενα και φωνάχτηκαν συνθήματα. Ήταν μια πρώτη, μικρή απάντηση που θέλησε να καταδείξει ότι τιποτα δε θα μείνει αναπάντητο...

Κάποια επιπλέον συνθήματα που φωνάχτηκαν:
"Το άσυλο ανήκει σ' όλη την κοινωνία κι όχι στην εξουσία και την αστυνομία"
"Ο πρύτανης δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις, μέσα στη γειτονιά σου μπορείς και να τον φτύσεις"
Επίσης κολλήθηκαν δεκάδες αφίσες και μοιράστηκε μεγάλος αριθμός κειμένων στην ευρύτερη περιοχή.
Πολλοί κάτοικοι αλλά και γείτονες από την πολυκατοικία στην οποία μένει ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για τα κατορθώματα του Πελεγρίνη. 

Φυσικά, καμιά "πολιτεία" δεν πρόκειται να προστατέψει τον πρύτανη, το μπάχαλο θα συνεχιστεί, αν και δεν έχει καμία αποδοχή από την ελληνική κοινωνία και οι μικρές μειοψηφικές τρομοκρατικές ομάδες θα κυριαρχούν στη χώρα, αφού οι "επίσημοι θεσμοί" είναι εξαιρετικά αδύναμοι και φοβισμένοι. "Χεσμένοι επάνω τους" είναι η σωστή έκφραση.

Και φυσικά θα κάνουν όσες καταλήψεις θέλουν, χωρίς την έγκριση της συνέλευσης του ιδρύματος και φυσικά θα σπάσουν, θα κάψουν, θα κλέψουν υπολογιστές, θα ρημάξουν, με τους χεσμένους θεσμούς, απλούς θεατές.

Κα η κυβέρνηση θα συνεχίσει να θέλει να άρει την ανωνυμία και να εντοπίσει τους bloggers, που γράφουν ειδήσεις και σχόλια που κρύβουν τα mainstream media και ενοχλούν την κυβέρνηση, χωρίς ποτέ να τολμήσει να αγγίξει τους τρομοκράτες του διαδικτύου. Αυτούς δεν θα μπορεί να τους εντοπίζει ποτέ η αστυνομία. Όλους τους υπόλοιπους τους εντοπίζει σε δευτερόλεπτα. Και ιδίως αν βγει η ΝΔ ! Με το ΠΑΣΟΚ υπάρχει μια μικρή πιθανότητα 1-2% να γίνει κάτι...

taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου