«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ακούει κανείς; Ηγέτης πορτογαλικής αντιπολίτευσης: "Είδατε τι έπαθε η Ελλάδα με την κακή κυβέρνησή της";


Ο ηγέτης του κεντροδεξιού κόμματος της αντιπολίτευσης στην Πορτογαλία Πέντρου Πάσους Κοέλιου προειδοποίησε τους ψηφοφόρους ότι αν εκλεγούν οι σοσιαλιστές θα γίνει ότι και στην Ελλάδα: 
«Δεν μπορούμε να διαπράξουμε το σφάλμα που έγινε σε άλλες χώρες, οι οποίες αναγκάσθηκαν να προσφύγουν σε εξωτερική βοήθεια. Φαντασθείτε τι μπορεί να συμβεί σε αυτήν τη χώρα (την Ελλάδα), σε όλον αυτόν τον κόσμο που έχει θυσιασθεί και που βλέπει τις θυσίες του να κινδυνεύουν επειδή η κυβέρνησή του δεν υπήρξε ικανή να κάνει όσα του είχε υποσχεθεί», τόνισε ο δεξιός πολιτικός. Εάν η Ελλάδα δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, αυτό δεν θα είναι βέβαια καλό για την Ευρώπη, αλλά ταυτόχρονα θα είναι μία τραγωδία για τους Έλληνες», προειδοποίησε.


Στην προεκλογική του ομιλία στα βόρεια της χώρας ο Πάσους Κοέλιου ζήτησε επανειλημμένως από τους ακροατές του «να προσέξουν αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα».
«Δεν μπορούμε να διατρέξουμε τον ίδιο κίνδυνο, να συμβεί το ίδιο στην Πορτογαλία εκείνο που συμβαίνει σε χώρες που έχουν κακές κυβερνήσεις», τόνισε ο Πάσους Κοέλιου.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου