«Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου - Παράδοση

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Στις 25 Ιανουαρίου το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια στην Βουλή. Αντισταθείτε!

 Το αναδημοσιεύουμε από      ventetta.blogspot.com


Το εθνοκτόνο νομοσχέδιο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην διαδικτυακή διαβούλευση με την διαγραφή δεκάδων χιλιάδων σχολίων, φέρνει η κυβέρνηση στην Βουλή στις 25 Ιανουαρίου.

Γράφει ο Τάκης Καμπύλης, δημοσιογράφος της Καθημερινής, διαπλεκώμενος με την ΜΚΟ του Αλιβιζάτου "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" η οποία ΣΥΝΕΤΑΞΕ το νομοσχέδιο και συντάκτης του άρθρου ''H λογική της θέλησης της πλειοψηφίας είναι βαθύτατα αντιδημοκρατική'':

"Ως έχει στις βασικές του διατάξεις θα κατατεθεί, πιθανότατα στις αρχές της μεθερχόμενης βδομάδας, το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας. Αν και δεν αποκλείεται να γίνουν την τελευταία στιγμή μερικές διορθώσεις ή τροποποιήσεις, αυτές θα αφορούν μόνον ήσσονος σημασίας ζητήματα. Ωστόσο, τέτοιες τροποποιήσεις θα δώσουν τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να επιχειρηματολογήσει ότι συμπεριλαμβάνει στο νομοσχέδιο και προτάσεις ή απόψεις (πέραν των ακραίων) που κατατέθηκαν στο σχετικό διαδικτυακό διάλογο από το opengov.gr".
(Πηγή: Η ιθαγένεια στον δρόμο προς τη Βουλή)

Το ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να περάσει το νομοσχέδιο με έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής, σε μια προσπάθεια να προλάβει τις αντιδράσεις.

Όμως οι σχεδιαστές του ψηφοθηρικού νομοσχεδίου δεν έχουν υπολογίσει ότι η επίσπευση της ψήφισης του, θα λειτουργήσει καταλυτικά στον ξεσηκωμό των Έλληνων. Οι πλειοψηφία των Ελλήνων, πάνω του 80% τάσσονται κατά του νομοσχεδίου! Όμως η κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε την αποστροφή του λαού από την ΝΔ για να καταλάβει την εξουσία και να επιβάλει τα αντιδημοκρατικά της μέτρα.

Ήρθε η έσχατη ώρα που ο Ελληνικός λαός πρέπει και θα αντισταθεί μέχρι τέλους!


Στις ερχόμενες ημέρες πραγματοποιούνται 4 σχετικές εκδηλώσεις:



1. Ο Πολιτικός Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Πατρίδα διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα: Το Μεταναστευτικό Πρόβλημα σήμερα.


Πέμπτη 21/1 στις 7 μ.μ.
Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη).

Προλογίζει ο Στέλιος Παπαθεμελής, Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης.

Εισηγούνται: Ο Κώστας Γκιουλέκας, βουλευτής, ο Θόδωρος Κατσανέβας, Καθ. Παν.-τ. Βουλευτής, ο Παντελής Οικονόμου, Βουλευτής, ο Σάββας Ρομπόλης, Καθ. Παν.-Διευθ. Ινστιτούτου Εργασίας.


2. "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ"

Κυριακή 24 Ιανουαρίου, 12 μμ
"LEDRA MARRIOT" (Συγγρού 115)

Με κυρίαρχο θέμα το μεταναστευτικό
Ομιλητής: Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Είναι η πρώτη, απο μια σειρά Πανελλαδικών, εκδηλώσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση και ενεργοποίηση του Ελληνικού Λαού, πάνω στα φλέγοντα ΕΘΝΙΚΑ θέματα.


3. Εθνικό προσκλητήριο Μνήμης και Αντίστασης,


Σάββατο 30 Ιανουαρίου,
7 μ.μ.
Πλατεία Ιμίων, Οδός Ρηγίλλης

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ σας καλεί να τιμήσουμε τους μεγάλους Νεκρούς της νεώτερης Ελλάδας. Τους Έλληνες Ήρωες, που με την θυσία τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, υπερέβησαν εαυτούς διασώζοντας την Εθνική μας αξιοπρέπεια.

Την ίδια αξιοπρέπεια, την οποία οι μειοδότες πολιτικοί προσπαθούν να τσακίσουν, ξεπουλώντας τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά και με ένα νομοσχέδιο που δίνει την Ελληνική Ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς!



4. Συγκέντρωση στα Προπύλαια


6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , 3 µ.µ.
ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου